Sperm sayısı ve kalitesini arttıran ilaç veya vitamin takviyesine ihtiyacım var arkadaşlar

B balpetegi06 Biz çiğ kabak çekirdeği, muz,bitter çikolata, keçi boynuzu özü ile hareketli sperm sayısını 6 ayda 35 milyondan 284 milyona, toplam sperm sayısını da 55 milyondan 393 milyona çıkardık. Kabak çekirdeği çiğ kavrulmamis olacak. Bir de muz ve bitter çikolata bol bol tüketin potasyum açısından çok zengin gıdalar.Sigara kullanıyordu direk bıraktı. Paketli gıdalar tüketimiyoruz. Ovulasyon testi ile yumurtlama dönemini takip ediyorum. Yumurtlama günlerini birer gün arayla değerlendiriyoruz ve jel kullanıyoruz. Bir de eşim çakşır otu suyuna bende hayıt suyuna başladım. Baya etkili olduğu söyleniyor.

B balpetegi06 Biz çiğ kabak çekirdeği, muz,bitter çikolata, keçi boynuzu özü ile hareketli sperm sayısını 6 ayda 35 milyondan 284 milyona, toplam sperm sayısını da 55 milyondan 393 milyona çıkardık. Kabak çekirdeği çiğ kavrulmamis olacak. Bir de muz ve bitter çikolata bol bol tüketin potasyum açısından çok zengin gıdalar.Sigara kullanıyordu direk bıraktı. Paketli gıdalar tüketimiyoruz. Ovulasyon testi ile yumurtlama dönemini takip ediyorum. Yumurtlama günlerini birer gün arayla değerlendiriyoruz ve jel kullanıyoruz. Bir de eşim çakşır otu suyuna bende hayıt suyuna başladım. Baya etkili olduğu söyleniyor.
Çakşır bizde işe yaramadı gerçi bir ay kullandı ama belki etkisini sonra gösterir. Şu an keçi boynuzu özü havuç suyu ve vitamin aldım onu vereceğim birliktelikten önce de bitter çikolataya başlayacağım. Sigarayı bırakacağını hiç sanmıyorum azaltsa o da kabulüm ya fosur fosur sigara içip çocuk sahibi olanlar maaşı başarıyor dimi içmeyen yok neredeyse

Jel spermleri öldürebiliyor diye biliyorum. Yine siz de araştırın isterseniz.

Bakayım hemen canım bende bir şey olmadığını söylüyor bende başka şeyler içip değerlerimi bozmakta istemiyorum ama erkek için hemen bakıyorum
Eşimin sperm sayısı 9 milyon hareketlilik 30 çıktı. Doktor klomen çinko ve sperra diye bir takviye verdi. Klomen raporlu bir ilaç ama sperra vitamin takviyesi. Deneyebilirsiniz

Back
X