• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sperm sayisi %2 olupta dogal hamile kalan yada kalani duyan varmi ?

arzusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
323
48
98
Denizli
arkadaslar esimin sperm sayisi %2 sizce benim dogal yollardan hamile kalmam mumkunmu? duydunuz yada yasadinizmi hic birlesme sonrasi ayaklarimi yukariya dikip 1 saat yatiyorum banamisin demiyor ne olurr yardim edinnnnnnn

geçenlerde dinledim bir arkdaşın tanıdığı için dediler spremleri kalitesizmiş doktora gitmişler doktor ilaç vermiş(sprem sayısını arttırmak için) şimdi bebişleri var size doktor ilaç vermedi mi.

arkadaslar esimin sperm sayisi %2 sizce benim dogal yollardan hamile kalmam mumkunmu? duydunuz yada yasadinizmi hic birlesme sonrasi ayaklarimi yukariya dikip 1 saat yatiyorum banamisin demiyor ne olurr yardim edinnnnnnn

canım arkadaşımın eşinde hiç sperm yoktu sonra 1tane tek bitane canlı sperm bulmuşlar inanılır gibi değil ama onunla tüp bebek yaptılar hamile kaldı olmaz diye bişey yok yaradanım ol diyince olur umudunu yitirme hiç bi zaman ama eşinide ikna etmeye çalış sonuçta bununda tedavisi var ilaç verir ve herşey normale dönebilir

bende aynı sorundan müzdaribim eşim dr gidip test yaptırması gerekıyodu ama gitmedi ilk testte sayıı çok çok düşüktüüü

canım arkadaşımın eşinde hiç sperm yoktu sonra 1tane tek bitane canlı sperm bulmuşlar inanılır gibi değil ama onunla tüp bebek yaptılar hamile kaldı olmaz diye bişey yok yaradanım ol diyince olur umudunu yitirme hiç bi zaman ama eşinide ikna etmeye çalış sonuçta bununda tedavisi var ilaç verir ve herşey normale dönebilir

evet canim tup bebek sansim var esim onu son care diyor ben dogal olsun istiyorum

bende aynı sorundan müzdaribim eşim dr gidip test yaptırması gerekıyodu ama gitmedi ilk testte sayıı çok çok düşüktüüü

canim bak biz keciboynuzu pekmezi kullaniyoruz sabah aksam 3 tatli kasigi ac iciriyorum cok faydasini goren var dene sende, ben baya arastirdim sen kendinde tarcin macunu yap daha kolay hamile kakiniyormus bu ay bunlari deniyorum

arzusum
Papatya

slm. eşimde geçen sene varikosel çıktı ve ameliyat oldu ameliyattan 1 2 ay sonra sperm sayısı artı ve ben o dönemde hamile kaldım.fakat kalp atısıni dinlemeye gittiğimizde kalbi atmıyordu :(( ve boş gebelik oluşmuştu keseyi aldırdık.:(

hemen hemen 2 3 ay dinlen dedi ama ben korkumdan tekrar deneyemedim ve korunduk bu 5 ay kadar.şuan hamileyim ama kalp atşını haftaya dinlemeye gideceğiz içimde önceki heyecan kalmadı çok sakinim şuan ve kalp atışını duymadan hamile olduğuma inanmıyorum.ama hamileliğin bütün belirtilerini tek tek yaşıyorum yeme içme yok devamlı mide bulantısı.
samimi olmak gerekirse istifra ederken can çekişiyorum ama bi yandan mutlulukdan gülüyorum çünkü bi etki görüyorum...

arzusum
Papatya mutlaka eşin bi doktora görünsün çok yıpratma kendini kadınlar daha çok yıpranıyor :(( ben yaşadım çünkü

sevgilerimle...

okuldan öğretmen arkadaşım sperm sayısı 0 çıkmış amerikada yıllarca tedaviden sonra 1tane canlı sperm bulup gebelik elde edilmiş.sonrasında doktor uğraşmayın ikinci bebek olmaz ilk çocuğunuza iyi bakın demiş.4yıl sonra eşi tekrar hamile kaldı doğal yolla acayip bi sürpriz oldu onlara.şimdi ikinci kızlarıda doğdu.Rabbim ol derse olur ümidinizi kaybetmeyin.bunu çocuğu çok isteyen ama eşinin istememesi yüzünden evlat hasreti çeken bi kadın olarak yazıyorum.Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

kızlar benim eşimin sperm sayısı iyiydi ama morfolojisi düzgün olan sperm sayısında azlık vardı. neyseki eşim doktora gitmeyi kabul etti, doktorda 3 ay proxeed kullan dedi günde 1 kere gece yatmadan önce içti. 1 kutu 1 ay gitti zaten. 2.kutuyu aldık bitirdik hamile kaldım çok şükür. kalmasaydım 3.kutuyu alıp başlıyacaktık. eşinde problem olduğunu düşünüp eşleri doktora gitmeyenlere tavsiyem eczaneden proxeed alıp kullandırmaları. zaten reçetesiz satılıyor, doktor yazsa da yazmasa da fiyatı aynı.

arkadaşlarım benimde eşimin sperm sayısı çok düşüktü.proxeed plus kullandı.çok şükür yükseldi.sadece keçiboynuzyla falan yükselecek şey değil bu sperm.vakit kaybetmeyin bu ilaç yükseltiyo aynı zamanda çok iyi beslenme de lazım sebzesi meyvesi beyaz eti kırmızı eti balığı...yani çok sıkı bir diyet spor ve bol su içimi...tabi bu yazdıklarımın spor ve bol su kısmını eşim uygulayamıyo ama bakalım rabbim ol dedi mi olur...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

yapmayin kizlar ya nerden bulcam o ilaci ben yurt disinda yasiyorum ben tek umidim keciboynuzuydu ise yaramazmi diyorsunuz cok uzuldum bakin simdi bide bu ay asilamam ollucak benim off yaa :((((

Back