- 13 Mart 2019
- 13.704
- 46.579
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Sperm sayısı biraz düşük ama hız iyi. Biraz da ileri hızlı olsaydı daha da iyi olurdu ama olsun
Biz sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp icirdik eşime
Bi de akşamları havuç suyu
İnşallah bende yapıcam canım havuç suyuda sayıyı mı arttırıyor
Bi tanesi sayı
Bi tanesi hız
Mutlaka yapın
Bizim.bundan bi tik daha iyiydi yine de 1 yıl bekledik sonra kendiliğinden oldu bu havuç suyu keçiboynuzu falan başladıktan sonra
Bizim ki çok mu kötü
Acaba hamile kalmama engel bir sonuç mudır bu
Keçiboynuzu almıştım zaten havucu da denicem inşallah
Havucu nasıl sıkıyıraunuz mryve sıkacağı mı
Yok ya maşallah kötü değil ama biraz destek lazım moral.bozmayin
Aynen biz sırf bunun için en ucuzundan katı meyve sokacağı aldık ama düzenli yaptık. öyle 1 2 değil
KeciboynuU 1 ay sabah akşam rahat yapmışızdır
Havuc da akşamları sıktık bayaa
Hayır olmaz canım hergun içsin eşin kecıboynuzu özünü bir tatlı kaşığıEvet canım bir senedir istiyoruz keçiboynuzu kaynattım ama bi iki sefer içti
Özünü de alırım inşallah çok sağol
Bu değerler gebeliğe engel olur mu acaba
Hayır olmaz canım hergun içsin eşin kecıboynuzu özünü bir tatlı kaşığı
Kuzum hala adet olmadinmi naptin durumun nedir
Cnm baya da olmus yaaHayır canım hala olmadım ama hamile değilmişim 5 gün önce kan vermiştim negatif çıktı malesef
Dün de bi topic de 17 gün gecikmeylr öğrenmiş arkadaşın biri yinede ümit ediyorum ama bakalımbenim de 15 gün oldu
Cnm doktora git muayene etsin benim de çok gecikmişti ve sağda Bi kaç tane basit kist oluşmuş o geicktirmiş dedi doktor. Eğer olsa az da olsa kanda belli ederdi kendiniHayır canım hala olmadım ama hamile değilmişim 5 gün önce kan vermiştim negatif çıktı malesef
Dün de bi topic de 17 gün gecikmeylr öğrenmiş arkadaşın biri yinede ümit ediyorum ama bakalımbenim de 15 gün oldu
Cnm baya da olmus yaa
Cnm doktora git muayene etsin benim de çok gecikmişti ve sağda Bi kaç tane basit kist oluşmuş o geicktirmiş dedi doktor. Eğer olsa az da olsa kanda belli ederdi kendini
Gebeliğe engel bişey olup olmaması dğeil ki önemli olan. Bu kadar gecikmenin olması normal değil. 2 hafta çok olmuş bence tekrar git varsa bişey gözükür kan testiyle de kesinleşir ama yoksa söktürücü verirCanım daha yeni gidip vajinal muayene oldum ultrasonla baktı 2 hafta oldu
Gebeliğe engel bişey gözükmüyor dedi
Yumurtalıkların iyi gözüküyor dedi ama
Neden geciktim bilmiyorım
Gebeliğe engel bişey olup olmaması dğeil ki önemli olan. Bu kadar gecikmenin olması normal değil. 2 hafta çok olmuş bence tekrar git varsa bişey gözükür kan testiyle de kesinleşir ama yoksa söktürücü verir
E gecikmeye sebep olarak ne söyledi peki? Eğer hamile dğeil sen emin ol o umudum bittiği an olucak sın adet çünkü şuan hormonların hamile gibi hissediyor kendini ve hamile dğeil sen o yüzden olmuyorsun. Ben yaşadım 22 gün gecikme çok üzüldüm sende üzülme diye söylüyorumBen bunun için gittiğim için o yüzden öyle söyledi daha olmadı bi giderim canım
Söktürücü versede kullanmam heralde
Her zaman yaşamadığım için belki hamileymdir diye düşünüyorum yinede bi umut işte
E gecikmeye sebep olarak ne söyledi peki? Eğer hamile dğeil sen emin ol o umudum bittiği an olucak sın adet çünkü şuan hormonların hamile gibi hissediyor kendini ve hamile dğeil sen o yüzden olmuyorsun. Ben yaşadım 22 gün gecikme çok üzüldüm sende üzülme diye söylüyorum
Sen bilirsin cnm ama ben olsam Bi kaç gün daha bekler giderdim kan tahlili yaptırırdım eğer geç döllenme varsa 5 den yukarı çıkar zaten değer duruma göre de doktora giderdimAdetime 2 gün kala kontrol için gittim gecikme için gitmedim canım haklıson evet ama beklicem olana kadar zaten olunca gidip hormon testi vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?