Sonunda biri yazdıCanım varikoselle ilgili bilgim yok. Ama test sonuçları gayet iyi bence. Hareketlilik morfoloji sıkıntılı değil. Bence olmasın ameliyat. Ama tabi sen sabah olacak demişsin.
Siz gittiniz mi kontrollere? Ben biraz araştıran taraf olmuşumdur hep. Mutlaka araştırırım. Sadece bi doktorun demesiyle bi yola çıkmam. En iyisini siz bilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda.Sonunda biri yazdıcanım iki taraflı olunca doktor dedi ki etkiler zamanla eşinizi bizde gün aldık yani. Yarın ve ameliyat olucak sanırım sadece korkuyorum iyi sonuç alamazsak diye iyi sonuç dediğim de çocuk değil yani eşim e bişey olmasın diye
Evet gittim farklı bir doktor a da göründük oda dedi ki evet damar genişlemesi var ama şimdilik ameliyat olmasa da olur demişti . Sonra bayadır bebeğimiz olmuyo bir kere kimyasal geçirdim ama kalitesiz spermden de olabilirmişSiz gittiniz mi kontrollere? Ben biraz araştıran taraf olmuşumdur hep. Mutlaka araştırırım. Sadece bi doktorun demesiyle bi yola çıkmam. En iyisini siz bilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Yok devlet hastanesine gittik o dedi ki ameliyat olsa daha iyi araştırma da dedi ki şimdilik ameliyat olmada da olur .Birde özel hastaneye mi gittiniz? Devlet hastanesine, eğitim araştırma hastanesine gidip görüşmenizi öneri almanızı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim canım moral oldu bana daMerhaba, benim eşimde de iki tarafta varikosel vardı, ameliyat oldu 4. ayda hamile kaldım. Kesinlikle gebeliğe engel, ilk başta olabilir birkaç ay deneyin olmazsa ameliyat dendi ama her geçen gün test sonuçları kötüleşti. Biran önce olsun, zaten düzelmesi ameliyattan sonra en az 3 gerekiyor. Zaman kaybetmeyin.
Çok teşekkür ederim canım sayende daha iyi anladım en iyisi ameliyat olucak sanırım ya allah Kerim yarın içinSonuçlar kötü değil anladığım kadarıyla. Şöyle söyliyeyim, varikosel bir tür varis testislerde kirli kan birikimi oluyormuş bu da ısıyı yükselterek spermleri öldürüyormuş.
Çok basit bir ameliyat merak etmeyin. Biz ameliyattan sonra keçiboynuzu kürü yaptık. İbrahim Saraçoğlu’nun tarifi ile. 6-7 tane keçiboynuzunu küçük parçalara bölüyoruz, yarım litre suyu kaynatıyoruz, su kaynarken parçalanmış keçiboynuzlarını içine koyuyoruz, kaynamaya başladıktan sonra 3 dk sonra altını kapatıyoruz. 20 dk suyun içinde bekledikten sonra içinden keçiboynuzlarını çıkarıyoruz. Soğuduktan sonra içiliyor. Bu kürden 2 kupa bardak çıkıyor. 1 hafta sabah akşam 1 er bardak içiliyor, ondan sonra sadece akşamları. 3 ay kür yapılıyor. Ben eşime hastaneden çıktıktan sonra yapmaya başladım.Çok teşekkür ederim canım sayende daha iyi anladım en iyisi ameliyat olucak sanırım ya allah Kerim yarın için❣
Bu kürü daha önce bnde duymuştum peki faydası oldumu ki illa ki olmustur bakalım şimdi gidiyoruz bizde hastaneye hayırlısıyla olur biter inşallahhÇok basit bir ameliyat merak etmeyin. Biz ameliyattan sonra keçiboynuzu kürü yaptık. İbrahim Saraçoğlu’nun tarifi ile. 6-7 tane keçiboynuzunu küçük parçalara bölüyoruz, yarım litre suyu kaynatıyoruz, su kaynarken parçalanmış keçiboynuzlarını içine koyuyoruz, kaynamaya başladıktan sonra 3 dk sonra altını kapatıyoruz. 20 dk suyun içinde bekledikten sonra içinden keçiboynuzlarını çıkarıyoruz. Soğuduktan sonra içiliyor. Bu kürden 2 kupa bardak çıkıyor. 1 hafta sabah akşam 1 er bardak içiliyor, ondan sonra sadece akşamları. 3 ay kür yapılıyor. Ben eşime hastaneden çıktıktan sonra yapmaya başladım.
Hımm anladım cnm çok teşekkür ederim umarım iyi gelir ya keçiboynuzu içirsene o iyi geliyormus bayaHiziniz dusuk goruunuyor canim.toplam hareketlilik 26 cok dusuk geldi bana sayidan ziyade hareketlilik daha onemli bir cok yerde okudugum yuzde 40 i bulmasi lazm her ay yuzde 50 kalma sansin var 26 olmasi bu sansi iyce dusuruyor bizimde hizli 21
Toplam 36ydi 3 kez kimyasal oldu smdi asilamadayim 2. Asilamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?