- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi kardelen3334
Biz devlete gitmiyoruz cnm özel bir hastane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşalh çok izliyorum bu hafta sonu deneyeceğim artikO zaman mutlaka kürleri dene ben çok araştırmistim. Ibrahim saracoglunun videolarını izle .o kürleri uygula.bizde ileri hızlı hareketlilik artmıştı. Inşallah sizde de artar.
Az canım aşılama yapilmiyor iki doktorum biraz sabredindedi sprem sayısını yükselitre bilirsem aşılama şansım oluyor
İki ay bekleyeceğim bide biz hep ben de sorun olacağını düşünüyordum adet düzensiz vb ama bugün yeni öğrendik sorun eşimde çıktı çok üzüldük vbDirek tüp öneririm
İki ay bekleyeceğim bide biz hep ben de sorun olacağını düşünüyordum adet düzensiz vb ama bugün yeni öğrendik sorun eşimde çıktı çok üzüldük vb
İki ay bekleyeceğim bide biz hep ben de sorun olacağını düşünüyordum adet düzensiz vb ama bugün yeni öğrendik sorun eşimde çıktı çok üzüldük vb
Aynen Canim bide onlarda sorun çıkınca biraz daha sitres yapıyorlar dahaçok takıyılar bizim kadar sabırlı degillerErkekler pek konduramıyor ama
Çözüm odaklı omak gerek
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
Aynen Canim bide onlarda sorun çıkınca biraz daha sitres yapıyorlar dahaçok takıyılar bizim kadar sabırlı degiller
Aynen Canim bide onlarda sorun çıkınca biraz daha sitres yapıyorlar dahaçok takıyılar bizim kadar sabırlı degiller
Devlet e gittin mi hiç orda hem tüp bebek şansın oluyor ücretsiz
Devlet e gittin mi hiç orda hem tüp bebek şansın oluyor ücretsiz
Aynen herseyin hayırlısı allah kimsenin kucağını boş bırakmasın aminEskiden tüp bebek zordu
Şimdi çok kolay ağrısız dedi doktorumuz
Ve 3 kişiden 2 si tutuyor
Güzel bir durum
Aynen herseyin hayırlısı allah kimsenin kucağını boş bırakmasın amin
Anladım hayırlısı olsunHiç gitmedim canım
Bizim ameliyat aşılama hep özelde oldu
Şuan da tüp bebek için özel bir hastane
Anladım hayırlısı olsun
Siz devlete testler hepsi özelde oldu devlette ücretsiz şansım olduğu için tedavi ye ye başlarsam iyice araştirdiktan sonra karar verecegim