spermin cilde iyi geldiği efsanesi

Protein içerdiği için işe yarayacağını düşünüp krem niyetine kullananlar var, evet.
Gerekli mi? Bence hayır, ben kokusunu sevmiyorum hatta çok kötü buluyorum. Bir de o kadar işe yarasa kozmetik sektörü kullanırdı diye düşünüyorum. Hem boşalacak, hem para kazanacak ohooo, gerçekten işe yarasaydı hiç bitmeyen kaynak olurdu ellerinde. Bu sebeple doğru olmadığını düşünüyorum.

Saydığınız şeyler için yaş maya kullananlar var, onlar da işe yaradığını söylüyor. Önce onu deneseniz?

Yas maya cok
Kotu geliyor cilde ph sini bozuyormus cilt uzmani soylemisti.. dogal seyler diyede herseyi surmek
Manasiz.

buarada bi belgeselde
Gordum sanki baya zaman oluyor.. kadin her sabah taze sperm iciyordu boylece yasliligi yavaslatiyormus..erkek arkadasi yoktu ve komsudan aliyormus tobe Allah
Muhtac etmeye

Sür cnm sür şifa niyetine bir film repliği vardı o geldi aklıma orda da birinin yüzüne yanlışlıkla sprem atıyorlardı
Daha vahimi var. Biz ortaokuldayken siniftaki igrenclerden biri spermlerini sprey sisesine doldurmus arkadaslarinin yuzune püskürtmüştü
Ey ergenlik sen neler yaptırıyorsun...

Sırf bu söylentiler gerçek mi görmek için denedim Alakasi yok.benim cildim kurudan normale,çabuk kızaran tarzda bir cilt. Suratımda 1dk kalmasına karşın,kıpkırmızı yaptı. Cildinize yumurta akı surdunuz mu hiç bilmiyorum ama, yumurta akindaki gibi geçici gerginlik hissi oluşturduğundan kırışıklığa iyi geliyor diyorlar bence.kisacasi ben faydasını görmedim.

Şehir efsanesi değil ki bu yöntem yıllar önce belgeselde seyretmiştim afrika kabilesini gösteriyorlardı orada kadınların çoğu yüzlerine sürüyorlarmış şifa olsun babında

İkinci evliliğimi yaptığımda dener buraya yazarım inşallah. Hiç tiksinmem, suratıma sürerim faydası varsa her seferinde kremlere para harcamama gerek kalmaz. Ömür boyu sür babam sür ne güzel...

tesekkurler cevap için, envai cesit kimyasal oldugunu bende biliyorum ama mahfetti cildimizi inanın.

tesekkur ederim dürüst cevabiniz icin, sizin cilt hassas ondan olabilirmi acaba yoksa herkeste böyle kizariklik etkisi yapiyomu. bide siz bi kere kullanmissiniz galiba uzun süreli etkisi ne olur bu önemli

tesekkur ederim dürüst cevabiniz icin, sizin cilt hassas ondan olabilirmi acaba yoksa herkeste böyle kizariklik etkisi yapiyomu. bide siz bi kere kullanmissiniz galiba uzun süreli etkisi ne olur bu önemli
2 kez denedim ikisinde de kızardım,o yüzden bidaha deneyeceğimi sanmıyorumherkeste aynı etkiyi yaratmayabilir

20 saniye kadar önce ne kadar mutlu bir insandım oysa.
Ben de çok iğrenç bir bilgi bulup en olmadık zamanda şak diye salacağım piyasaya, not aldım ismi/nicki. Kaçış yok.

bunu bi arkadaşım sevgilisiyle yaptığını faydası olduğunu söylemişti. daha öncede bi kaç sevgilisi oldugunu her erkegin miktarı, kokusu, yoğunluğu çok farklı olduğunu söylüyordu. her erkekte yapilmaz bence yedigine ictigine dikkat eden, çıktığında igrenmedigin dışında hayatta yapamam ben.

ciltte sorun varsa gidilir dermatologa bu ne biçim bi iğrençliktir ne yapcaklarını şaşırdı bu millet

Sigara içmekten kül tablasına dönen, bim çiğköftesi yiyen, içinde ne olduğu belirsiz fare aromalı tavuk dönerle öğün yapan ortalama bir Türk erkeğinin spermini de sıfatınıza sürmeyiverin ya.

nereye kusuyoruz kokulu adet kanı mı. yoksa ben mi onu anladım ööğğğhjh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…