sprem miSprem testini yorumlaya bilir misiniz doktor gayet iyi dedi falan fakat lökosit yüksek çıkmış ben mi yanlış yorumladım enfeksiyon mu bu acaba doktor sorun yok diyip gonderdie
hem baslıkta hem içerikte yanlıs yazılmıs olmasına mı? mm evet buna takıldımSperm yanlış yazılmış buna mı takildiniz
bu tarz postlarda hosgorulu olalim lutfen insanlar hassas bilgi edinmek istiyorhem baslıkta hem içerikte yanlıs yazılmıs olmasına mı? mm evet buna takıldım
Başlığı nasıl değiştire bilirim acaba bilginiz var mı ?bu tarz postlarda hosgorulu olalim lutfen insanlar hassas bilgi edinmek istiyor
Ay bırak böyle toksik insanlar var işte neye takılırsa takılsın anlayan anlıyor ne demek istediğiniBaşlığı nasıl değiştire bilirim acaba bilginiz var mı ?
sensin tokksikAy bırak böyle toksik insanlar var işte neye takılırsa takılsın anlayan anlıyor ne demek istediğini
Sensin osensin tokksik
Buna mı üzüldünüz? hepimiz yanlış yazabiliyoruz ama okuyacak olan insana saygımızdan düzeltiyoruz ya hani, bunda olumsuz bi sey yokBakın gönderdi de yazacağima gonderdie yazmışım klavye hastası olabiliyor yazıp okumadan paylaştım işim de vardı yani yanlış yazmış olabilirim ama lütfen böyle bir süreçte rica ederim insanı küçük şeyler için üzmeyin insanları
yürü gitSensin o
Bitmeyen reglin senin fazlasıyla sinirlerini yıpratmışyürü git
Çok teşekkürler bu saatte cevap verdiğiniz için
Ama sen daha konuyu anlamamışsın, bitmeyen değil gayet de bitiyor hatta dün bitti, mevzu durup tekrar başlaması, randevu aldım kız noldu?Bitmeyen reglin senin fazlasıyla sinirlerini yıpratmışdoktora gittin mi kız?
Yarın tekrar başlar o vakit.. Biran önce görün diye dedim yoksa bağğğneAma sen daha konuyu anlamamışsın, bitmeyen değil gayet de bitiyor hatta dün bitti, mevzu durup tekrar başlaması, randevu aldım kız noldu?
Sizin değeler de normalse Allah bilir tabii ama eşinizin değerleri çok güzel ondan yana sıkıntı yok hamile kalırsınız
yarın tekrar başlamıyor işte o çok farklı bi durum, benimki gayet 29 gün sonra olması gerektiği gibi başlıyor no problem yani, sadece 7 günlük süreçte 1 gün duraksayıp devam ediyor ki başka yaşayanlar da varmış, yazdılar, tammam?Yarın tekrar başlar o vakit.. Biran önce görün diye dedim yoksa bağğğne