sperm sayısını artırmanın yolu nedir?

meriyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
194
0
66
Adana
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve 3 ay önce eşime sperm testi yapıldı ve 13 milyon çıktı yani düşük keçi boynuzu ve evicap ilacını kullandı bu ay 63 milyan çıktı. doktor önceki sonuca göre zor olur demişti çocuğunuz ama sonucu görünce bu ay şaşırdı :) kısacası aranızda böyle durumla karşılaşan arkadaşlar varsa kendileri bitkisel olarak neler kullandılar söyleyebilirseniz sevinirim selamlar....

ben keçi boynuzu kürü denemedim ama arı sütü, karakovan kestane balı, polen, çörek otu kullanıyorum. bunları kullanarak 1.5 ay içinde hamile kaldım. ama düştü bebeğim. şimdi yine kullanıyoruz. sayım yaptırmadık ama

onu kullanmadım ama bizde arı sütü balı ve polenini karıştırarak kullandık pek etkisi olmadı cevabın için teşekkürler canım allah sana hayırlı sağlıklı evlat versin inş.

İlk sorum spermiogram tahlilini nerede yaptırdınız olsun? Bizde 14 milyon 5 gün sonra 24 milyon çıkarmışlardı özel hastenede. Ve yaklaşık 2 sene oyalamışlardı, normal şekilde çocuğunuz olmaz vs bile dendi taa ki dr.umla tanışana kadar. Bu tür tahlillerin özel laboratuar ortamında bakılması gerekiyor. zira bizimki 140 milyon küsür çıkmıştı. Beşiz gebelik oluştu çok ağır durumda olduğum için dava vs uğraşamadım,şu an yine hamileyim ve normal şekilde.. Size tavsiyem özel hastanede vs yaptırmayın. Sizin de canınız yanmasın,geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…