• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık / Sperm testi sonuçları /

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sperm sayısı biraz düşük ama hız iyi. Biraz da ileri hızlı olsaydı daha da iyi olurdu ama olsun

Biz sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp icirdik eşime

Bi de akşamları havuç suyu

İnşallah bende yapıcam canım havuç suyuda sayıyı mı arttırıyor

Bi tanesi sayı

Bi tanesi hız

Mutlaka yapın

Bizim.bundan bi tik daha iyiydi yine de 1 yıl bekledik sonra kendiliğinden oldu bu havuç suyu keçiboynuzu falan başladıktan sonra

Bizim ki çok mu kötü :(
Acaba hamile kalmama engel bir sonuç mudır bu

Keçiboynuzu almıştım zaten havucu da denicem inşallah
Havucu nasıl sıkıyıraunuz mryve sıkacağı mı

Bizim ki çok mu kötü :KK43:
Acaba hamile kalmama engel bir sonuç mudır bu

Keçiboynuzu almıştım zaten havucu da denicem inşallah
Havucu nasıl sıkıyıraunuz mryve sıkacağı mı

Yok ya maşallah kötü değil ama biraz destek lazım moral.bozmayin

Aynen biz sırf bunun için en ucuzundan katı meyve sokacağı aldık ama düzenli yaptık. öyle 1 2 değil

KeciboynuU 1 ay sabah akşam rahat yapmışızdır

Havuc da akşamları sıktık bayaa

Yok ya maşallah kötü değil ama biraz destek lazım moral.bozmayin

Aynen biz sırf bunun için en ucuzundan katı meyve sokacağı aldık ama düzenli yaptık. öyle 1 2 değil

KeciboynuU 1 ay sabah akşam rahat yapmışızdır

Havuc da akşamları sıktık bayaa

Keçiboynuzunu saraçoplunun tarifiylr mi yaptınız

Canım çok sağol moral verdiğin için

Benim adetim bu ay çok gecikti ilk kez bu kadar gecikme yaşoyorum
Testlerim negatif ama ümidim hala var
İnşallah hamileyimdir diyorum 🌸🌸
Dualarınu bekelrim

Hayır canım hala olmadım ama hamile değilmişim 5 gün önce kan vermiştim negatif çıktı malesef
Dün de bi topic de 17 gün gecikmeylr öğrenmiş arkadaşın biri yinede ümit ediyorum ama bakalım 🙄 benim de 15 gün oldu
Cnm doktora git muayene etsin benim de çok gecikmişti ve sağda Bi kaç tane basit kist oluşmuş o geicktirmiş dedi doktor. Eğer olsa az da olsa kanda belli ederdi kendini

Cnm doktora git muayene etsin benim de çok gecikmişti ve sağda Bi kaç tane basit kist oluşmuş o geicktirmiş dedi doktor. Eğer olsa az da olsa kanda belli ederdi kendini

Canım daha yeni gidip vajinal muayene oldum ultrasonla baktı 2 hafta oldu
Gebeliğe engel bişey gözükmüyor dedi
Yumurtalıkların iyi gözüküyor dedi ama
Neden geciktim bilmiyorım

Canım daha yeni gidip vajinal muayene oldum ultrasonla baktı 2 hafta oldu
Gebeliğe engel bişey gözükmüyor dedi
Yumurtalıkların iyi gözüküyor dedi ama
Neden geciktim bilmiyorım
Gebeliğe engel bişey olup olmaması dğeil ki önemli olan. Bu kadar gecikmenin olması normal değil. 2 hafta çok olmuş bence tekrar git varsa bişey gözükür kan testiyle de kesinleşir ama yoksa söktürücü verir

Gebeliğe engel bişey olup olmaması dğeil ki önemli olan. Bu kadar gecikmenin olması normal değil. 2 hafta çok olmuş bence tekrar git varsa bişey gözükür kan testiyle de kesinleşir ama yoksa söktürücü verir

Ben bunun için gittiğim için o yüzden öyle söyledi daha olmadı bi giderim canım 😊
Söktürücü versede kullanmam heralde😏
Her zaman yaşamadığım için belki hamileymdir diye düşünüyorum yinede bi umut işte 🙄

Ben bunun için gittiğim için o yüzden öyle söyledi daha olmadı bi giderim canım 😊
Söktürücü versede kullanmam heralde😏
Her zaman yaşamadığım için belki hamileymdir diye düşünüyorum yinede bi umut işte 🙄
E gecikmeye sebep olarak ne söyledi peki? Eğer hamile dğeil sen emin ol o umudum bittiği an olucak sın adet çünkü şuan hormonların hamile gibi hissediyor kendini ve hamile dğeil sen o yüzden olmuyorsun. Ben yaşadım 22 gün gecikme çok üzüldüm sende üzülme diye söylüyorum

E gecikmeye sebep olarak ne söyledi peki? Eğer hamile dğeil sen emin ol o umudum bittiği an olucak sın adet çünkü şuan hormonların hamile gibi hissediyor kendini ve hamile dğeil sen o yüzden olmuyorsun. Ben yaşadım 22 gün gecikme çok üzüldüm sende üzülme diye söylüyorum

Adetime 2 gün kala kontrol için gittim gecikme için gitmedim canım haklıson evet ama beklicem olana kadar zaten olunca gidip hormon testi vermem lazım

Adetime 2 gün kala kontrol için gittim gecikme için gitmedim canım haklıson evet ama beklicem olana kadar zaten olunca gidip hormon testi vermem lazım
Sen bilirsin cnm ama ben olsam Bi kaç gün daha bekler giderdim kan tahlili yaptırırdım eğer geç döllenme varsa 5 den yukarı çıkar zaten değer duruma göre de doktora giderdim

Back