Erkekler gerçekten ketum ve duygusuzlar bu çocuk konusunda ona karar verdim dediğin gibi bir erkek arkadaşı ile konuşup destek alsa Belki daha olumlu olur bizim için de Benim de aklımda şey vardı bu yaz tatile ayarladık kafamızı dağıtalım toparlayalım Kafamızda hiçbir şey yokken tekrardan başlarım diye düşünüyordum Haziran gibi ama bu Corona hastalığından sonra bizim tatilde yalan oldu kür yapmak için malzeme almaya bile dışarı çıkmıyorum Her şey üst üste geldi ama en yakın zamanda dediğin kürlere başlayacağım hem incir kürünü yapacağım hem Keçiboynuzu çayına devam ettireceğim E vitamini ve yazdığın vitaminde alacağım ama bizim gittiğimiz üroloji doktoru ilgilenmedi bizimle günaşırı denemeniz yeterli dedi bol bol meyve sebze ve kuruyemiş ye dedi keçiboynuzu çayı yaptığımı söyledim doktora Tamam Uygundur onu da yap içsin dedi Başka da hiçbir şey söylemedi. Kendimi tekrardan toplayıp eşime karşıma alıp bir konuşma yapıp ardından küre tekrar başlamayı düşünüyorum canım verdiğin tavsiyesinde Çok teşekkür ederim böyle okudukça yazılanları Umut oluyor bana çünkü kendi içimde düşüne düşüne karamsar yaşıyorum