Sperm testi ? Varikosel ameliyatı ? Bilgisi olan bakar mı ??

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.740
14.698
248
Merhabalar arkadaşlar eşim e Şubat ayında doktor kanal genişlemen var demişti yani varikosel . Ve her iki tarafta da olduğu için ameliyat demişti çocuğa engel değilmiş sprem testin de ama 1 seneyi geçti bebek isteyeli olmuyordu en son 1 buçuk ay önce kimyasal gebelik oldu değer 32 ye cıkmıstı ve düştü oda kalitesiz spermden mi yoksa başka bişeyden mi bilemeyiz .. şimdi size sorum eşimin test sonuçları burda ameliyat olması iyi olur mu sizce yani aynı durumu yaşayan var nitekim .. iyi gelende varmış gelmeyen de ondan sonra bu ameliyat nasıl bir süreç ve nette okudum doktor iyi yapmassa. Daha kötü de olabilir miş .. tecrübelerinizi yazar mısınız bana Hayırlı akşamlar

Eklentiler

• 3B0A6EF6-4AA5-4562-9E6F-FF41F1D00881.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 138
  • 425F0CC5-7D2B-4091-9DC9-E2C56B52693D.jpeg
    117,8 KB · Görüntüleme: 163
  • E8FCFDB9-2D30-41BC-A947-8C880ABE8C76.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 139
  • 165184EC-50C4-4AF7-B3DA-20F79151502F.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 148
Hadi ama kimse yok mu ?? Neyse uyuyom siz yazın sabah bakarım ben

1 gündür kimse yazmadı benim için önemli bir konu ama yarın sabah eşim ameliyat olacak biriniz de yazın bee

Canım varikoselle ilgili bilgim yok. Ama test sonuçları gayet iyi bence. Hareketlilik morfoloji sıkıntılı değil. Bence olmasın ameliyat. Ama tabi sen sabah olacak demişsin.

Canım varikoselle ilgili bilgim yok. Ama test sonuçları gayet iyi bence. Hareketlilik morfoloji sıkıntılı değil. Bence olmasın ameliyat. Ama tabi sen sabah olacak demişsin.
Sonunda biri yazdı canım iki taraflı olunca doktor dedi ki etkiler zamanla eşinizi bizde gün aldık yani. Yarın ve ameliyat olucak sanırım sadece korkuyorum iyi sonuç alamazsak diye iyi sonuç dediğim de çocuk değil yani eşim e bişey olmasın diye

Siz gittiniz mi kontrollere? Ben biraz araştıran taraf olmuşumdur hep. Mutlaka araştırırım. Sadece bi doktorun demesiyle bi yola çıkmam. En iyisini siz bilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Birde özel hastaneye mi gittiniz? Devlet hastanesine, eğitim araştırma hastanesine gidip görüşmenizi öneri almanızı tavsiye ederim.

Siz gittiniz mi kontrollere? Ben biraz araştıran taraf olmuşumdur hep. Mutlaka araştırırım. Sadece bi doktorun demesiyle bi yola çıkmam. En iyisini siz bilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Evet gittim farklı bir doktor a da göründük oda dedi ki evet damar genişlemesi var ama şimdilik ameliyat olmasa da olur demişti . Sonra bayadır bebeğimiz olmuyo bir kere kimyasal geçirdim ama kalitesiz spermden de olabilirmiş

Merhaba, benim eşimde de iki tarafta varikosel vardı, ameliyat oldu 4. ayda hamile kaldım. Kesinlikle gebeliğe engel, ilk başta olabilir birkaç ay deneyin olmazsa ameliyat dendi ama her geçen gün test sonuçları kötüleşti. Biran önce olsun, zaten düzelmesi ameliyattan sonra en az 3 gerekiyor. Zaman kaybetmeyin.

Sonuçlar kötü değil anladığım kadarıyla. Şöyle söyliyeyim, varikosel bir tür varis testislerde kirli kan birikimi oluyormuş bu da ısıyı yükselterek spermleri öldürüyormuş.

Çok teşekkür ederim canım moral oldu bana da kimyasal gebelik geçirdim bnde ve tutunamamıstı belki de diyorum kalitesiz sperm neden olmustur .. 1 buçuk senedir çocuk olmuyor bizde

Sonuçlar kötü değil anladığım kadarıyla. Şöyle söyliyeyim, varikosel bir tür varis testislerde kirli kan birikimi oluyormuş bu da ısıyı yükselterek spermleri öldürüyormuş.
Çok teşekkür ederim canım sayende daha iyi anladım en iyisi ameliyat olucak sanırım ya allah Kerim yarın için

Çok teşekkür ederim canım sayende daha iyi anladım en iyisi ameliyat olucak sanırım ya allah Kerim yarın için
Çok basit bir ameliyat merak etmeyin. Biz ameliyattan sonra keçiboynuzu kürü yaptık. İbrahim Saraçoğlu’nun tarifi ile. 6-7 tane keçiboynuzunu küçük parçalara bölüyoruz, yarım litre suyu kaynatıyoruz, su kaynarken parçalanmış keçiboynuzlarını içine koyuyoruz, kaynamaya başladıktan sonra 3 dk sonra altını kapatıyoruz. 20 dk suyun içinde bekledikten sonra içinden keçiboynuzlarını çıkarıyoruz. Soğuduktan sonra içiliyor. Bu kürden 2 kupa bardak çıkıyor. 1 hafta sabah akşam 1 er bardak içiliyor, ondan sonra sadece akşamları. 3 ay kür yapılıyor. Ben eşime hastaneden çıktıktan sonra yapmaya başladım.

Bu kürü daha önce bnde duymuştum peki faydası oldumu ki illa ki olmustur bakalım şimdi gidiyoruz bizde hastaneye hayırlısıyla olur biter inşallahh

Hiziniz dusuk goruunuyor canim.toplam hareketlilik 26 cok dusuk geldi bana sayidan ziyade hareketlilik daha onemli bir cok yerde okudugum yuzde 40 i bulmasi lazm her ay yuzde 50 kalma sansin var 26 olmasi bu sansi iyce dusuruyor bizimde hizli 21
Toplam 36ydi 3 kez kimyasal oldu smdi asilamadayim 2. Asilamam

Hımm anladım cnm çok teşekkür ederim umarım iyi gelir ya keçiboynuzu içirsene o iyi geliyormus baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…