Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yas maya cokProtein içerdiği için işe yarayacağını düşünüp krem niyetine kullananlar var, evet.
Gerekli mi? Bence hayır, ben kokusunu sevmiyorum hatta çok kötü buluyorum. Bir de o kadar işe yarasa kozmetik sektörü kullanırdı diye düşünüyorum. Hem boşalacak, hem para kazanacak ohooo, gerçekten işe yarasaydı hiç bitmeyen kaynak olurdu ellerinde. Bu sebeple doğru olmadığını düşünüyorum.
Saydığınız şeyler için yaş maya kullananlar var, onlar da işe yaradığını söylüyor. Önce onu deneseniz?
Daha vahimi var. Biz ortaokuldayken siniftaki igrenclerden biri spermlerini sprey sisesine doldurmus arkadaslarinin yuzune püskürtmüştüSür cnm sür şifa niyetine bir film repliği vardı o geldi aklıma orda da birinin yüzüne yanlışlıkla sprem atıyorlardı
Iyyyy iğrençDaha vahimi var. Biz ortaokuldayken siniftaki igrenclerden biri spermlerini sprey sisesine doldurmus arkadaslarinin yuzune püskürtmüştü
Ey ergenlik sen neler yaptırıyorsun...
Sırf bu söylentiler gerçek mi görmek için denedim Alakasi yok.benim cildim kurudan normale,çabuk kızaran tarzda bir cilt. Suratımda 1dk kalmasına karşın,kıpkırmızı yaptı. Cildinize yumurta akı surdunuz mu hiç bilmiyorum ama, yumurta akindaki gibi geçici gerginlik hissi oluşturduğundan kırışıklığa iyi geliyor diyorlar bence.kisacasi ben faydasını görmedim.bu konuda etrafımda bir çok kadin güneş lekelerine, kırışıklığa cildi besledigini iyi geldigini söylüyo ama denedinmi diye sorduğumuzda igrenc ben denemem diyo. sehir efsanesine dönüşmüş durumda. burda biraz daha anonim oldugunuzdan daha cesur cevaplar geleceğinden burdan sormak istedim. seviyeyi indirmeden deneyen varmı, denediginde ne gibi etki oldu, faydası varmı gerçekten.
İkinci evliliğimi yaptığımda dener buraya yazarım inşallah. Hiç tiksinmem, suratıma sürerim faydası varsa her seferinde kremlere para harcamama gerek kalmaz. Ömür boyu sür babam sür ne güzel...bu konuda etrafımda bir çok kadin güneş lekelerine, kırışıklığa cildi besledigini iyi geldigini söylüyo ama denedinmi diye sorduğumuzda igrenc ben denemem diyo. sehir efsanesine dönüşmüş durumda. burda biraz daha anonim oldugunuzdan daha cesur cevaplar geleceğinden burdan sormak istedim. seviyeyi indirmeden deneyen varmı, denediginde ne gibi etki oldu, faydası varmı gerçekten.
tesekkur ederim dürüst cevabiniz icin, sizin cilt hassas ondan olabilirmi acaba yoksa herkeste böyle kizariklik etkisi yapiyomu. bide siz bi kere kullanmissiniz galiba uzun süreli etkisi ne olur bu önemliSırf bu söylentiler gerçek mi görmek için denedim Alakasi yok.benim cildim kurudan normale,çabuk kızaran tarzda bir cilt. Suratımda 1dk kalmasına karşın,kıpkırmızı yaptı. Cildinize yumurta akı surdunuz mu hiç bilmiyorum ama, yumurta akindaki gibi geçici gerginlik hissi oluşturduğundan kırışıklığa iyi geliyor diyorlar bence.kisacasi ben faydasını görmedim.
2 kez denedim ikisinde de kızardım,o yüzden bidaha deneyeceğimi sanmıyorumherkeste aynı etkiyi yaratmayabilirtesekkur ederim dürüst cevabiniz icin, sizin cilt hassas ondan olabilirmi acaba yoksa herkeste böyle kizariklik etkisi yapiyomu. bide siz bi kere kullanmissiniz galiba uzun süreli etkisi ne olur bu önemli
20 saniye kadar önce ne kadar mutlu bir insandım oysa.Yas maya cok
Kotu geliyor cilde ph sini bozuyormus cilt uzmani soylemisti.. dogal seyler diyede herseyi surmek
Manasiz.
buarada bi belgeselde
Gordum sanki baya zaman oluyor.. kadin her sabah taze sperm iciyordu boylece yasliligi yavaslatiyormus..erkek arkadasi yoktu ve komsudan aliyormus tobe Allah
Muhtac etmeye
ciltte sorun varsa gidilir dermatologa bu ne biçim bi iğrençliktir ne yapcaklarını şaşırdı bu milletbunu bi arkadaşım sevgilisiyle yaptığını faydası olduğunu söylemişti. daha öncede bi kaç sevgilisi oldugunu her erkegin miktarı, kokusu, yoğunluğu çok farklı olduğunu söylüyordu. her erkekte yapilmaz bence yedigine ictigine dikkat eden, çıktığında igrenmedigin dışında hayatta yapamam ben.