Bana doktorlar tüp bebek öneriyor bir buçuk yıldır olmuyor. Bu değer engel değil o zaman.
Yumurta kalitelisi önemli.
1 amh ile ben 2. Tüp bebek denememde ( cok iyi beslendim, takviyeler kullandım vucudumu hazırladım) 9 yumurta verdim 6 sı 5. Güne gitti.

Sonuç kimyasal gebelik oldu.

Sonrasında doğal yolla 2 çocuğum oldu.

Merhaba bizim morfoloji 0 2 yıldır uğraşıyorum eşim doktora girmiyor ne yapı ağımı şaşırdım artık bende
Ne diyeyim Allah yardımcın olsun.
Doktora gitmesi gerekiyor.
Morfoloji 0 ise tedaviler, takviyeler vs uygulanıyor.

Bi de yanlış anlama ama bu adamlar tam boşamalık erkekler. Evlat sahibi olmak istiyor kadın, adamda sorun var ve doktora gitmiyor.
Götüremeyeceksen ya da gitmeyecekse anne olmak istiyorsan kararını verirsin.

Rabbim size bağışlasın inşallah ben ne yapacağımı şaşırdım

Değerler çok iyi değil doğal yolla kesinlikle çocuğun olmaz diye bişey yok ama daha zor ihtimal yaş ta fazlaysa doktorlar doğal yolla kalmayı beklemyi pek tavsiye etmiyor yaş ilerledikçe doğal yolla hamile kalmak dahada zorlaşıyor çünkü tüp bebeğe yönlendiriyor

Rabbim size bağışlasın inşallah ben ne yapacağımı şaşırdım
Ultrason görüntüsü amh değerinden daha kesin bilgidir.’amh degerinin genel geçerliliği kesinlikle yok.

Ultrasonda doktor yumurtaların hakkında bilgi verdi mi?

Yok herhangi bir bilgi vermedi
Tüp bebeğe yönlendirme sebebi neymiş, yumurta sayin mi az, yumurtalar kalitesiz mi, hormonel sorunun mu var, sperm kaynakli sorun mu var, rahminde mi sorun var, tüplerde mi sorun var?
40 yaşındamısın?
Neden yönlendiriyor….

40 yaş sonrası yumurta kalitesi sorunun varsa o işler çok zor, çok uğraş isteyen işler…

o kadar haklısın ki benim bütün değerlerim çok iyi ve gerçekten iki yıldır uğraşıyorum yaşı zaten geçiyor oda çok istiyor çocuk ama ona kalsa ameliyat oldu ve düzeldi test sonucunu paylaşmıştım zaten doktora gittim ve bana 0 morfoloji ile yumurtanın döllenemiceğini anlattı kendimce ek takviyelerde bulundum ama hala sperm testi vermiyor o yüzden göremiyorum şimdi bir ilaç varmışproxeed plus diye ondan alacağım kullanan var mı

0 morfoloji doktor işi.
Doktora gitmeli eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…