Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda ekleye bildim kizlar tewekkurler
Umutsuz olma bizim bütün hareket değerlerimiz 0 di azda olsa yükseldi takviyeler devam et erkek sorunu üstesinden geleceğiz inşallahSelam kızlar bende aranızdayım
Bizimde sperm sayımız 127 mılyon ama ileri hareketlimiz 0![]()
İlk defa duydum bunuKizlar birinci eklediyim spermioqram doktorlar normal dedi bi de siz bakin
2.3yillik evliyim hic bir sorun yok bu ay rahim filmi cekildim temiz cikti sonra doktor sebebsizlere bir test yapiliyormuw adı post coital şuvarsky iliwkiden sonra servikal mukusdan numune alinip spremlere bakiyolar test sonucuni paylastim sonuçlar kotu haraketsiz cok miktarda cikti
aslinda prof kadin sehrin en iyi doktoru ama iste mantik olarak 1 yil gecmesini bekliyor diger doktorlarda oda.O yüzdendir canım özel olsa parasına bakar doktorunu degistirseydin keşke
ben hic kullanmadimGünaydın kizlar İbrahim Gökçek bitkisel ürünleri var kullanan bilgisi olan varmı
varikosel olmamasi iyi bi sey aslinda. insallah ilac ise yarar canim. kullalanim bakalimanka3334
canım merhaba sonucumuzu gösterdik varikosel yok dedi. proxeed verdi 3 ay sonra tekrar tahlil vereceksiniz dedi
canim vallahi anlamaya calistim testinizi ama ilk testeki herakete ve sayiyi anlayabildim sadece biraz artmasi gerekiyor hareketin ama sayi iyi takviyeler ise yarar sizde ama ben sonraki solediginiz teste hareket neden 0 cikti onu anlayamadim.Kizlar birinci eklediyim spermioqram doktorlar normal dedi bi de siz bakin
2.3yillik evliyim hic bir sorun yok bu ay rahim filmi cekildim temiz cikti sonra doktor sebebsizlere bir test yapiliyormuw adı post coital şuvarsky iliwkiden sonra servikal mukusdan numune alinip spremlere bakiyolar test sonucuni paylastim sonuçlar kotu haraketsiz cok miktarda cikti
inşallah canım Hayırlısı Allahtanb
varikosel olmamasi iyi bi sey aslinda. insallah ilac ise yarar canim. kullalanim bakalim![]()
Hayir daha denemedim bir ilac dahi yazmiyorlar doktor Rahim filminden sonra 3 ay bekleyin dediİlk defa duydum bunu
Sperm sonuçlarıniz iyi görünüyor takviye denedin mi hiç ?
Iwte onu bende anlayamadim bir sonrakı reglde tekrar yapilackmiw test reglin gunune gore farklilik gostere bilirmiw sonuclarcanim vallahi anlamaya calistim testinizi ama ilk testeki herakete ve sayiyi anlayabildim sadece biraz artmasi gerekiyor hareketin ama sayi iyi takviyeler ise yarar sizde ama ben sonraki solediginiz teste hareket neden 0 cikti onu anlayamadim.
Sen kendin yap sağlıklı beslenmeye dikkat edin sigara kullaniyorsa bıraksın haftada 2-3 gün balık yeyin yiyemiyorsaniz omega 3 alın istersen marka veririm sana. Bol meyve fındık fıstık badem yesin kuru meyve yesin özellikle incir sende ye bunları sağlıklı yumurtan oluşması için bal propolis arı sütü bulabilirseniz sabahlari birer kaşık yeyin paketli gıdalardan abur cuburdan uzak durunHayir daha denemedim bir ilac dahi yazmiyorlar doktor Rahim filminden sonra 3 ay bekleyin dedi
Ben araştırma hastanesinin infertilite bölümüne gittim korunmayı bırakalı 6 ay olmamıştı 10 ay oldu dedim normalde 1 yılı bekliyoruz ama sen testleri yaptır o zamana kadar 1 yıl olur dedi söylemedim 1 yıl olmadığınıaslinda prof kadin sehrin en iyi doktoru ama iste mantik olarak 1 yil gecmesini bekliyor diger doktorlarda oda.
ay bende yalan solicektim 1 yili gecti diye doktor sorunca diyemedim sanki alnimda yaziyorda anlicak gibi bi panikledim 10 ay civari dedimBen araştırma hastanesinin infertilite bölümüne gittim korunmayı bırakalı 6 ay olmamıştı 10 ay oldu dedim normalde 1 yılı bekliyoruz ama sen testleri yaptır o zamana kadar 1 yıl olur dedi söylemedim 1 yıl olmadığını
Bende biraz geveledim de söyledim yinede yoksa uzayacakti dahaay bende yalan solicektim 1 yili gecti diye doktor sorunca diyemedim sanki alnimda yaziyorda anlicak gibi bi panikledim 10 ay civari dedim![]()
Tewekkur ederimSen kendin yap sağlıklı beslenmeye dikkat edin sigara kullaniyorsa bıraksın haftada 2-3 gün balık yeyin yiyemiyorsaniz omega 3 alın istersen marka veririm sana. Bol meyve fındık fıstık badem yesin kuru meyve yesin özellikle incir sende ye bunları sağlıklı yumurtan oluşması için bal propolis arı sütü bulabilirseniz sabahlari birer kaşık yeyin paketli gıdalardan abur cuburdan uzak durun
Neden evde değilTewekkur ederim
Yapamiyoruz ki oyle weyleri de kocam cogu zaman evde olmuyor.
Kimseyede analatamiyoruz ki kv kb ya hic olmazsa 3 ay evde olsun