- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 28
-
- Konu Sahibi kardelen3334
Tamam kesinlikle yaz hangi kürler bunlarArkadaşın dediği tüm kürleri harfiyen uyguladim başlarda ise yarıyor gibi hamile kalırsam eğer sana da tavsiye edeceğim
Evet özel e eşimin sprem sayıları düşükÖzele mi gittin canım .bir de eşinin Sperm sonucu nasil
Proxedd plus 1 ay kullandık. Her akşam ve sabah keciboynuzu 5 6 tane kırıp suda kaynattim. Hergün yemekten önce cobancokerten çayı iciliyordu. Ibrahim saracoglunun youtube da videoları var .ordan bakabilirsin tarife. Sonra zeytinyağına bekletilir incir yedi sabahları aç karnina. Kendim içinde soğan kuru yaptım ve sonrasında testere dişli aslan pencere çayı içtim. Ama bunları yaparken hamile kalmadim. Şimdi aşılama yapıldı. Hamile kalırsam etkisi var diyeceğim. Hala hamile olmadığım için birsey diyememTamam kesinlikle yaz hangi kürler bunlar
Bunlari biliyorum bende bu hafta sonu başloyacagimProxedd plus 1 ay kullandık. Her akşam ve sabah keciboynuzu 5 6 tane kırıp suda kaynattim. Hergün yemekten önce cobancokerten çayı iciliyordu. Ibrahim saracoglunun youtube da videoları var .ordan bakabilirsin tarife. Sonra zeytinyağına bekletilir incir yedi sabahları aç karnina. Kendim içinde soğan kuru yaptım ve sonrasında testere dişli aslan pencere çayı içtim. Ama bunları yaparken hamile kalmadim. Şimdi aşılama yapıldı. Hamile kalırsam etkisi var diyeceğim. Hala hamile olmadığım için birsey diyemem
Canim özel hastanelere güvenme. Nerede oturuyorsun. Özel Hastaneler para tuzağı tüp bebek bile tutmayabilir.bilerek öyle yapan yerler bile var.çünkü ben hastaneye gidiyorum. Çok böyle özel giden ksiler olmuş. Sonuç hüsran. Şimdi devlette başlayan çok yani .biz aşılama yaptırıyoruz. Bir problemi yok yani.Evet özel e eşimin sprem sayıları düşük
Avrupada sulaymaniye gidiyorum özelde sadece testlerim izı yaptık canım haklısın para almak için herşeyi demiyorlarCanim özel hastanelere güvenme. Nerede oturuyorsun. Özel Hastaneler para tuzağı tüp bebek bile tutmayabilir.bilerek öyle yapan yerler bile var.çünkü ben hastaneye gidiyorum. Çok böyle özel giden ksiler olmuş. Sonuç hüsran. Şimdi devlette başlayan çok yani .biz aşılama yaptırıyoruz. Bir problemi yok yani.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun canimCanim özel hastanelere güvenme. Nerede oturuyorsun. Özel Hastaneler para tuzağı tüp bebek bile tutmayabilir.bilerek öyle yapan yerler bile var.çünkü ben hastaneye gidiyorum. Çok böyle özel giden ksiler olmuş. Sonuç hüsran. Şimdi devlette başlayan çok yani .biz aşılama yaptırıyoruz. Bir problemi yok yani.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun canimCanim özel hastanelere güvenme. Nerede oturuyorsun. Özel Hastaneler para tuzağı tüp bebek bile tutmayabilir.bilerek öyle yapan yerler bile var.çünkü ben hastaneye gidiyorum. Çok böyle özel giden ksiler olmuş. Sonuç hüsran. Şimdi devlette başlayan çok yani .biz aşılama yaptırıyoruz. Bir problemi yok yani.
Ben marmara eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. Imkanin varsa sende gitmeni tavsiye ederim .Sen hangi hastaneye gidiyorsun canim
Tamam cnm araştırirım onuda ama ben 3 ay bazı kür ler deneme k istiyorum ondan sonra tedaviye başloyacagimBen marmara eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. Imkanin varsa sende gitmeni tavsiye ederim .
Biz iki ilaç eşim için bide sprem testi bizim de o civarda tuttuKan ve sperm testi için 400 tl ödedik
Sen bilirsin canım .aşılama yapılmasının amacı zaten çabuk hamile kalabilmek. Hemen istiyorsan baslayabilirsin. Ama yok kürlerle kalırım diyorsan orasi ayrı. Eğer kürleri deneyip hamile kalırsan mutlaka yaz.Tamam cnm araştırirım onuda ama ben 3 ay bazı kür ler deneme k istiyorum ondan sonra tedaviye başloyacagim
Bende aşılama olmuyor canım kur ler deneyip eşimin sprem lerini yükseltmekSen bilirsin canım
Sen bilirsin canım .aşılama yapılmasının amacı zaten çabuk hamile kalabilmek. Hemen istiyorsan baslayabilirsin. Ama yok kürlerle kalırım diyorsan orasi ayrı. Eğer kürleri deneyip hamile kalırsan mutlaka yaz.
Ondan sonra yükselirse aşılama şansım oluyorBende aşılama olmuyor canım kur ler deneyip eşimin sprem lerini yükseltmek
Biz iki ilaç eşim için bide sprem testi bizim de o civarda tuttu
Eşinin Sperm değerleri ileri hızlı hareketli varya orası 5 milyondan az ise aşılama yapmazlar.devlete de gitsen direk tüp bebek yapabilirler.neyse sen kürlerle dene inşallah tutarBende aşılama olmuyor canım kur ler deneyip eşimin sprem lerini yükseltmek
Az canım aşılama yapilmiyor iki doktorum biraz sabredindedi sprem sayısını yükselitre bilirsem aşılama şansım oluyorEşinin Sperm değerleri ileri hızlı hareketli varya orası 5 milyondan az ise aşılama yapmazlar.devlete de gitsen direk tüp bebek yapabilirler.neyse sen kürlerle dene inşallah tutar
İğneler bana aşılma olursa devlette ücretsiz sadece ilaç parası olduğu soylendi
O zaman mutlaka kürleri dene ben çok araştırmistim. Ibrahim saracoglunun videolarını izle .o kürleri uygula.bizde ileri hızlı hareketlilik artmıştı. Inşallah sizde de artar.Az canım aşılama yapilmiyor iki doktorum biraz sabredindedi sprem sayısını yükselitre bilirsem aşılama şansım oluyor