- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
- Konu Sahibi Gunnes1927
Kimse yok mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok mu ?
Kimse yok mu ?
Evet cnm eşime söz dinletemedim bişey olmaz dedi ertelemedi randevuyu sevindim bakalım şimdi beni işe bıraktı o doktora göstermeye gitti sonuçları .çok teşekkürler cvp yazdığın içinValla siz 3 gün perhiz yapmadığınız halde sonuçlar gayet güzel bide yapsaymışsınız nolurmuş![]()
Canim mesajini yeni gordum henuz ameliyat olmadi bu ay bitkisel kürler uyguladim bakalim olmazsa ameliyat yapacak birsey yok bide benim esimde iki tarafli varikosel var buna ragmen sayi 17milyon hiz %48 ama morfoloji %2 dusuk yani acaba sizin duzeldimi operasyon sonrasinda sonuclariniz nasildi?İnslh canm darısı başına . Esin ameliyat olalı ne kadr oldu?
Eşimin ameliyat öncesi morfolojiye bakılmasdi canm ama sayı ve hız arttı epey ilk test 80 milyon son test 480milyon çıktı canm çok çok yüksek degl zatn morfolojisi %5 sadeceCanim mesajini yeni gordum henuz ameliyat olmadi bu ay bitkisel kürler uyguladim bakalim olmazsa ameliyat yapacak birsey yok bide benim esimde iki tarafli varikosel var buna ragmen sayi 17milyon hiz %48 ama morfoloji %2 dusuk yani acaba sizin duzeldimi operasyon sonrasinda sonuclariniz nasildi?
Sayinin Maşallahi var aman nazar degmesin diyeyim:))) bereketi bol olsunn :) insallah bizimde oyle olur ya... Morfolojinin %5olmasi normal deger kabul ediliyor diye biliyorum.Ameliyattan kac ay sonra bu sonucu aldi bide ameliyat sekli nasildi bize tavsiyeniz ne olurdu canim.Eşimin ameliyat öncesi morfolojiye bakılmasdi canm ama sayı ve hız arttı epey ilk test 80 milyon son test 480milyon çıktı canm çok çok yüksek degl zatn morfolojisi %5 sadece
Canm ameliyat mikro cerrahi olmasına rağmen doktor baglanmadik damar bırakmış br tane eşim ameliyat olalı 1 sene oldu . Ameliyattan sonra önce düzeldi sonra geri daha kötü oldu biz devlette yaptırdık ameliyati bn dedm yapamadı bu adam ameliyatı özele gittik doktor başarısız ameliyat veya nuks etms dedi 2.5mm çapında br damar var dedi senesi dolsun tekrar ameliyat edelm dedi esimde tekrar olmam ameliyat dedi bu arada ameliyattan 9 ay geçmişti araştırdım at kestanesini buldm at kestanesi alıp çayını icirdm varislere iyi geliyormuş kan akışını hızlandırdığı için denemekten zarar gelmez dedm aralık ayının başıydı .. O ayın sonunda kadın doğuma gttik bu sonuçlarla çok zor normal olması aşılama yapalm dedi morfoloji ye hc bakilmamsti devlette yapıldığı için test doktor da dedi ki morfoloji ye baktirin eğer oda düşükse asilamada tutmaz dedi eşim morfoloji ye baktırmaya gitti sonuç böyle düzelmiş çok sasirmistik gerçektn doktor tekrar damara bakms damarda normale dönmüş dems doktorda çok şaşırdı .. at kestanesi ile düzeldi diye düşünüyorum..Sayinin Maşallahi var aman nazar degmesin diyeyim:))) bereketi bol olsunn :) insallah bizimde oyle olur ya... Morfolojinin %5olmasi normal deger kabul ediliyor diye biliyorum.Ameliyattan kac ay sonra bu sonucu aldi bide ameliyat sekli nasildi bize tavsiyeniz ne olurdu canim.
Sifanin nerden geldigi bilinmez rabbim yeterki istesin Sizin adiniza cok sevindim allahim bizede nasip etsinnAt kestanesini bende burda ogrendim ne kadar uyguladin kuzum ve nasil uyguladn eger cozumse bende hemen gidip alayim 8.aydir korunmuyoruz yapmadigim birsey kalmadi ama olmadi bu ay k.boynuzu kurleri falan yapiyorm e vitamini falan veriyorum bakalm umudum yok amaCanm ameliyat mikro cerrahi olmasına rağmen doktor baglanmadik damar bırakmış br tane eşim ameliyat olalı 1 sene oldu . Ameliyattan sonra önce düzeldi sonra geri daha kötü oldu biz devlette yaptırdık ameliyati bn dedm yapamadı bu adam ameliyatı özele gittik doktor başarısız ameliyat veya nuks etms dedi 2.5mm çapında br damar var dedi senesi dolsun tekrar ameliyat edelm dedi esimde tekrar olmam ameliyat dedi bu arada ameliyattan 9 ay geçmişti araştırdım at kestanesini buldm at kestanesi alıp çayını icirdm varislere iyi geliyormuş kan akışını hızlandırdığı için denemekten zarar gelmez dedm aralık ayının başıydı .. O ayın sonunda kadın doğuma gttik bu sonuçlarla çok zor normal olması aşılama yapalm dedi morfoloji ye hc bakilmamsti devlette yapıldığı için test doktor da dedi ki morfoloji ye baktirin eğer oda düşükse asilamada tutmaz dedi eşim morfoloji ye baktırmaya gitti sonuç böyle düzelmiş çok sasirmistik gerçektn doktor tekrar damara bakms damarda normale dönmüş dems doktorda çok şaşırdı .. at kestanesi ile düzeldi diye düşünüyorum..
Dene bi zararı yok nasıl olsa . Bn kestane olarak aldm dışını soydm içinin beyaz kısmını çıkarp toz haline getirdim. Sonra sabahları aç karnına bir bardak su kaynatıp içine br çay kaşığı koydm sonra soğuması için bekledm ılık ılık icirdm eşime . 5 gün icirebildim daha fazla içmedi eşim kasigima ağrı veriyor dedi.. geriye kalan tozları da suyun içinde 20dk kaynattim 1 hafta varisli damarın üzerine sürdüm. Bn böyle yaptm çok şükür sonuçlar da düzeldi br ay sonra hamilede kaldm..At kestanesini bende burda ogrendim ne kadar uyguladin kuzum ve nasil uyguladn eger cozumse bende hemen gidip alayim 8.aydir korunmuyoruz yapmadigim birsey kalmadi ama olmadi bu ay k.boynuzu kurleri falan yapiyorm e vitamini falan veriyorum bakalm umudum yok ama
Cok cokkk umut oldun banaaa hemen gidip alayim bendeee allahim yardimcimiz olsun isteyen herkese yasadigin mutlulugu yasatsin canim benimDene bi zararı yok nasıl olsa . Bn kestane olarak aldm dışını soydm içinin beyaz kısmını çıkarp toz haline getirdim. Sonra sabahları aç karnına bir bardak su kaynatıp içine br çay kaşığı koydm sonra soğuması için bekledm ılık ılık icirdm eşime . 5 gün icirebildim daha fazla içmedi eşim kasigima ağrı veriyor dedi.. geriye kalan tozları da suyun içinde 20dk kaynattim 1 hafta varisli damarın üzerine sürdüm. Bn böyle yaptm çok şükür sonuçlar da düzeldi br ay sonra hamilede kaldm..
Bu morfoloji ile normal yoldan zor biraz gebelik. olmaz değil ama düşük bir değer. en az 4 olmalı ki 14 üzeri makbuldür. eşiminki de düşüktü 3 yıl olmadı tüp bebek tedavisiyle hamileyim şimdi.Kizlar banada yardimci olabilirmisiniz esimin sonuclari hakkinda anlayan arkadaslarimdan rica ediyorum doktor bu sonuclarla hamile kalinabilir dedi ama 7aydir deniyoruz hamile kalamadim gecen ay hsg cektirdim cok sukur sknti cikmadi yumurtlamada da siknti yok ama olmadi rabbime siginmaktan baska carem kalmadi rabbim hepimize evlat kokusunu tattirsin simdiden tesekkurler
http://www.varikosel.gen.tr/varikosel-bitkisel-tedavi.html buradan öğrendim canm dene inslh faydası olur morfoloji de düzelir . Allahım snada nasip etsn hemencik..Cok cokkk umut oldun banaaa hemen gidip alayim bendeee allahim yardimcimiz olsun isteyen herkese yasadigin mutlulugu yasatsin canim benim
Aminmn insallah allah razi olsunn canim benimmm cok saolhttp://www.varikosel.gen.tr/varikosel-bitkisel-tedavi.html buradan öğrendim canm dene inslh faydası olur morfoloji de düzelir . Allahım snada nasip etsn hemencik..![]()
Biliyorummm canim ama umut iste benimkide rabbimden umut kesilmez olmazsa artik tup bebek yaptiracazBu morfoloji ile normal yoldan zor biraz gebelik. olmaz değil ama düşük bir değer. en az 4 olmalı ki 14 üzeri makbuldür. eşiminki de düşüktü 3 yıl olmadı tüp bebek tedavisiyle hamileyim şimdi.
Biliyorummm canim ama umut iste benimkide rabbimden umut kesilmez olmazsa artik tup bebek yaptiracaz
İkiz olsun tamam mı tontiş yanaklı yiyim sonra onu benOlsun üzülme bizde tüp bebek yaptiririz :)
İkiz olsun tamam mı tontiş yanaklı yiyim sonra onu ben![]()
Görmeye gelecem yeminleAy inşallah prenses teyzesiiii ♡ <3
Aynennn napalimmm kuzummm ikizde olur insallahhhOlsun üzülme bizde tüp bebek yaptiririz :)