- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Arkadaşlar benim eşimin sperm sayısını söyleyiniz sadece üç dört canlı hücre yazıyordu doktor tüp bebek bile imkansız dedi ama Rabbim nasip edince o bile yetiyor kürlerden ilaçlardan sonra yedi bin oldu ve hamile kaldım oğlum oldu şimdi ikinciye hamileyim hiç üzmeyin dua. Edin yeter ben kürler dışında proseed plus su sanırım onu kullandık
Toz şeklindeydi suya katıp içiyorduPreseed jel mi
Sperm sayısı düşük hız da öyle ilaçla tedavisi mümkün diye duymuştum Allah yardımcınız olsun. Bitkisel yöntemleri de deneyin. Eşiniz alkol sigara uyarıcı madde falan kullanıyor mu yada önceden kullandığı oldu muarkadaşlar eşimin sonucu şimdi çıkmış biz anlayamadik pazartesiyi bekleyemedim bilen varsa yazarmı lütfen bir sorun varmı
Canim esinin tahlili biraz karisik morfoloji sorunu ve hiz sorununuz var anladigim kadariyla tabi yanlis bilgi vermek istemiyorum en dogru bilgiyi drunuz verecektir ama bitkisel kurler yapabilirsin sayi ve hizda ise yariyor ama morfolojiye faydasi yok diye biliyorum ancak bu tahliller laboratuvardan laboratuvara fark gosteriyor yinelemenizde fayda var cunku benim esimnde ilk tahlili dusuk cikmisti bir ay sonra yeniden verdik ama o arada k.boynuzu kuru pekmezi ve e vitamini takviyesi yaptim beslenmesinede ozen gosterdim bi sonraki tahlil daha iyi cikmisti laboratuvardanmi yoksa kurler mi ise yaradi bilmiyorm umutsuzluga sakin kapilmayin rabbim neylerse guzel eylerMerhebe, spermiogramla alakali sifir bilgi ile aldik bugun sonucumuzu. Yarin doktorumuza gorunecegiz ama size de danisayim istedim. Kotu oldugunu anlayabildim bi sekilde bu aksamki arastirmalarimdan ama ne kadar kotu? Umidi kesmeli miyiz normal yollardan olabileceginden. Promotil balik yagi kullan demis laboratuvardaki bir hekim. Moralim yerle bir...
8Canim esinin tahlili biraz karisik morfoloji sorunu ve hiz sorununuz var anladigim kadariyla tabi yanlis bilgi vermek istemiyorum en dogru bilgiyi drunuz verecektir ama bitkisel kurler yapabilirsin sayi ve hizda ise yariyor ama morfolojiye faydasi yok diye biliyorum ancak bu tahliller laboratuvardan laboratuvara fark gosteriyor yinelemenizde fayda var cunku benim esimnde ilk tahlili dusuk cikmisti bir ay sonra yeniden verdik ama o arada k.boynuzu kuru pekmezi ve e vitamini takviyesi yaptim beslenmesinede ozen gosterdim bi sonraki tahlil daha iyi cikmisti laboratuvardanmi yoksa kurler mi ise yaradi bilmiyorm umutsuzluga sakin kapilmayin rabbim neylerse guzel eyler
Ne demek kuzum rica ederim bizi bizden baska kimse anlamaz bilirim ne oldugunu bende sen gibi yabanciydim ama burada arastira arastira nacizane bi kac sey ogrenmis oldum ama soyle biseyde var morfoloji enfeksyona ve strese bagli olarak degiskenlik gosterebilirmis bugun dr muz oyle soyledi ben burada %0 la hamile kalan arkadaslar gordum dedigim gibi sakin stres yapmayin diyorumda bende oyleyim mumkun mertebe dusunmemeye calisin ozellikle esine hissettirme onlar icinde yasiyo cogu seyi ben o hatayi yaptim bu durumdan dolayi uzuldugumun farkina vardi ve icine atti eksiklik haline getirmeye basladi8
Alakan icin tesekkur ederim canim. Butun bu terimler hepsi cok yabanci oldugum seyler. O yuzden cok panik oldum. Demek morfoloji icin yapacak bir sey yok hane yapalim nasip...
Canim anladigim kadariyla gayet guzel endiseniz olmasinBende bu testten hiç birşey anlamadım arkadaşlar birde bizimkine bakarmısınız haftaya dr a randevum var inşallah sorun yoktur.
İnşallah Canımm çok sağol banada öyle gibi geldi.Canim anladigim kadariyla gayet guzel endiseniz olmasin
Ne demek kuzumm sende saolİnşallah Canımm çok sağol banada öyle gibi geldi.
İyi canm bence biraz cansız sperm sayısı az onuda keçi boynuzu kürü veya pekmezi ile halledebilirsiniz bnce :)Slm Kizlar eşimin sperm testi anlayanlardan yardım istiyorumEki Görüntüle 1984715
Teşekkür ederim canım insallah kötü birsey yoktur 7 aydır tedavi görüyorum daha sonuç alamadikİyi canm bence biraz cansız sperm sayısı az onuda keçi boynuzu kürü veya pekmezi ile halledebilirsiniz bnce :)
Yinede doktora gosterirsiniz ama sayı hareketlilk morfoloji de br sıkıntı yok . Lökosit de yok bizde epey uğraştık esimde varikosel vardı inslh sizde istediğinize kavuşursunuz inslhTeşekkür ederim canım insallah kötü birsey yoktur 7 aydır tedavi görüyorum daha sonuç alamadik
canım saperm sayınız 40 milyon bence gayet iyi 20 milyon olması gerekiyor en az ve hareketliliğinizde iyi ileri hareketli önemli olan zaten ama morfoloji de biraz sıkıntı var yani sperm var ama yapılarında bozukluk yüzde doksan yinede bence normal yollardan olabilir bence bebişiniz sizin normal morfoloji yüzde 10 bu da iyi bence bizim yüzde 2 idi en az yüzde 4 olması gerekiyor zaten. sende bir problem var mı peki?Slm Kizlar eşimin sperm testi anlayanlardan yardım istiyorumEki Görüntüle 1984715
ayyy biri varikosel sonrası bebişi olunca o kadar çok seviniyorum ki canım benim de eşim varikosel ameliyatı oldu 7 ay oldu ama pek bi düzelme yok. rabbim sağasağlim kavuştursun bebişinizi size inşallah hayırlı evlat etsin canım. bana neler yaptınız nasıl kavuştunuz ne kadar sonra oldu bebişiniz anlatabilir misin? benim için bir umutsun çünkü:) bana tavsiyelerin neler?Yinede doktora gosterirsiniz ama sayı hareketlilk morfoloji de br sıkıntı yok . Lökosit de yok bizde epey uğraştık esimde varikosel vardı inslh sizde istediğinize kavuşursunuz inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?