- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar eşimin sonucu şimdi çıkmış biz anlayamadik pazartesiyi bekleyemedim bilen varsa yazarmı lütfen bir sorun varmı
Canım bebeğim benim üzülme herşeyin çaresi var artık .. eşinle sakın tartışma bu sebepten erkekler çok hassas oluyolar yıpratmayın evliliğinizi.. pazartesi doktor sana ne yapmanız gerektiğini söyler kuzumHicmi umut yok suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum o üzülmesin diye![]()
Hicmi umut yok suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum o üzülmesin diye![]()
hızı biraz yavaş sanki cnmarkadaşlar eşimin sonucu şimdi çıkmış biz anlayamadik pazartesiyi bekleyemedim bilen varsa yazarmı lütfen bir sorun varmı
orta yaziyo orda canim sanirm hizda %75 cok cok kotu degildr umarim.simdi herseyin tedavisi var.esine keciboynuzu pekmezi takviseyi yap sabah aksam birer kasik sperm kalitesini arttiriyomus.hic moralini bozmaHicmi umut yok suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum o üzülmesin diye![]()
Asarsiniz inslh canm bizde 1 yıl uğraştık ameliyat kürler vitaminler macunlar çok şükür düzeldi . pazartesi doktorunuz neyi uygun görürse başlarsınız tedaviye en kısa sürede iyi olur inslh esine yansıtma destek olmaya çalışHicmi umut yok suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum o üzülmesin diye![]()
Bebis için olur merak etme bnm esimde reddetti 5 6 ay olmadı sonra ikna oldu başka br doktora birde bebis için değer dedi. Bakalm daha sorunun o olup olmadığı belli değil canm bn lökosit gözüktügü için ihtimal olabilir diye düşündm. Birde esin belki afedersin o özel bölgeden olacak amelîyt diye reddedebilir ki biz öyle saniyordukYok birşey demiyorum şimdi mutfağa geçtim ona tatlı yapmaya odada dursam anlicak yüzümden oda fark etti testteki sorunu galiba netten araştırdı oda ben atlatirim da eşim fazla duygusal inşallah pazartesi doktor birazda olsa umutlu konuşur.
Test vermeden önce varikoselden bahsetmistim ona çıkarsa olurmusun diye asla diyip büyük konuşmuştu biliyorum ki olmazda.
Şimdi galiba başımıza geldi
Slm sonuca baktım da aynı eşimin de oleydi ve ben şuanda hamileyim hamile kalmak icin engel deil bu sonuç bence.. eşim üroloji Dr önerdiği toz ilaci içti takviye olarak keciboynuzu suyu yaptım ben keciboynuzu pekmezi de aldık tabi yanında kuruyemiş falan çok yedi ve hareketlilik sayısı % 20 lere çıktı çok şükür isterseniz sizde deneyin derim...arkadaşlar eşimin sonucu şimdi çıkmış biz anlayamadik pazartesiyi bekleyemedim bilen varsa yazarmı lütfen bir sorun varmı
Slm sonuca baktım da aynı eşimin de oleydi ve ben şuanda hamileyim hamile kalmak icin engel deil bu sonuç bence.. eşim üroloji Dr önerdiği toz ilaci içti takviye olarak keciboynuzu suyu yaptım ben keciboynuzu pekmezi de aldık tabi yanında kuruyemiş falan çok yedi ve hareketlilik sayısı % 20 lere çıktı çok şükür isterseniz sizde deneyin derim...
Benimki daha köyüydü ileri hizi %0 di cnmCanım senin eşinin de mi spermleri %85 hareketsiz %1 hareketliydi ?
Bide sayısı da mı bukadar azdı
Benimki daha köyüydü ileri hizi %0 di cnm
Çok anlamiorum ama bence deil yaa sadece sayı ve ileri hizi az onun için de Dr ilaç verecektir ve kesinlikle keçiboynuzu suyu içir eşine pekmezi ni de al etkisi çok fazla deneyen birisi olarak yazıorumPeki varikosel varmiydi şu testte yazanları bi anlasam varya pazartesilerden nefret ederdim şimdi pazartesi olmasini istiyorum bir an önce
Eşim de ileri hizinda sıkıntı vardı sadece başka bi konuda sıkıntı yoktu cnm ...Çok anlamiorum ama bence deil yaa sadece sayı ve ileri hizi az onun için de Dr ilaç verecektir ve kesinlikle keçiboynuzu suyu içir eşine pekmezi ni de al etkisi çok fazla deneyen birisi olarak yazıorum
arkadaşlar eşimin sonucu şimdi çıkmış biz anlayamadik pazartesiyi bekleyemedim bilen varsa yazarmı lütfen bir sorun varmı
İnşallah doktorunuz güzel şeyler söyler canım Allah yardımcın olsun. Anlayan arkadaşlar benim eşimin test sonuçlarına da bakar mısınız? Nasıl sizce durum? Nasıl yorumlanır?Sayıda ve ileri hızda sıkıntı var canım. Doktorunuz gerekli acıklamayı yapacaktır. Gecmis olsun.
İnşallah doktorunuz güzel şeyler söyler canım Allah yardımcın olsun. Anlayan arkadaşlar benim eşimin test sonuçlarına da bakar mısınız? Nasıl sizce durum? Nasıl yorumlanır?
Geçmiş olsun canmİnşallah doktorunuz güzel şeyler söyler canım Allah yardımcın olsun. Anlayan arkadaşlar benim eşimin test sonuçlarına da bakar mısınız? Nasıl sizce durum? Nasıl yorumlanır?