- 5 Ağustos 2024
- 205
- 59
- 26
-
- Konu Sahibi mavidiyebiri
Çok çok teşekkür ederimAsla moral bozma.
Ben ne yollardan geçtim.
Benim daha farklıydı sorunlarım.
Ama şu sözümü unutma “herkesin uçuruma kendine derindir”.
Bol bol yürüyüşler yapın eşinle, hareket çok önemli.
Sizin olmayacak diye bir konu asla söz konusu değil. Sadece yolunuz uzun.
Moral bozan doktorlardan kaçın.
Aman diyorum tekrar yazıyorum, çevrenizden kimseye anlatmayın.
Aynı anda eşiniz üroloji doktoruna siz kadın doğuma gidin ne diyecekler ona göre tüp bebeğe başlarsınız kadın doğumcuya eşinizin sonucunu da gösterinŞimdi eşim ürolojiye görünüp bizi yönlendirecekler mi yoksa ben tüp bebek tedavisi yapan kadın doğumcuma mi sonuçları göstereyim ne yapmalıyım?
Öyle yapacağım zaten ben de kendi kadın doğumcuma göstermeye karar verdim. Sonrasında tüp bebek diyecekler diye tahmin ediyorum. Sonuçla ilgili ne düşünüyorsunuz? Çok mu düşük eşimin değerleri bilginiz var mı acaba ?Aynı anda eşiniz üroloji doktoruna siz kadın doğuma gidin ne diyecekler ona göre tüp bebeğe başlarsınız kadın doğumcuya eşinizin sonucunu da gösterin
Cok akıllıca inşallah iyi yonlenrirlerO çıkan spermleri her ihtimale karşı dondurun. Mutlaka tüp bebek yaptıracağınız yere bi kaç tüp sperm dondurun.
benim eşimin daha düşük o halde tüp bebekte sorun olmaz dediler yani tüp bebek yapabilirsiniz. Umarım sizin sonuçlarınız iyidirÖyle yapacağım zaten ben de kendi kadın doğumcuma göstermeye karar verdim. Sonrasında tüp bebek diyecekler diye tahmin ediyorum. Sonuçla ilgili ne düşünüyorsunuz? Çok mu düşük eşimin değerleri bilginiz var mı acaba ?
Tamamdır çok teşekkür ederim inşallah bir an önce hayırlısıyla evladiniza kavuşursunuzbenim eşimin daha düşük o halde tüp bebekte sorun olmaz dediler yani tüp bebek yapabilirsiniz. Umarım sizin sonuçlarınız iyidircanınızı sıkmayın çözüm yolu için doktorunuza danışın
Amin hepimiz inşallahTamamdır çok teşekkür ederim inşallah bir an önce hayırlısıyla evladiniza kavuşursunuz
Ultrason istedi mi doktorunuz. Varikosel olabilirÇok az değil mi? Hiç anlamıyorum o yüzden buraya atmak istedim
Yok hayır eşim şu an sadece sperm testi verdi. Ben de genel kan ve hormom testlerini yaptirdim. Sonuçlara göre yol izleyecegiz diye. Yarın eşim ürologa görünecek sonuçlarla birlikteUltrason istedi mi doktorunuz. Varikosel olabilir