- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Ee iyiymiş o zaman baya tok sun belli..valla hiç fark etmez bana ya zaten bi giriyorum bi bakmışsın 6 7 ay yokum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee iyiymiş o zaman baya tok sun belli..valla hiç fark etmez bana ya zaten bi giriyorum bi bakmışsın 6 7 ay yokum
O daha fena hahajaja.gördüm onu ya sanırım yaydı
Kuzum helal et hakkını konunu dağıttıkSperm testini yorumlaya bilir misiniz doktor gayet iyi dedi falan fakat lökosit yüksek çıkmış ben mi yanlış yorumladım enfeksiyon mu bu acaba doktor sorun yok diyip gonderdie
hoayda niye fena olsun sana da burç beğendiremedikO daha fena hahajaja.
Bana kimse dokannmasınn.. Özgürlüğüme karışmayın bir burç olduğu için zorsunuz o yüzdenhoayda niye fena olsun sana da burç beğendiremedik
ben oğlakta kaldım bilemiyciim yay ne bi kere abi ksks ya kadına da ayıbın da ayıbını ettik orada benim konu dururken..Bana kimse dokannmasınn.. Özgürlüğüme karışmayın bir burç olduğu için zorsunuz o yüzden
Sorma hep senin fışkiyeliğinden az senin konunun içinden geçeyim dur bekle sen bekle..ben oğlakta kaldım bilemiyciim yay ne bi kere abi ksks ya kadına da ayıbın da ayıbını ettik orada benim konu dururken..
fışkiye mi ben bu lafı nerden biliyorum hshs yaz ya bnne ben alacağımı almışımSorma hep senin fışkiyeliğinden az senin konunun içinden geçeyim dur bekle sen bekle..
Üzülmeyin lütfen, başlığınıza gerekli düzeltme yapıldı.Başlığı nasıl değiştire bilirim acaba bilginiz var mı ?
Hepimizden inşaallahÇok teşekkürler Allah razı olsun
Benim değerlerde de sıkıntı yok yumurtalık kan değerleri . Rahim filmi çekilecek haşimato hastalığı var hap kullanıyorum değerlerim normal düzeyde doktor sorun yok dedi ama olmuyor hayırlısı hsg de bir şey çıkmsz inşallah Allah'ın izniyle