- 13 Mart 2019
- 13.577
- 45.796
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Sen bilirsin cnm ama ben olsam Bi kaç gün daha bekler giderdim kan tahlili yaptırırdım eğer geç döllenme varsa 5 den yukarı çıkar zaten değer duruma göre de doktora giderdim
8 ay oldu bizim cnm ama yaşım 31 olduğu için ve çikolata kistim olduğu için eğer olmazsa Bi kaç aya tüp bebeğe başlıcazBiraz daha bekliyim dediğin gibi sonra kan veirrim tekrar bazısı ikinci kanda çıkıyormuş
Ondan ümidim var hala
Sen ne kadar zamandır bekliyorsun
Morfolojisi nasıl pekiHerkese selamlar
Eşimin sperm testi sonuçları normal mi
Hiç bir bilgim yok
Kontrole kadar merak ederim şimdi
Bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Sperm sayısı (milyon/ml): 9
Total sperm sayısı (milyon): 36
Hareketlilik toplam (milyon): 57
İleri hareketlilik: 46
Hızlı hareketli : 0
Yavaş ileri hareketli:46
Yerinde hareketli:11
İmmotil : 43
Total ileri hareketli sperm sayısı (milyon) : 16,56
8 ay oldu bizim cnm ama yaşım 31 olduğu için ve çikolata kistim olduğu için eğer olmazsa Bi kaç aya tüp bebeğe başlıcaz
Morfolojisi nasıl peki
Canim 2nciyi de yaptir..
Tek testle kalma gonül..
Morfolojij 3mu?
Bide keciboynuzuna baslayin faydasi olucaktir varikosel yoksa.
Damar tikanikligi sperm cikışlarinsa ve sperm sekillerind ebozukluk yapiyor. Doktor muayene edip dopplerde belli olur o.İnşallah canım
Kruger dye birşey 3 yazıyır canım
Verikosel ne demek
Damar tikanikligi sperm cikışlarinsa ve sperm sekillerind ebozukluk yapiyor. Doktor muayene edip dopplerde belli olur o.
Ama bi deneyin kurleri artmassa hamilelik oluşmassa 2 ay sonra yine test verin.ondan sora karar versiniz.
Arkadaşlar farklı labaratuvarlarda yapılan testlerde sonuç ne kadar fark edebilir? Devlet hastanesinde yaptırıyoruz sayı ml de 22 milyon özelde yaptırıyoruz 3 milyon
Evet canım ettik 4 gün perhizle gittik. Biliyo musun benimde aklıma gelmedi değil o ihtimal. Devletteki yaptırdığım sonuçları gosteriyorum bizim labaratuvar farklı diyorlar. Ne alâka ya iyidir sonuc ya kotudur demi yani. Persembe gunu yine devlete gitcez. Benimde yumurtalarım büyümüyor haliyle çatlamıyor çok kötü hissediyorum hiç anne olamıcam gibi sankiÇok ciddi fatk var canım bence özel yanlıştır
Tüp bebek yada başka tedavi yapmak için böyle gösteriyor olabilir diye geldi aklıma ama bilmiyorum canım
En az 3 gün cinsel perhiz isteniyor
Buna dikkat ettiniz mi
Belki ondan da düşük çıkmış olabilir
Evet canım ettik 4 gün perhizle gittik. Biliyo musun benimde aklıma gelmedi değil o ihtimal. Devletteki yaptırdığım sonuçları gosteriyorum bizim labaratuvar farklı diyorlar. Ne alâka ya iyidir sonuc ya kotudur demi yani. Persembe gunu yine devlete gitcez. Benimde yumurtalarım büyümüyor haliyle çatlamıyor çok kötü hissediyorum hiç anne olamıcam gibi sanki
Evet Allah çok büyüktür ol derse olur canım benim.. Bu ay bende baslicam küre regl olmayı bekliyorum. Regl 3.günü başlarım büyük ihtimalle incir ve havuç kürüneHayır canım asla üzülme Allah ne dilerse o olur biz gayret edicez takdir Allahtan
Bence o gittiğiniz özel hastaneyş değiştirin canım bana pek güvenilir gelmedi bence devlet daha güvenilir
Yumurta geliştirmek için bol bol incir ye yada kürünğ yap
Bu ay aklıma geldikçe yiyorum ama bakalım
Evet Allah çok büyüktür ol derse olur canım benim.. Bu ay bende baslicam küre regl olmayı bekliyorum. Regl 3.günü başlarım büyük ihtimalle incir ve havuç kürüne
inşallah canım.. bir şey sorucam belki bilgin vardır. İncir kürü prolaktini yükseltiyor o nedenle yanında hayıt tohumu çayıda için falan yazmışlar forumlardaŞifa olur inşallayçh canımm güzel haberlerini bekliyorum
inşallah canım.. bir şey sorucam belki bilgin vardır. İncir kürü prolaktini yükseltiyor o nedenle yanında hayıt tohumu çayıda için falan yazmışlar forumlarda
o nasıl yapılıyormuş peki hangisi daha etkili acaba hayıt tohumu mu aslanpençesi mi. Ya benim hormonlarımda hiçbir sorun yok daha yeni test yaptırdım birde düzgün olan şeyi bozarım diye korkuyorumBende bu sabah öğrendim canım
İncir yanına aslanpençesi içicem bende o da hırmın düzenliyormuş
o nasıl yapılıyormuş peki hangisi daha etkili acaba hayıt tohumu mu aslanpençesi mi. Ya benim hormonlarımda hiçbir sorun yok daha yeni test yaptırdım birde düzgün olan şeyi bozarım diye korkuyorumprolaktin yükselsin istemem ama gebeliğe engel çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?