Sperm testi ? Varikosel ameliyatı ? Bilgisi olan bakar mı ??

Bu kürü daha önce bnde duymuştum peki faydası oldumu ki illa ki olmustur bakalım şimdi gidiyoruz bizde hastaneye hayırlısıyla olur biter inşallahh
Çok geçmiş olsun. Varikoselde ne yaparsan yap hiçbir şey fayda etmiyor ameliyat olmazsa. Biz ameliyat sonrası başladık küre, 3 ay yaptık taplamda. Keçiboynuzunu alırken sağlam taze olmasına dikkat edin, biz çok aldığınız için kimisi elle bile bölünüyor içi dolu, kimisi çok sert, içi boş, hatta kurtlu oluyor. Ege’de çok yetişiyormuş, aslında en güzeli yerinden bulup almak. Biz bir gıda fuarından almıştık onlar çok güzeldi. Kürün tarifi internette var, bu arada biz cam demlikte yaptık.

Tamam canım benim çok teşekkür ederim kuzum umarım hepimiz için hayırlı evlat olur en kısa zaman da size de çok geçmiş olsun

Benim eski eşim atlattı varikosel ameliyatı. Eşinizin ameliyat olması için ciddi bir ağrısı ve testislerinde ciddi bir küçülme olması lazım. Bizim operasyonumuz bir saat kadar sürmüştü o zaman alanyada yaşadığımız için Cem özlüğe muayene olmuştuk. Ameliyat lokal anestezi ile yapılıyor zaten içinizi ferah tutun . Korkulacak bir durum yok. Bizim doktorumuz kasık bölgesinden girerek mikrocerrahi yöntemi ile yapmıştı.

Evet selam aleyküm bayanlar Ya eşim 3 ay önce varikoselden ameliyat olmustu eski ve yeni sonuçları atacam bi bakar mısınız anlayan barsa

Bunlar eski

Eklentiler

• A97F0899-22C0-46E5-A0F3-832A72D56E3E.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 121AFE37-5CE4-4FC4-9ECC-7E054BF30909.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 38
Bunlar yeni canlar ..

Eklentiler

• 79858657-7BF0-4C4F-8458-1996051A1A8D.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 37
  • CF01FA7D-1C5E-4F7B-BB33-7A259CCABBB3.jpeg
    113,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…