- 23 Mayıs 2023
- 38
- -50
- 25
- Konu Sahibi YazYagmuru12
Haklısınız bende oyle dusnyorm cok sağolun sohbetiniz icinYeterli değil bence sperm sayısını kalitesini arttıran özel vitaminler satılıyor onlardan kullanması gerekir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız bende oyle dusnyorm cok sağolun sohbetiniz icinYeterli değil bence sperm sayısını kalitesini arttıran özel vitaminler satılıyor onlardan kullanması gerekir
Rica ederim promen k kullanıyordu eşim onu tavsiye ederim eczanelerden temin edebilirsinizHaklısınız bende oyle dusnyorm cok sağolun sohbetiniz icin
İmpryl + proxeed plus içeriklerine bakın. Hız, sayı ve morfolojiye iyi geliyorlar. İkisini birlikte kullanabilir.Eşimin sipermleri hem hareketsiz hemde sayı olarak az olduğunu doktor söyledi ayni durumda olan ve cocik sahibi olabilen yazabilirmi nasıl bir tedavi yolu izlenir ne yemeli herkes bisiy söylüyor yardımcı olur musunuz?
İmpryl + proxeed plus içeriklerine bakın. Hız, sayı ve morfolojiye iyi geliyorlar. İkisini birlikte kullanabilir.
Promotil men
Maxigo
Gibi vitaminlerin içeriğine de bakabilirsin. Proxeed yerine bunlardan birini de ekleyebilirsindun
Dun konuştum ve bana 15 milyon sperm olacağına 10 milyon demis doktor çok ciddi givi gelmedi bana sizceRica ederim promen k kullanıyordu eşim onu tavsiye ederim eczanelerden temin edebilirsiniz
Çok sağolun sperm sayısı 10 milyon 15 milyon olmadı lazımmış cok ciddi givi gelmedi bana sizceİmpryl + proxeed plus içeriklerine bakın. Hız, sayı ve morfolojiye iyi geliyorlar. İkisini birlikte kullanabilir.
Promotil men
Maxigo
Gibi vitaminlerin içeriğine de bakabilirsin. Proxeed yerine bunlardan birini de ekleyebilirsin
10 milyon toplam sperm sayısı mı yoksa hareketli sperm sayısı mı bu önemli. Çok çok kötü değil ama iyi de değil tedavi şart her iki durumda da. Mutlaka üzerine düşün bu konunun ama eşinize onda bir eksiklik varmış gibi hissettirmeden yapın bunu. Birazda psikolojik çünkü. Ve sigara alkol kesinlikle kullanmasınDun konuştum ve bana 15 milyon sperm olacağına 10 milyon demis doktor çok ciddi givi gelmedi bana sizce
Ay Allah korusun kötü şeylerden randevu aldık cuma günü doktora gidecek bakalım doktor ne diyecekMerhaba ruken hanim tabikide eşiniz tedavi olmaz ise tam kısırlığa yol açıyor simdi msla az kısırlık die bişey var ilaçlarla tedaviyle geçecek bisiy ama tam kısırlık olursa yani 5 milyonun altı bir sperm olursa çocuk sahibi olmak zor tabi allah bilir ama tibben böyle
Amin. Allah nasip etsin inşallahAy Allah korusun kötü şeylerden randevu aldık cuma günü doktora gidecek bakalım doktor ne diyecek
Eşinizden sayı yerne morfolojinin yüzde kaç cıktıgını sorun bence o daha onemlı. Bu arada bal polen proğolis karısımı varmıs bende esıme ondan alcam bi araştırın derm baya faydalıymıs hemde dogalAmin. Allah nasip etsin inşallah