Gebeliğe Hazırlık Sperm sayı ,hız ,morfoloji ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

avavav

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
91
59
Herkese merhaba ; bir ay önce eşimin sperm sonucunda 4milyon sperm ,%25ileri hız vardı sayı düşüklüğü nedeni ile morfoloji bakılamadı.bu ay yaptırdığımız testte ise sayının artışına inanamadık milde 20milyon olmustu ancak hareketi düşmüş ileri hızlı%9 oldu ve morfoloji %1 . Bu süreçte neo fortil ilaç ,keçiboynuzu kürü ,,arısütü propolis,yağda bekletilmiş incir kürü uyguladık . Bu kürlerle ve ilaçla 5kat arttı sayı Ama şimdide morfoloji sorunu var . Aynı durumlarla karşılaşıp çözüm elde eden var mı ? Morfoloji de takviyelerle arttırılabilir mi?

Herkese merhaba ; bir ay önce eşimin sperm sonucunda 4milyon sperm ,%25ileri hız vardı sayı düşüklüğü nedeni ile morfoloji bakılamadı.bu ay yaptırdığımız testte ise sayının artışına inanamadık milde 20milyon olmustu ancak hareketi düşmüş ileri hızlı%9 oldu ve morfoloji %1 . Bu süreçte neo fortil ilaç ,keçiboynuzu kürü ,,arısütü propolis,yağda bekletilmiş incir kürü uyguladık . Bu kürlerle ve ilaçla 5kat arttı sayı Ama şimdide morfoloji sorunu var . Aynı durumlarla karşılaşıp çözüm elde eden var mı ? Morfoloji de takviyelerle arttırılabilir mi?
Merhaba, bizde dr morfoloji ve hızda sıkıntı vardı, doktor vitamin/antioksidan vermişti, keçiboynuzu özü kullandı eşim, çok kısa süre de havuç suyu içti, ara ara ceviz, incir vs. tüketti. Bir sonraki testte sayı ve hız bayağı yüksek çıktı, morfoloji de de biraz artış vardı, ama henüz hamilelik yok bizde de, bir süre daha bekleyip sonuç alamazsak tüp bebek düşünüyoruz. Bir de DNA hasar testi yaptırdı eşim, o da normal çıktı, mümkünse siz de yaptırın isterseniz, eğer hasar varsa antioksidan/vitamin takviyeleri ile düşebiliyor. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz. Bu arada varikosel yok değil mi?

Cevabınız için teşekkür ederim .Varilosel yok bizde. Durumumuz aynıymış. Eğer bir süre daha olmazsa aşılama yada tüp bebek düşünüyoruz . Beklememizin sebebi ise 2farklı doktora gittik ikisi de 2ay daha bu tedaviyi uygulayın faydası oluyor belli ki dedi.ayrıca morfoloji bu durumdayken normal yoldan hamile kalan cok insan var diyorlar . Ama internette araştırma yaptıkca insanın ümidi pek kalmıyor tabi :)

Cevabınız için teşekkür ederim .Varilosel yok bizde. Durumumuz aynıymış. Eğer bir süre daha olmazsa aşılama yada tüp bebek düşünüyoruz . Beklememizin sebebi ise 2farklı doktora gittik ikisi de 2ay daha bu tedaviyi uygulayın faydası oluyor belli ki dedi.ayrıca morfoloji bu durumdayken normal yoldan hamile kalan cok insan var diyorlar . Ama internette araştırma yaptıkca insanın ümidi pek kalmıyor tabi :)
Rica ederim canım, tabi aynen öyle hem bir süre takviye kullanmakta fayda var hem de bazı doktorlar morfolojiyi hiç sorun olarak görmüyor bile. İnşallah bu arada hayırlı haberlerle geliriz bizler de, hayırlısı olsun bakalım.

L arginene ve e vitamini takviyesini araştırın....
Özellikle sentetik olmayanını talep edin eczacıdan
Biz faydasını gördük...

Birde onları bitirdiğinde pregna care kullandık son dönemlerde

L arginene ve e vitamini takviyesini araştırın....
Özellikle sentetik olmayanını talep edin eczacıdan
Biz faydasını gördük...

Birde onları bitirdiğinde pregna care kullandık son dönemlerde
Merhaba, biz de şimdi pregnacare’e geçtik, him&her olan mı sizin de hem kadın hem erkek için?

Doktorlar nedense morfolojiye pek takılmıyor 3 doktora gittik yüzde 1 normal bir değer dediler hatta çok ünlü olan Kaan aydos hoca dahi normal dedi 1 yıl kadar promen k kullandık tam iyileşme olmadı çakşır suyunun çok iyi geldiğini biliyorum 10 günde değişiyormuş değerler

Ben morfolojide cok büyük bir artış olacağını düşünmüyorum , yüzde 4bile düşük aslında ama doktorlar sadece ihtimal var olarak değerlendiriyor .belki 2tıl bu şekilde uğraşsaan olabilir ama bu sırada ki psikolojik uğraş cok daha zor

Aynen bakalım birkaç ay daha bekleyelim umarım ikimizdende hayırlı haberler gelir :KK200:
merhabalar ben bişey öğrenmek istiyorum 8 aylık evliyiz ve doktora gittik eşimin sperm sayısı normal düşün değil fakat hızlı değilmiş spermler tomografi istediler sonuç çıktıkdan sonra ilaç tedavisi işe yararmı ve yapılabilecek bişey varmıdır başka yardımcı olurmusunuz

merhabalar ben bişey öğrenmek istiyorum 8 aylık evliyiz ve doktora gittik eşimin sperm sayısı normal düşün değil fakat hızlı değilmiş spermler tomografi istediler sonuç çıktıkdan sonra ilaç tedavisi işe yararmı ve yapılabilecek bişey varmıdır başka yardımcı olurmusunuz
Merhaba ,ilaç ve kürler ile hız arttırılabilir tabiki.Morfoloji ve sayı iyi ise hızı arttırırsınız

Arkadaşlar merhaba eşim geçen ay hastaneye gitti sperm örneği ve başka bi tahlil verdi renkli doopler diye ve sonuçda yumurtalıkda damar genişliği diye söylediler argifertil m diye bi ilaç verildi bu ilaç 3 ay kullan sonuç 1 ay sonra test yaparız dedi sonuç alamassak 3 ayı beklemeden ameliyatbederiz desi bu ilacı kullananan varmıdır yeni bi ilaç mı bilmiyorum

Evicap kullandık bız 200 faydalı oldu

Merhabalar arkadaşlar benim eşim doktora gitmişti damar genişliği var ilaç ted. Olcak eğer aonuç alınmassa ameliyat dedi ve genişlik olunca sperm hızını azaltıyomuş heralde 1 hafta keçi boynuzu yapıp içirsem hızı artarmı genişlik olsa bile faydası olurmu

Merhabalar arkadaşlar benim eşim doktora gitmişti damar genişliği var ilaç ted. Olcak eğer aonuç alınmassa ameliyat dedi ve genişlik olunca sperm hızını azaltıyomuş heralde 1 hafta keçi boynuzu yapıp içirsem hızı artarmı genişlik olsa bile faydası olurmu
Hangı ilacı verdı sıze acaba biz at kestanesı kullandık sanırsam faydasını görduk kuruüzüm cekırdegıde ıyı gelıyormuş ve sarımsaklı yogurt

X