- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
- 18
- Konu Sahibi mutluuugizz
Üroloji doktoru söylemişti içerisinde folik asit e vitamini felan varmış bunlarda sayıya iyi geliyor zatenSayiyami faydasi varmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üroloji doktoru söylemişti içerisinde folik asit e vitamini felan varmış bunlarda sayıya iyi geliyor zatenSayiyami faydasi varmis
Üroloji doktoru söylemişti içerisinde folik asit e vitamini felan varmış bunlarda sayıya iyi geliyor zaten
Kaça yaptırdınız canım herşey dahil ilaçlarla falan ne kadar tutuKayseri de
Minicik bir şey zaten nokta gibiler bir tutam çiğneyerek yutuyor arada bir yapıyor benim eşimde sizde ne problem varBenim eşimde verdi bugün oda şuan çakşır suyu keçi boynuzu özü çoban çökerten çayı içiyor onuda yese fazla gelir belki
Ben çok fazla ilaç kullanmadım en fazla on bin tutmuş turKaça yaptırdınız canım herşey dahil ilaçlarla falan ne kadar tutu
Sayı sıkıntısı 5 milyon hareket de biraz azMinicik bir şey zaten nokta gibiler bir tutam çiğneyerek yutuyor arada bir yapıyor benim eşimde sizde ne problem var
Sizler neler yapıyorsunuz tedavinin kaçıncı ayındasınızSayı sıkıntısı 5 milyon hareket de biraz az
Bizde bir aydır felan sabah öğlen akşam çakşır suyu içiyor bir şişe bitti ikinciye geçtik sabah lari yada akşam keçi boynuzu özü içiyor iki yemek kaşığı bide akşamları çoban çökerten çayı demliyorum onu içiyor ama onu bırakacak bir ay dolunca çünkü devamlı icmezmis havuç sıkıp icirecem taze taze ona başlayacağımSizler neler yapıyorsunuz tedavinin kaçıncı ayındasınız
İnşallah sonuç alırsınızBizde bir aydır felan sabah öğlen akşam çakşır suyu içiyor bir şişe bitti ikinciye geçtik sabah lari yada akşam keçi boynuzu özü içiyor iki yemek kaşığı bide akşamları çoban çökerten çayı demliyorum onu içiyor ama onu bırakacak bir ay dolunca çünkü devamlı icmezmis havuç sıkıp icirecem taze taze ona başlayacağım
Allah canım çakşır suyu çok faydalı ilk oğlundan öncede kullanıyordum 8 milyona kadar çıktıİnşallah sonuç alırsınız
MaşaAllah evladınız da varmışİns
Allah canım çakşır suyu çok faydalı ilk oğlundan öncede kullanıyordum 8 milyona kadar çıktı
CNim test verebildinizmi topik biraz durulmuşMaşaAllah evladınız da varmış
Evet verdik canım sayı çok artmamış 20 milyon civar total . İleri Hareketli %65 olmuş morfoloji %47 ama bu seferde eşimin fsh 0.3 olmuş testosteron baya düşmüş şuan sayıyı düşünecek durumumuz kalmadı fsh düşmüşCNim test verebildinizmi topik biraz durulmuş
Dna hasarı için diye biliyorum ben . Hem bayan hem erkek kullanabiliyor. Ben eşime imprly ile teatrio başladım bir de promen k adamın sakalları bile daha çok güreşti :)Arkadaslar aranizda yeniyim bi hos geldin alirim:) sperm sayım ml de 12 milyon total 60 milyon hareket 24 morfoloji 4 doktor esime impryl vermiş bu ilaç morfoloji icin mi sayi için mi hareket için mi daha önce eşi kullanan varmi yardimci olurmusunuz
Doktor kontrolü dışında mı başladınızDna hasarı için diye biliyorum ben . Hem bayan hem erkek kullanabiliyor. Ben eşime imprly ile teatrio başladım bir de promen k adamın sakalları bile daha çok güreşti :)
Inş sperm kalitesi de artmıştır
Eczaneye geri verdik impryl i yerine promotil men aldik içeriği asiri derecede zengin hersey var içinde 3 ay onu kullanıcazDna hasarı için diye biliyorum ben . Hem bayan hem erkek kullanabiliyor. Ben eşime imprly ile teatrio başladım bir de promen k adamın sakalları bile daha çok güreşti :)
Inş sperm kalitesi de artmıştır
Hosgeldin canım bu arada sizin çok düşük değil ihtimaliniz proxeed plusla eşimin %50 den %65 e çıktıArkadaslar aranizda yeniyim bi hos geldin alirim:) sperm sayım ml de 12 milyon total 60 milyon hareket 24 morfoloji 4 doktor esime impryl vermiş bu ilaç morfoloji icin mi sayi için mi hareket için mi daha önce eşi kullanan varmi yardimci olurmusunuz
Evet vitamin zaten onlar o süreçte hormon değerlerine de baktık sıkıntı cikmadiDoktor kontrolü dışında mı başladınız