Sperm testi

Depresip

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
125
14
13
27
Eşim sperm testi verdi sonuçlar normal gibi ama rengi sarı ve boş sayıda yuvarlak hücre görüldü diyor neden olabilir. Rengi normalde sarı değildi bu sefer öyle olmuş. Yuvarlak hücreyide biraz araştırdım lökosit artınca oluyormuş. Enfeksiyon veya cinsel yolla bulaşan hastalık diyor korktum açıkçası. Eşimden yana şüphem yok ama bende de adet dönemim lekenlenme şeklinde devam ediyor 10 gündür leke şeklinde kadın doğuma gittim sadece ultrason ile baktı bişey yok dedi . Buda cinsel yolla bulaşan hastalık olabilir yazıyor internette kafayı yemek üzereyim. Eşime söyledim tamam doktora sonucu gösterince ayrıntılı olarak bakar diyor ama ben ya birbirimize bir hastalık hulaşırtırdıysak diye düşünüyorum. Neden olabilir bir fikri olan var mı.

enfeksiyon kaynaklıdır. antibiyotik başlanabilir. neden bu kadar endişelendirdi ki bu sizi. kadınların idrarında da dönem dönem lökosit çıkıyor. benim hamileyken çıktı, antibiyotik verildi. gerilmeyin

enfeksiyon kaynaklıdır. antibiyotik başlanabilir. neden bu kadar endişelendirdi ki bu sizi. kadınların idrarında da dönem dönem lökosit çıkıyor. benim hamileyken çıktı, antibiyotik verildi. gerilmeyin
İdrarda değil spermde çıktı internete direk yazınca cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar neden olur yazıyor korktum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…