- 27 Şubat 2021
- 308
- 273
- 23
- 31
- Konu Sahibi mysteryhrn
Arkadaşlar eşim Ocak ayında varikosel ameliyatı oldu çift taraflı sperm sayısı 6 milyondu Buda yeni yaptığı test ileri hareketlilik morfoloji nasıl anlayan yazabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
morfoloji 28 çıkmış gayet iyi sayısıda iyi kötü değil ama ileri hız hala düşük en az 20 olmalı ama aşılama falan deneyecekseniz sonuç alabilirsinizArkadaşlar eşim Ocak ayında varikosel ameliyatı oldu çift taraflı sperm sayısı 6 milyondu Buda yeni yaptığı test ileri hareketlilik morfoloji nasıl anlayan yazabilir mi ?
Sayı az değil mi acaba ? Min ne kadar olmalı ?morfoloji 28 çıkmış gayet iyi sayısıda iyi kötü değil ama ileri hız hala düşük en az 20 olmalı ama aşılama falan deneyecekseniz sonuç alabilirsiniz
milde 15 milyon olması yeterli sizin 18 milyonSayı az değil mi acaba ? Min ne kadar olmalı ?
Doktor muhtemelen takviye başlar ileri hareket için onun dışında sorun göremedimArkadaşlar eşim Ocak ayında varikosel ameliyatı oldu çift taraflı sperm sayısı 6 milyondu Buda yeni yaptığı test ileri hareketlilik morfoloji nasıl anlayan yazabilir mi ?
Çok teşekkür ederim takviye ilacı var kullanıyor ama ameliyat olalı 8 ay oldu hala gebe kalamadım onun için sorayım dedim 2 yıla yakındır istiyoruz olmadıDoktor muhtemelen takviye başlar ileri hareket için onun dışında sorun göremedim
Teşekkür ederimmilde 15 milyon olması yeterli sizin 18 milyon
Canın benim eşimde öyleydi ama duzelme olmadi sonra tuo bebek sürecine girdik meğer benim yumurta kalitem kötüymüş ondan olmuyormuşÇok teşekkür ederim takviye ilacı var kullanıyor ama ameliyat olalı 8 ay oldu hala gebe kalamadım onun için sorayım dedim 2 yıla yakındır istiyoruz olmadı
Merhaba, morfoloji kaç onu göremedim. Evet tüp bebek için ileri hareket önemli değil çünkü yumurtanın yanına yada içine bırakacaklar. Sayınız sınırın üstünde daha fazla olması daha iyi. Sperm DNA hasar testi yaptırmadan tüp bebek yaptırmayın. Hasar yüksekse önce düşürün. İkiniz de antioksidan takviyesi kullanın 2 3ay önceden.Eki Görüntüle 2909709
kızlar rica etsem bunu da yorumlar mısınız? 2 negatifim var. Sayı iyi ama ileri hareket yok sanki. Kaç olmalı ki ? doktor zaten tüp bebek yapıyoruz spermin ileri hareketi önemli değil gübi konuştu. henüz ürolog bulamadım ( izmir)
dna hasar testini izmirde yaparlar mı acaba. Bu tüp bebek merkezının testi. başka tüp bebek merkezınde yapılavak yarın da. Morfoloji hangi testte oluyor acaba bunda neden yok. çok soru sordum kusura bakmayın. sizce bu değerlerle normal zor mu peki?Merhaba, morfoloji kaç onu göremedim. Evet tüp bebek için ileri hareket önemli değil çünkü yumurtanın yanına yada içine bırakacaklar. Sayınız sınırın üstünde daha fazla olması daha iyi. Sperm DNA hasar testi yaptırmadan tüp bebek yaptırmayın. Hasar yüksekse önce düşürün. İkiniz de antioksidan takviyesi kullanın 2 3ay önceden.
Evet belli merkezler DNA hasar testi yapar. Yarın yapılacak sperm testinde DNA hasarına da bakmasını isteyin test yapılıyorsa. Morfoloji yani sperm şeklinin Kruger kriterlerine göre bakıldığında da emin olun. Yani arayıp sorun ki morfolojinin ne durumda olduğunu öğrenin. Normal gebelik nasip işi. Bu değerlerle kalan da var,benim gibi 3 yıldır kalamayan da. Eğer bekleyebilirseniz ve yaş sıkıntınız yoksa kuvvetli takviyelerle 6 ay daha deneyin. Yada gelen yeni test sonucuna göre tüp bebek yada öncesinde aşılama deneyebilirsiniz. Test sonucunu da atın buraya tekrar bakalım. Geçmiş olsundna hasar testini izmirde yaparlar mı acaba. Bu tüp bebek merkezının testi. başka tüp bebek merkezınde yapılavak yarın da. Morfoloji hangi testte oluyor acaba bunda neden yok. çok soru sordum kusura bakmayın. sizce bu değerlerle normal zor mu peki?
erkek infertilitesi konusunda bilgili görünüyorsunuz genelde okurken sizin yorumlarınıza denk geliyorumEvet belli merkezler DNA hasar testi yapar. Yarın yapılacak sperm testinde DNA hasarına da bakmasını isteyin test yapılıyorsa. Morfoloji yani sperm şeklinin Kruger kriterlerine göre bakıldığında da emin olun. Yani arayıp sorun ki morfolojinin ne durumda olduğunu öğrenin. Normal gebelik nasip işi. Bu değerlerle kalan da var,benim gibi 3 yıldır kalamayan da. Eğer bekleyebilirseniz ve yaş sıkıntınız yoksa kuvvetli takviyelerle 6 ay daha deneyin. Yada gelen yeni test sonucuna göre tüp bebek yada öncesinde aşılama deneyebilirsiniz. Test sonucunu da atın buraya tekrar bakalım. Geçmiş olsun
Yerli yabancı kaynak okudum bu konuda. Yardımcı olmaya çalışıyorum bildiğim kadarıyla.erkek infertilitesi konusunda bilgili görünüyorsunuz genelde okurken sizin yorumlarınıza denk geliyorum
benim içinde rehberlik edermisinz çok yabancısıyım konunun bizimde bazı problemlermz var. önerilerinizi merak ettmYerli yabancı kaynak okudum bu konuda. Yardımcı olmaya çalışıyorum bildiğim kadarıyla.
Yardımcı olurum tabii.benim içinde rehberlik edermisinz çok yabancısıyım konunun bizimde bazı problemlermz var. önerilerinizi merak ettm
Bizim ml sayımız:40 mlyon hızımız a+b %30 c %35 toplam motilitr %65 morfoloji %2 varikosel yok dedi. Sigarayı bırak dedi ama vitamin vermedi normal yolla olur dedi ürolog. Benm kadın doğumcum da sende bişeu yok normal yolla olur dedi. Hiç kmse birşey vermedi. Elimiz boş döndük. 6. Ayı deniyoruz bu ay daha sonuç belli değil.Yardımcı olurum tabii.
A+b en az %32 olması lazım ki bu asgarisi.İleri hızın artması şansı artırır. Morfoloji de düşük. Sigarayı bırakabilirse ve takviye ile inşallah morfoloji ve hız otomatik düzelir. Sigarayı her durumda azaltsın eşiniz mümkünse komple bıraksın. Akdeniz tipi beslenme şekline geçin. İnternette bilgi var bu beslenme hakkında. Protime men, promen k, Maxi go bunlardan birini en az 3 ay eşiniz kullansın. Antioksidan içerikli takviye bunlar. Siz de Omega 3 , folik asit ve d vitamini takviyesi alın. Geçmiş olsun.Bizim ml sayımız:40 mlyon hızımız a+b %30 c %35 toplam motilitr %65 morfoloji %2 varikosel yok dedi. Sigarayı bırak dedi ama vitamin vermedi normal yolla olur dedi ürolog. Benm kadın doğumcum da sende bişeu yok normal yolla olur dedi. Hiç kmse birşey vermedi. Elimiz boş döndük. 6. Ayı deniyoruz bu ay daha sonuç belli değil.
Teşekkür ederm. Bende bişeylet kullanması taraftarıyım. Kendim doktor önerisi olmadan denemek için birer kutu speed plus ve e vitamini aldım. Bilmiyorm faydassı olurmuA+b en az %32 olması lazım ki bu asgarisi.İleri hızın artması şansı artırır. Morfoloji de düşük. Sigarayı bırakabilirse ve takviye ile inşallah morfoloji ve hız otomatik düzelir. Sigarayı her durumda azaltsın eşiniz mümkünse komple bıraksın. Akdeniz tipi beslenme şekline geçin. İnternette bilgi var bu beslenme hakkında. Protime men, promen k, Maxi go bunlardan birini en az 3 ay eşiniz kullansın. Antioksidan içerikli takviye bunlar. Siz de Omega 3 , folik asit ve d vitamini takviyesi alın. Geçmiş olsun.