Merhaba yaklaşık 4 yıllık evliyiz 3 yıla yakında bebek istiyoruz fakat hiç gebelik oluşmadı iki aşılama olumsuz sonuçlandı tüp bebeğe başlayacağız , eşimi ultrason muayenesine ikna edemiyorum , sperm testim iyi gerek yok diyip işin içinden çıkıyor. Başına gelen oldu mu eşinin sperm testi iyi olup varikosel sorunu yaşayan oldu mu ?
Yorumunuz için teşekkür ederim , varıkosel var mı yok mu bilmiyoruz hiç ultrason girmedi eşim ben ısrar ediyorum gir baktır diye varikosel var mı diye ? Oda işte sperm testim güzel varikosel olsaydı sonuçlar kötü çıkardı girmeme gerek yok ultrasona diyor, ama sonuçları iyi olup varikosel olanları duymuştum benCanım şunu diyeyim esim varikosel değildi ama azospermiydi yani hiç sperm yoktu bu surdcte varikoseli olan çok insan gördüm hiç vakit kaybetmeyin korkutmak istemem ama varikosel ameliyatı olup. Başarı sağlamayan tam tersi azospermi olan yada ilerlermis varikoselden azospermi olan çok insan tanıdım eğer sperminiz varsa morfoloji bozuk değilse ve sperm canlı ise hiç başka biseyle ugrasmyim derim bu süreçte sizde yumurta kaliteniz için düzenli vitaminli beslenin yumurta ne kadar güzelse kaliteli embriyolar elde edilir Allah tez zamand kolayindan hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Şöyle diyeyim varikosel damarlar genişliyor ve sperm akımı yavasliyor sperm testi güzelse olmayabilir gerçekten önemli olan morfoloji ileri hiz zaten varikosel olsaydı sperm az geliyor ve sperm hareketi yavaşlıyorYorumunuz için teşekkür ederim , varıkosel var mı yok mu bilmiyoruz hiç ultrason girmedi eşim ben ısrar ediyorum gir baktır diye varikosel var mı diye ? Oda işte sperm testim güzel varikosel olsaydı sonuçlar kötü çıkardı girmeme gerek yok ultrasona diyor, ama sonuçları iyi olup varikosel olanları duymuştum ben
Eşimin sperm yıkama tahlili , doktor gayet iyi dedi ama siz de anlıyorsanız yorumlar mısınızŞöyle diyeyim varikosel damarlar genişliyor ve sperm akımı yavasliyor sperm testi güzelse olmayabilir gerçekten önemli olan morfoloji ileri hiz zaten varikosel olsaydı sperm az geliyor ve sperm hareketi yavaşlıyor
Evet canım gayet iyi sayısı olsun hareketlilik olsun gayet iyi zaten tüp bebek yapsanız hemen olur Allah'ın izniyle sen baktirdinmi kendine amh değeri rahim filmi falanEşimin sperm yıkama tahlili , doktor gayet iyi dedi ama siz de anlıyorsanız yorumlar mısınız
Hatta aşağı kısmı gormemistim yeni baktım yıkama sonrası hareketlilik 92 yazıyor. Morfolojide 4 olması gerektiği gibiEşimin sperm yıkama tahlili , doktor gayet iyi dedi ama siz de anlıyorsanız yorumlar mısınız
Baktırdım , aslında bu yola çıktığımızda sebepsiz infertilite denildi , ama aşılama tedavileri sonunda benim amh 1,85 den 0,85 e düştüHatta aşağı kısmı gormemistim yeni baktım yıkama sonrası hareketlilik 92 yazıyor. Morfolojide 4 olması gerektiği gibi
Anladım canım amh değerin evet düşmüş ama daha düşük olup çocuk sahibi olanları gördüm inan ki tüp bebekte başarıyı yakalicaginiza inanıyorum ilk defami tüp bebek yapicaksinizBaktırdım , aslında bu yola çıktığımızda sebepsiz infertilite denildi , ama aşılama tedavileri sonunda benim amh 1,85 den 0,85 e düştüşuan rezervim düştü yani, rahim filmimde de sorun yok. Uterus sola deviye yazıyor rahim filmimde ama doktorlar bu bir sorun değil dedi.
Evet canım ilk tüp bebekAnladım canım amh değerin evet düşmüş ama daha düşük olup çocuk sahibi olanları gördüm inan ki tüp bebekte başarıyı yakalicaginiza inanıyorum ilk defami tüp bebek yapicaksiniz
İnşallah canım sadece hastaneyi ve doktorunuzu iyi araştırın çok önemli bu kısımEvet canım ilk tüp bebekinşallah öyle olur
Mİnşallah canım sadece hastaneyi ve doktorunuzu iyi araştırın çok önemli bu kısım
Özelde yapmaya durum yok canım kartal Lütfü Kırdar düşünüyorum sen de tüp bebek mi yaptınİnşallah canım sadece hastaneyi ve doktorunuzu iyi araştırın çok önemli bu kısım
İnşallah canım sadece hastaneyi ve doktorunuzu iyi araştırın çok önemli bu kısım
Ö
M
Özelde yapmaya durum yok canım kartal Lütfü Kırdar düşünüyorum sen de tüp bebek mi yaptın
Sevindim canım emeklerinizin karşılığını aldığınızaEvet canım benim eşim azospermiydi tek tük sperm çıkışı oldu ilk tüp bebekte embriyom oluşmadi çok şükür bu ssefer olumlu oldu bize devlet fayda sağlamadi canım detayli sperm makinelerine ihtiyaç duyduğumuz ve iyi embriyologlara ihtiyaç duyduğumuz için hep özelde yaptırdık oyuzden
Teşekkürler sizde biran önce emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallahSevindim canım emeklerinizin karşılığını aldığınıza
Amin canım Allah razı olsunTeşekkürler sizde biran önce emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah
Sperm testi normal ,sadece sperm sayısı düşük biraz 40 milyon istenir normalde ama ileri hız ve morf iyi .. tüp bebek iyi sonuç alabilirsiniz bu değerleMerhaba yaklaşık 4 yıllık evliyiz 3 yıla yakında bebek istiyoruz fakat hiç gebelik oluşmadı iki aşılama olumsuz sonuçlandı tüp bebeğe başlayacağız , eşimi ultrason muayenesine ikna edemiyorum , sperm testim iyi gerek yok diyip işin içinden çıkıyor. Başına gelen oldu mu eşinin sperm testi iyi olup varikosel sorunu yaşayan oldu mu ?
İnşallah kaliteli bi yumurta verebilirimSperm testi normal ,sadece sperm sayısı düşük biraz 40 milyon istenir normalde ama ileri hız ve morf iyi .. tüp bebek iyi sonuç alabilirsiniz bu değerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?