Yanlışlıkla nasıl sperm atılır yaSür cnm sür şifa niyetinebir film repliği vardı o geldi aklıma orda da birinin yüzüne yanlışlıkla sprem atıyorlardı
Şöyle o sahnede çocuk internet cafede mastürbasyon yapıyor tam yakalıyorlar çocuk boşalıyor adamın yüzüne geliyor tabi tabi anlattığım kadar açık bir sahne değil türk filmi işte ne olacak cnmYanlışlıkla nasıl sperm atılır ya
Cem yılmazBurayı yıkarlar
Cuma günü cilt bakımı uzmanlığımı alıyorum ama eğitimlere boşuna gitmişim onu anladım,Bundan sonraki rutinimize adamların çükünden çıkan Bir avuç spermi yüzümüze yediriyoruz tamamdır
O memelerin tek çaresi operasyon diyorlar.Bende 70 yaş üstü bir akrabamdan duymuştum, göğüsleri dik kalsın diye sürüyormuş
şöyle bir baktım memeler bele inmiş
Bu yaştan sonra olacağını sanmamO memelerin tek çaresi operasyon diyorlar.
Bu kadar gereksiz konuya böyle cevap ablacım kusura bakma kocaman kadınsın elinin altında internet ve ne güzel krem ve doğal ürünler sperm yüzüme süreyim mi diyorsun ama sorsak en bilgili en çağdaş sensindir gereksiziyiki seviyeyi dusurmeyin yazdım yani, bu konuda bilginiz varsa onu yazın. film sahnesiyle bu konunun ne alakasi var sulandiriyosunuz
Spermden daha doğal ürün mü var? İmalattan halka, taze tazeBu kadar gereksiz konuya böyle cevap ablacım kusura bakma kocaman kadınsın elinin altında internet ve ne güzel krem ve doğal ürünler sperm yüzüme süreyim mi diyorsun ama sorsak en bilgili en çağdaş sensindir gereksiz