Erkek İnfertilitesi Sperm testinden anlayan bi baksin nolur.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet benim de raporluydu ben baska birsey zannetmistim

Anlamıyorum insanlar nasıl bu kadar acımasız yorumlar yapabiliyorlar...
Biz de benzer durumda tüp bebek sürecindeyiz. Kendim için konuşuyorum , Olur olmaz bilemiyorum, çok gözyaşı döktüğüm zamanlar oldu. Ama 6-7 tane doktora göründüm 1 tanesi bile çocuğunuz olmaz demedi. Hepsinin dediği gebelik için 1 sperm yeterli. Allah'tan umut kesilmez. Hepimiz için... Sağlıkla bebekler alırız inşallah kucağımıza

Benim eşim azosperm , 1 tane bile yok ve ameliyatla bile bulamadılar.
Bize bile hala umut var deniyorken sizde olduğu halde hangi kafa ile tüp bebek te olmaz diyorlar ben anlamıyorum.
İlaçlar bence işe yarayacak, umutsuzluğa kapılmayın 3 ay kısa bir süre geçer, sonundaki güzellikleri düşünün

Amin inşallah

Kizlar boyle ciddi durumlarda bir doktor ile gorusup karar vermeyin doktorunu degistir bir sor baska doktora onun tedavsi belki farklidir ve olumsuz konusan cok doktor var onlardan uzak durun yoksa pislojiniz darma duman olur .esine saglikli seyler yedir icir iyi bir marka keci boynuzu sabah ac karna aksam ac karna yedir soguk sikim olanda yaptir gunde 2 litre icsin nar yesin suan mevsimi mesala ve e vitamini d vitaminii yedir argine vitamin var onlar iyi bak bunlari yaptim suan esimin degerleri oyle duzeldi ki dne sansini birsey kaybetmezsin ver esine su donemde sımsıki saril.onun icinde uzucu bir durumdur. Yaninda ol basarirsiniz siz.

Tatlım tüp bebek merkezi arama çünki 5.0000 altında oldugu içim devlet direk tüp bebek hakkı veriyor sakın hemen özellere koşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…