- 13 Ocak 2016
- 214
- 133
- 53
- 37
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
İnşallah canim siz sonuç aldınız mı var mı bebişYinede doktora gosterirsiniz ama sayı hareketlilk morfoloji de br sıkıntı yok . Lökosit de yok bizde epey uğraştık esimde varikosel vardı inslh sizde istediğinize kavuşursunuz inslh
16 haftalk hamileym canm Allahım snada nasip etsn br an önceİnşallah canim siz sonuç aldınız mı var mı bebiş
Amin canım sağ saglim bebegini kucağına alirsin insallah16 haftalk hamileym canm Allahım snada nasip etsn br an önce
Doppler ultrasona girsin bence esin canm varikosel için ordan bakılıyor ellede bakiyorlarda yinede dopplerede girsin. Sayıda az sizin hareketsizlik te var bol fındık ceviz yesin keçi boynuzu kürü ve pekmezi icsn. Bide havuç suyu yap esine . Hergun br avuç kabak çekirdeği yesin. Takviye ilaçlar var proxeed plus ve l cartine diye tavsiye ederm sonuç alan var. Gecms olsun.Eşimim sperm sayısı 30 milyon %70 hareketsiz %30 hareketli. Doktor elle muayene edip varıkosel yok dedi. Ama ne yaptıysam gebe kalamadım. (1kimyasal gebelik dışında)Var mıı sperm sonucu boyle olup dogal yolla gebe kalam. Ya da kür falan deneyip gebe kalan??
Hazıran 8' de renkli uktrasona giricek zaten. Doktor az da olsa varıkosel cıkar ultrasonda dedi. Su dediklerinin hepsinş yaptımmm. Sadece l-carnıtın içirmedim. En sonunda hepsini bır karıstırıp vericemm :) tek tek etki yapmıyor cunkuDoppler ultrasona girsin bence esin canm varikosel için ordan bakılıyor ellede bakiyorlarda yinede dopplerede girsin. Sayıda az sizin hareketsizlik te var bol fındık ceviz yesin keçi boynuzu kürü ve pekmezi icsn. Bide havuç suyu yap esine . Hergun br avuç kabak çekirdeği yesin. Takviye ilaçlar var proxeed plus ve l cartine diye tavsiye ederm sonuç alan var. Gecms olsun.
Hazıran 8' de renkli uktrasona giricek zaten. Doktor az da olsa varıkosel cıkar ultrasonda dedi. Su dediklerinin hepsinş yaptımmm. Sadece l-carnıtın içirmedim. En sonunda hepsini bır karıstırıp vericemm :) tek tek etki yapmıyor cunku
İnşAllahh cnm inşAlllahh.VAllah ultrasonada girsin rahatlıcamm tamamen. En azından varıkosel var mı yok mu onuda ogreniriz. Bize varikosel yok dedi bakalım ultrasonda ne cıkıcakbu sorunu yaşayanlar eşlerini bıktırıyor sanırım :) herşeyi yapmışiz ayol inslh emeklerinin karşılığını alirsin canm. Dopplerde cikiyormus ya azcikta olsa bzm ultrason da grade 3 çıkıyordu doktor elle grade 2 dedi bir tık fazla cikiyo . Trentilin diye br ilaç var damardaki kan akışını hızlandıran faln onlardan verir belki
Tek doktoru dinlemeyecekmissin valla bnm eşimin ameliyat başarısız olmuştu ikinciyi olacaktı normalde ama bn at kestanesi çayı icirdim damr tıkanıklığı ve varise iyi geldiği için o zamn düzeldi sperm hareketliliği :) brde doktoru iyi araştırmak gerk bu konuda bir tanıdığımız da oldu ama tamamen kotuledi değerler . Basit br ameliyat ama işinin ehli olmalı doktorİnşAllahh cnm inşAlllahh.VAllah ultrasonada girsin rahatlıcamm tamamen. En azından varıkosel var mı yok mu onuda ogreniriz. Bize varikosel yok dedi bakalım ultrasonda ne cıkıcak
Haklısın cnmm doktor cok onemli. Bizim doktorumuz yrd. Doç. Ve cok ilgili bi doktordu. Ben sevdım doktoru ilgili gibi geldi.Tek doktoru dinlemeyecekmissin valla bnm eşimin ameliyat başarısız olmuştu ikinciyi olacaktı normalde ama bn at kestanesi çayı icirdim damr tıkanıklığı ve varise iyi geldiği için o zamn düzeldi sperm hareketliliği :) brde doktoru iyi araştırmak gerk bu konuda bir tanıdığımız da oldu ama tamamen kotuledi değerler . Basit br ameliyat ama işinin ehli olmalı doktor
İnslh br sorun yoktur canm ve bu durum geçicidir. Birde sigara ve alkol çok etkiliyor muş habern olsn.Haklısın cnmm doktor cok onemli. Bizim doktorumuz yrd. Doç. Ve cok ilgili bi doktordu. Ben sevdım doktoru ilgili gibi geldi.
Eşim hiç kullanmıyor. En kotu alışkanlıgı iddia. O da spermi etkiliyorsa. Onuda bıraktırırım hiç sıkıntı yokİnslh br sorun yoktur canm ve bu durum geçicidir. Birde sigara ve alkol çok etkiliyor muş habern olsn.
Ay çok tatlısın.Eşim hiç kullanmıyor. En kotu alışkanlıgı iddia. O da spermi etkiliyorsa. Onuda bıraktırırım hiç sıkıntı yok
Ay çok tatlısın.
Geçmiş olsun canım sanada inşallah rabbim Nasib etsin hepimize. Sen tedavi olursan olur bence :)Teşekkür ederim ilgin için.. canım ben geçen sene 1 düsük yaptım sonra prolaktin ve fsh hormonu yüksek çıktı yumurta rezervi azmis.. iki kez klomen ve catlatma iğnesi oldum ama olmadı. Eşimin sperm testini istedi doktorum 4 aydır testi yaptimaya zor ikna ettim eşimi ☺
Merhaba varıkosel amelıyatı olduk trentılın kullanımı ameliyattan sonra yaptınız mıbu sorunu yaşayanlar eşlerini bıktırıyor sanırım :) herşeyi yapmışiz ayol inslh emeklerinin karşılığını alirsin canm. Dopplerde cikiyormus ya azcikta olsa bzm ultrason da grade 3 çıkıyordu doktor elle grade 2 dedi bir tık fazla cikiyo . Trentilin diye br ilaç var damardaki kan akışını hızlandıran faln onlardan verir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?