• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rica ederim ne demek. Evet kurtajdan sonra tüpler tikanabiliyor. Hiç korkma ben 2 kere cektirdim ikiside anestezisiz cekildi abartilacak bisey yok. Zaten cok anlik bir aci oluyor. Bencede cektirebilirsin
Cektiriyim ozmn bu ay kuzum sende varmiydi tıkanıklık

Evet sonuç kötü ama bu devirde bu umutsuzluk da ne?
Tüp bebek de olmaz diyen gerizekalilar kim?
İnsanlar sıfır spermle tese ve mikrotese ameliyatlarıyla sperm bulunup tüp bebek yoluyla anne baba oluyor.
Menapoza girmeye ramak kala yumurta elde ediliyor.
Rahim nakilleriyle hamile kalanlar var.
21. Yy dayız hala daha cahil cahil konuşuyorlar ya.
Benim eşimde Spermler 24 milyondam 100 bine düştü doktor bu değerle tüp bebek de olmaz demişti :D

Keçi boynuzu kürü kullandık. Hormon testi yapmadk o yüzden olabilir fsh yüksekse keçi boynuzu kötü etkilerms
Evet bende onu demek istedim. İyi bişey yapayım derken böyle olunca çok üzülüyor insan. Neyse eski değerine çıkar o kısa sürede. İyi bi doktor da şart tabi. Geçmiş olsun.

Yorumlayabilir misiniz rica etsem ?

Eklentiler

• F5EDABC9-AF29-49DE-9621-3AD5AFDED478.webp
    F5EDABC9-AF29-49DE-9621-3AD5AFDED478.webp
    21 KB · Görüntüleme: 100
Evet değerler iyi çıkmamış. Ama bence başka bir merkezde tekrarlayın ben raporun tarzını da beğenmedim. Bir de öncesinde tam 3 gün birlikte olmayın. Yani örneğin pazartesi birlikte oldunuz cuma sperm verin. Sigarayı kullanıyorsa bıraksın. Sabah keçi boynuzu pekmezi içsin. Gün içerisinde bir kaç saat havluya sarılı buz kalıbı ile soğuk uygulasın. Bir de tavsiyem glutenli bir ürün tüketmesin. Bu değerlerle tüp bebek her türlü olur ayrıca

Back