Sayı az çıkmış biraz bide morfoloji çok iyi değil ama bnce hamilelik için çok kötü değil değerler.
Kac milyom spermi var ve ne kadari normal anlatabilirmisiniz acabaSayı az çıkmış biraz bide morfoloji çok iyi değil ama bnce hamilelik için çok kötü değil değerler.
Hayir kullanmiyor sigara alkol bakin bide buda 1 ay onceki sonucu fark ne hangisi kotuMlde en az 15 milyon olmalı bak referans değerlerine mesela eşinin ki 7 çıkmış. Normal sperm 4 üzerinde olmalıymış onun 2 çıkmış. Bnce çok çok kötü değil sonuç. Sigara kullanıyor mu
Bilmiyorum yani simdiki testinde 7 milyon spermi var 36 deilde ama bu kadar fark olurmuki 1 aydaBurda çok iyiymiş belki de stres yaptı veya laboratuvar farkı canım
Perhiz günü etkiler laboratuvar etkiler stres etkiler canım bi sürü şey var. Burda birden 100 bine düşeni bile gördükBilmiyorum yani simdiki testinde 7 milyon spermi var 36 deilde ama bu kadar fark olurmuki 1 ayda
Anladim sagolun asilama sart olduPerhiz günü etkiler laboratuvar etkiler stres etkiler canım bi sürü şey var. Burda birden 100 bine düşeni bile gördük
Tup bebek yadaAnladim sagolun asilama sart oldu
Yaşın genç yeni evlisindir bence fazla acele ediyorsun.Tup bebek yada
Skntimiz var varikosel var esimde o yuzden bu acelemiz bide istiyoruzYaşın genç yeni evlisindir bence fazla acele ediyorsun.
Varikosel çok büyük problem değil bzde de vardı ameliyat oldu acele edilecek bi hastalık değilSkntimiz var varikosel var esimde o yuzden bu acelemiz bide istiyoruz
Oyle diyorsunzda ne bilelim acelemizin sebebi korkumuz ve isteyisimiz 9 ay once kaldim ben dis gebelik oldu simdide insan bekliyor ister istemezVarikosel çok büyük problem değil bzde de vardı ameliyat oldu acele edilecek bi hastalık değil
Bizimkinden daha dusuk gibi size ne onerdiler acaba asilamami tup bebekmiYorumlarmısınız
Birsey demedi doktor 2 test istedi ceviz badem falan ye dediBizimkinden daha dusuk gibi size ne onerdiler acaba asilamami tup bebekmi
Ameliyat onermedimi benm esimin varikoseli var ameliyat onerdi ameliyat olucak ameliyattan sonra %60 yukseliyormus1,5 yolluk evliyiz son 2 ay korunmuyoruz test yapalım dedik böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?