- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Kayinbabamlarin ineyi koyunu falan var hep oraya gitsin diyorlar hayvanlra baksin anlayan yok ki bunların cocugu yokNeden evde değil
Inanirmisiniz dugunun sabahı bile gonderdiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayinbabamlarin ineyi koyunu falan var hep oraya gitsin diyorlar hayvanlra baksin anlayan yok ki bunların cocugu yokNeden evde değil
Ovulasyon takibi denedin mi hiç belki yumurtlama gününe denk gelmiyodur. Evde değilse nasıl çocuk olacak ki düzenli ilişki gerekli bilmiyorlar mıKayinbabamlarin ineyi koyunu falan var hep oraya gitsin diyorlar hayvanlra baksin anlayan yok ki bunların cocugu yok
benimkilerde bize yatili gelirler kendileri gelmezse kaynimi gonderirler onusa yapamazlarsa kendi evlerine bizi yatili cagirirlar en sonunda sinirlendigim bi gun soylemistin ben laf sokup duruyorlardi cocuk olmasi icin evimizde yalniz kalmasi gerekiyor anne diye. gerci sonradan esimdeki sorunu anlattik biz cunku kayinvalidem her hafta bana las sokuyodu yaslandin artik yap olmuyosa tup bebek yaptiriyim sana diyordu bizde soledik ogrendiklerinden beri hic bi sey sormuyorlar bu insanlar cok acimasiz gercekten sorun bende diye yillardir demedikleri kalmadi simdi sus puslar.Kayinbabamlarin ineyi koyunu falan var hep oraya gitsin diyorlar hayvanlra baksin anlayan yok ki bunların cocugu yok
Yumurtlama dönemindeki her günü değerlendir bence çatlama gününü kaçırma sonrakizlar ben size bi sey sorcam ozel bi konu ama fikir verirsenin sevinirim yumurtlama donemindeyim ovu testi kullaniyorum ma akintidan biliyorum pazar gununu degerlendirimistik bugun akinti gordum uzayan yumurta aki renginde bugun degerlendirsek zaten hiz problemimiz var sorun mu olur. yarini degerlendirsek kacirmismi oluruz acaba fikir verirseniz ii olur dusunup duruyorum![]()
ay ne biliyim doktorlar surekli sperm skintisi olanlar 1er gun arayla deneyin diyorlar aklim karisti o yuzdenYumurtlama dönemindeki her günü değerlendir bence çatlama gününü kaçırma sonra
Yumurtlama zamani 3 gün ard arda onun dışında gün aşırı olması gerekiyoray ne biliyim doktorlar surekli sperm skintisi olanlar 1er gun arayla deneyin diyorlar aklim karisti o yuzden
ben yinede sabah saatlerini beklicem arka arkaya sayiyi hizi dusuruyor ama kacirmamak icinde mecburen artik sansimiza her ay olacak diye buyuk bi hevesle odaklaniyorum yumurtlamaya sonra olmuyorYumurtlama zamani 3 gün ard arda onun dışında gün aşırı olması gerekiyor
Yumurtlamayı gördükten sonra ilişki düzeyi nasıl oluyor özel oldu ama biraz merak ettim bende yeni yeni takip etmeye başladimdaben yinede sabah saatlerini beklicem arka arkaya sayiyi hizi dusuruyor ama kacirmamak icinde mecburen artik sansimiza her ay olacak diye buyuk bi hevesle odaklaniyorum yumurtlamaya sonra olmuyor![]()
canim ben esimdeki sorunu bilmeden once yumurtlama gunu ve ertesi 2 gunu degerlendiriyordum ama simdi hiz problemi olunca iliskiyi arka arkaya onermiyorlar ben bi gun durup bi gun iliskinin daha mantikli oldugunu dusunuyorum 3 gun perhizle bile yuzde 21 hizimiz var oyle dusunmek lazim. o yuzden biraz planli olmakta fayda var.Yumurtlamayı gördükten sonra ilişki düzeyi nasıl oluyor özel oldu ama biraz merak ettim bende yeni yeni takip etmeye başladimda
bende bişey sormak istiyorum ben dr gdiyorum 1 haftaya yakındır yumurtlama günündeyim dr klomen verdiği için erken başlıyo yumurtlamam nyse dr zten dedi 2 yumurtan çatlamak üzere diğeri de 15 cm de nerdeyse 3 yumurta geçen günler şeffaf olarak geldi bi kaç gün değerlendirdik ama bugün baktım yine yumurta akı hafifte yapışkanlı geldi dua ediyorum hamilelik belirtisi olsun diyeYumurtlamayı gördükten sonra ilişki düzeyi nasıl oluyor özel oldu ama biraz merak ettim bende yeni yeni takip etmeye başladimda
insallah hamileliktemdir sen yinede 3. yumurtanin gelisip catlama ihtimaline karsi degerlendir.bende bişey sormak istiyorum ben dr gdiyorum 1 haftaya yakındır yumurtlama günündeyim dr klomen verdiği için erken başlıyo yumurtlamam nyse dr zten dedi 2 yumurtan çatlamak üzere diğeri de 15 cm de nerdeyse 3 yumurta geçen günler şeffaf olarak geldi bi kaç gün değerlendirdik ama bugün baktım yine yumurta akı hafifte yapışkanlı geldi dua ediyorum hamilelik belirtisi olsun diye![]()
morfiloji 3 oldugu icin mi ole dedi acaba ben sayilarda cok kotu bi sey gormedim biz bu sayilardan daha azlariyla umutluyuz acikcasi baska doktoroda gosterin bence.Eki Görüntüle 2563494 Buda benim eşimin sonuçları arkadaşlar. 15 aylık evliyiz 12 aydır deniyoruz bu 12 ayın yaklaşık 4 ayı eşimle bir arada değildik ortalama 8 aydır deniyoruz ben Mayıs ayında kontrollerimi yaptırdım bir sıkıntı yoktu sadece benim fazla kilolarım var . eşime de bu ay baktırdık sonuçlar çok mu kötü sizce doktor çok umutlu konuşmamış bu şekilde zor demiş
Aslında doktor hiç morfolojiden bahsetmedi sayının ve ileri hızın düşük olduğunu söyledimorfiloji 3 oldugu icin mi ole dedi acaba ben sayilarda cok kotu bi sey gormedim biz bu sayilardan daha azlariyla umutluyuz acikcasi baska doktoroda gosterin bence.
İnşallah canım kısmet sana da bana da hepimize nasip olsun inşaallahinsallah hamileliktemdir sen yinede 3. yumurtanin gelisip catlama ihtimaline karsi degerlendir.
Sonuçlarınız bence kötü değil ileri harekeylilk 36 bizimki 11 umut besliyoruz bizde bakalım inşallah nasip olur bebişinEşim o gün üzüldüğü için hiç birşey yapamadık ultrason ve hormon tahlili istedi doktor hiç birisini yaptırmadı. 1 haftadır keçiboynuzu suyu içiriyorum keçi boynuzu pekmezi yediriyorum bugün havuç suyuna başladık ayrıca çinko , l-argenine - evicap e vitaminine başladık bugün ocakta tekrar test yaptırmayı düşünüyoruz başka bi doktora gösterelim en iyisi
İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur allah kimseyi bununla sınamasınSonuçlarınız bence kötü değil ileri harekeylilk 36 bizimki 11 umut besliyoruz bizde bakalım inşallah nasip olur bebişin![]()
Amin inşallah canımİnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur allah kimseyi bununla sınamasın