• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık / Sperm testi sonuçları /

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu nasıl yapıcam peki

Canım tarifi tam aklımda değil dur kaydetmiştim ekliyim :KK68:
Ay benimde bundan yapasım geldi yarın taze taze alıp yapsam mı saf bal da hediye gelmişken 😍😍
Acaba erkeklere de yararlı olur mu bu macun 🙄

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-01-00-58-36.png
    Screenshot_2019-05-01-00-58-36.png
    296,6 KB · Görüntüleme: 35
Canım tarifi tam aklımda değil dur kaydetmiştim ekliyim :KK68:
Ay benimde bundan yapasım geldi yarın taze taze alıp yapsam mı saf bal da hediye gelmişken 😍😍
Acaba erkeklere de yararlı olur mu bu macun 🙄
Canım eşine keciboynuzu kürü yapsana ben yapıyorum çok faydalı 1 aydır kullanıyoruz biz 3 ayda etkisini gosteriyormus. Tarif icin tesekkurler denicem bunu daha az riskli gibi diğerlerine göre en azindan hormonlri etkilemez

Canım eşine keciboynuzu kürü yapsana ben yapıyorum çok faydalı 1 aydır kullanıyoruz biz 3 ayda etkisini gosteriyormus. Tarif icin tesekkurler denicem bunu daha az riskli gibi diğerlerine göre en azindan hormonlri etkilemez

Başladım canım ama düzenli yapamadım onu da malesef 🙄

Canım ileri hareketini de yazayım hemen
Harektte sorjn yok.canim morfljide %4 istenir .Dogal beslnemeye ozen gosterin benim konum vardir erkek infirtlnde eklmeyi bilmyrm 3 milyondan 270 milyona diye oku istersen yaptklarimi yazmistm cok uzun .Ama o sayilarla bile 5 ay olmadi nasip yani .Cok sukur ki oldu umudunu kaybetme doktorlar bana olmaz dedi hep ama ben o kadsr cok inandim ki hic beklemdgm zmnda 1 ayda 1 deneme ile geldi melegim

total sperm : 140 mn
hızlı ileri : 15
yavaş ileri : 35
lökosit : 1 mn
total hareket : 55
hareketsiz : 45
sperm konsantrasyonu : 20 mn

merhaba arkadaşlar, eşimin değerleri nasıl? ben yeni üyeyim yanlış yerde soruyor olabilirim Hoppa

Kızlar merhaba
Eşime sperm testi yaptırdık ve sonuçtan hiçbir şey anlamadık. Kadın doğum doktoruma sordum, yıkama sonrası sperm yok varikosel olabilir. 3 hafta sonra başka bir yerde tekrar test yaptırın dedi. Daha önce ürologa gitmiştik muayene de varikosel yok demişti doktor. Devlet hastanesi olduğu için sperm testini ileri tarihe verdi. Bizde dayanamadık başka yerde yaptırdık. Sonuçlardan anlarsanız size sorsam olur mu?

Back