-
- Konu Sahibi bursadagocmengelin
Rica ederim ne demek. Evet kurtajdan sonra tüpler tikanabiliyor. Hiç korkma ben 2 kere cektirdim ikiside anestezisiz cekildi abartilacak bisey yok. Zaten cok anlik bir aci oluyor. Bencede cektirebilirsinTesekkur ederim bu arada canım bnim yorumladigin icin
Cektiriyim ozmn bu ay kuzum sende varmiydi tıkanıklıkRica ederim ne demek. Evet kurtajdan sonra tüpler tikanabiliyor. Hiç korkma ben 2 kere cektirdim ikiside anestezisiz cekildi abartilacak bisey yok. Zaten cok anlik bir aci oluyor. Bencede cektirebilirsin
canim suan seninle ayni hatta daha kotu durumdaym bugun test sonucunu aldik ve hci sperm yok azosperm cok sasirdm ne yapicagmi bilmiyorm tek sans tup bebekmi?Varikosel yok baktilar sperm cok az ve hareketlilik yok kaliteli sperm yok o yuzden sperm guclendirici
Bende çıkmadı tıkanıklık ben malesef 4 kere düşük yaptımCektiriyim ozmn bu ay kuzum sende varmiydi tıkanıklık
Azosperm de genelde mikro tese ameliyatı ile sperm buluyorlar ve tüp bebek ile oluyor. Testi güvenilir bi yerde mi yaptınız?canim suan seninle ayni hatta daha kotu durumdaym bugun test sonucunu aldik ve hci sperm yok azosperm cok sasirdm ne yapicagmi bilmiyorm tek sans tup bebekmi?
Rabbim yüzünü güldürsün kuzum inşallah hamile kalirsinBende çıkmadı tıkanıklık ben malesef 4 kere düşük yaptım
Memorialde yaptk ama baska bir yerde daha tekrarlayacgz insAzosperm de genelde mikro tese ameliyatı ile sperm buluyorlar ve tüp bebek ile oluyor. Testi güvenilir bi yerde mi yaptınız?
Inşallah canım hepimiz kavusuruz umarım bebislereRabbim yüzünü güldürsün kuzum inşallah hamile kalirsin
Evet mutlaka tekrar edin ve iyi bir üroloji doktoruna gitmeden sakin ameliyat kararı almayın.Memorialde yaptk ama baska bir yerde daha tekrarlayacgz ins
İnşallah canim yaşın kaç ilk çocuğun mu olcak benim 26 ilk olcak inşallahInşallah canım hepimiz kavusuruz umarım bebislere
Iyi bir uroloji doktoru ariyoruzzz bakalimEvet mutlaka tekrar edin ve iyi bir üroloji doktoruna gitmeden sakin ameliyat kararı almayın.
Merhaba memorıal murat başar çok iyi diyorlar ama bi araştırın istersenizIyi bir uroloji doktoru ariyoruzzz bakalim
Benim eşimde Spermler 24 milyondam 100 bine düştü doktor bu değerle tüp bebek de olmaz demiştiEvet sonuç kötü ama bu devirde bu umutsuzluk da ne?
Tüp bebek de olmaz diyen gerizekalilar kim?
İnsanlar sıfır spermle tese ve mikrotese ameliyatlarıyla sperm bulunup tüp bebek yoluyla anne baba oluyor.
Menapoza girmeye ramak kala yumurta elde ediliyor.
Rahim nakilleriyle hamile kalanlar var.
21. Yy dayız hala daha cahil cahil konuşuyorlar ya.
Halt etmiş o ayrı da değer niye o kadar düşmüş eşinde?Benim eşimde Spermler 24 milyondam 100 bine düştü doktor bu değerle tüp bebek de olmaz demişti
Bilmiyorum valla bizde şaşırdıkHalt etmiş o ayrı da değer niye o kadar düşmüş eşinde?
Yanlış bi kür yapmış olabilir misiniz?Bilmiyorum valla bizde şaşırdık
Keçi boynuzu kürü kullandık. Hormon testi yapmadk o yüzden olabilir fsh yüksekse keçi boynuzu kötü etkilermsYanlış bi kür yapmış olabilir misiniz?
Tam bilmiyorum ama bazı durumlarda keçiboynuzu kürü düşürüyormuş mesela
Evet bende onu demek istedim. İyi bişey yapayım derken böyle olunca çok üzülüyor insan. Neyse eski değerine çıkar o kısa sürede. İyi bi doktor da şart tabi. Geçmiş olsun.Keçi boynuzu kürü kullandık. Hormon testi yapmadk o yüzden olabilir fsh yüksekse keçi boynuzu kötü etkilerms