- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 28
Öncelikle şunu söylim ben umutlarımı tam tükettiğim noktada gebe kaldım... normalde yapmadığım kadar o ay iş yaptım yoruldum konserve yaptım günlerce boş durmadım halı bile yıkadım hatta kayıp düştüm diyorum ya hiç umudum kalmamıştı dolayısıyla hiç aklımda yoktu attık gebelik eşim dikkat et gebe kalmış olabilirsin dediğinde gülüp geçiyordum. Çünki yorulmuştum. Ama adetime iki gün kala eşim test alıp gelmişti yap diye ısrar etti o gece yaptım. Testi banyoda bırakıp çayımı içmek üzere içeri geçtim ve eşimin bağırış sesiyle irkildim ne oldu dedim hamilesin dedi ben eşimden öğrendim bebeğim olacağını Ve sarılıp ağlamıştıkhatırlattınız bana o günleri oğlum 21 aylık ve yaramazlıkları hiç bitmiyor Demek istediğim gerçekten artık takmadığınız an gebe kalacaksınız diyenlere hal veriyorum .rabbim tüm isteyenlere nasip etsin yokluğunu gördüm ve çok derinden hissettim. İlk bebeğim de düşük olmuştu oda ayrı bir travmaydı ama geçiyor işte allah dermansız dert vermesinBizde sayısı azlığı var ve şekil bozukluğu var bizde kullansak bu iki vitamini ise yarar mi acaba