Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben gitmedim eşim tek gitti OMEGA 3 ve promenk vermiş birde liste vermiş yemesi ve yememesi gereken şeylerin olduğu

benim esime elle muayenede yok varikosel ama ultrasonla emin olalim demisti tabi giremeyince benim aklimda var hala o. bizde ayni sadece beslenmeye agirlik veriykrum saglikli seyler yedirmeye calisiyorum
Ultrasona girmesinde fayda var aslında.
Bizimkide ilk elle muayeneydi. Yok gibi demişti doktor. Sonra ileri derece çıktı. Bazen anlayamayabiliyorlar.

Ultrasona girmesinde fayda var aslında.
Bizimkide ilk elle muayeneydi. Yok gibi demişti doktor. Sonra ileri derece çıktı. Bazen anlayamayabiliyorlar.
aaa bizede yok gibi dedi :) ya simdi izin almayi sevmiyor esim muayene sekli falan suan bu konuya yabanci oldugu icin rahatsiz ediyor normallestirmeye calisiyorum onun iicn insallah ilk firsatta yeniden bi gun alabiliriz

Ben gitmedim eşim tek gitti OMEGA 3 ve promenk vermiş birde liste vermiş yemesi ve yememesi gereken şeylerin olduğu
anladim canim insallah duzelir bi kac doktor var bu durumlari tedavi eden ama sende arastirmisindir zaten.

İnşallah bizde bekliyoruz ama beklemek de çom zor gerçekten hemen hamile kalıp hemen kucagıma almak istiyorum

İnşallah bizde bekliyoruz ama beklemek de çom zor gerçekten hemen hamile kalıp hemen kucagıma almak istiyorum
aynen oyle simdi esimin kuzeni dogum yapmis onun haberini aldik o kadar tuhaf oldum ki eve uc kisi donecekler. herseyi dusunuyorum zor geliyor artik.

Selam bende yazayım , eşim çok istedi en başından berri o yüzden hiç korunmadım , her ay bu ay oldu şu belirtim var bu belirtim var diye kurdum durdum ama piskolojim benimle oynuyomuş . Biz yurt dışındayız tatil için geldimizde ben kadın doğuma gittim bende bi sorunmu var diye oda herşey çok iyi gözüküyor zaten daha 6 aylık evliymissin 1 yılda olur dedi; ama ben sperm testi istiyorum aslında hatta yarın randevumuz var dedim oda bizim laboratuar çok iyidir madem pehriz süresinide yapmışsınız burda isterseniz yaptırın dedi. Biz yaptırdık ama aklımızdan asla kötü bişey gelmedi . Hatta bana onun sonuçları temiz çıkarsa bekle 6 ay daha sonra hsg çektir dedi onu araştırıyordum yaşadımız ülkede hsg yasak yapılmıyo diye ne zaman gelsek diye düşünürken akşam msj geldi . Hiç iç açıcı değil sonuçlar istenilenin çok altında acil üroloji dediler ( türk doktorlarına sonsuz güvenirim ) direk ürolojiye gittik ertesi günü oda hormon testi vs derken sayı az kısırlık var diyemem ama tüp bebek tek çağre dedi . Yıkıldım soru bile soramadım hormonları eşimin çok yüksek değil allaha şükür fsh ve lh sadece 5/6 sayı farklılar olması gerekenden tedavisi varmı bile diyemedik . ( doktorumuz kabaydı ) ve canımızı çok yaktı sözleriiyle .Oradayken tüp bebek merkezinden aklıma bahçeci geldi hemen aradım günümüz yaklaşmıştı dönmeliydik bi kaç güne cem beyden istiyodum sabri hocanın zamanı var dediler olur dedik gittik görülmemizi yaptık hsg istedi amh istedi birdaha geldik türkiyeye derken eşime proxxed plus yazdı bana ise başka bi takviye gelmeden bi ay önce başla dedi bana şimdi şubat yada martta gelicem inşallah bu arada . Yaptıklarım keçi boynuzu kürü
Kuru incir zeytin yağında
Çörek otu yağı

Eşim buradada ürolojiye gitti bugün ayrıntılı mr istenildi testistlerden varikosel vs varmı diye
Yarında tekrar hormon ve sperm testi verecek umudum az ama bundada vardır bi hayır rabbim sevdiği kullarına zor sınavlar verirmiş
Tot sayı 4 milyon
1ml sayı 1 milyon
İleri hareketli yok
Yerinde hareketli %5
Morfoloji %2/3 arası ( iki farklı testte iki farklı sonuç aldık )

Doktorum bize bi tane kalitelisi yetecek sen 4 milyon taneden bahsediyosun kafanı rahat bırak diyo ama üzülüyorum stres yapıyorum duygusallaştım herşeyden etkileniyorum

Uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar

canim ben hep soyle dusunuyorum sayi kisminda 0 yazanlar var vucudunda hic sperm bulunmayanlar var evet bizi zorlayan bi surec ama yukselip asilama yaptirma yada dieek bu sonuclarla tup bebek yaptirma imkanimiz var en azindan. tup bebek ihtimali olmayanlari dusununce biz yine daha sansliyiz. insallah tedavi cevp verir ben yukselen gordum o yuzden sayi hiz artirmak zor olmaz diyenlere kulan asmiyorum hic varikosel vardie mesela ameliyattan sonra bi amda artar sayi skma o yuzden canini.

gozun aydin canim kucaginada almak nasip olur insallah. yanlis mi hatirliyorum agustosu bekleyelim diye bi konum vardi sanki ordada konusmustuk sizinle belki ismi benzetiyorum.
Olabilir canım senin isimde bana tanıdık geldi:) amin sağolasın inşallah

Arkadaşlar merhaba eşimin test sonucu nasıl sizce doktor normal yolla gebelik olmaz dedi dün ultrason çekildi pazartesi doktora göstereceğiz

Eklentiler

• 20191124_195312.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 253
Arkadaşlar merhaba eşimin test sonucu nasıl sizce doktor normal yolla gebelik olmaz dedi dün ultrason çekildi pazartesi doktora göstereceğiz
canim hizli ileri hareker dusuk ama ben su olmaz diyen doktorlari pek sevmiyorum o kadar cok arastirdim ki bi degerler duzelen bi suru kisi var. ileri hareket 32 olmali diye okumustum ama suanki standarlara gore ileri ve yavason toplami 32nin uzerinde olmasi isteniyor. ultrason sonucunuza bakin varikosel yoksa hemn takviye kullanin sigara icmiyosa havuc suyu hizda en etkilisi ama sigarayla havuc suyu ters etki yaratiyormus. onun disinda ben sperra takviye vitamini oneririm. sen domtora git gel yeniden yaz. ve bence baska bi doktorada sonuclarini goster morfolojiyinin normal degerini bilmiyorum ona bi sey diyemicem o yuzden.

valla canım direk öyle söyledi. ben hemen bi macun aldım keçi boynuzu kürü felanda yapıyorum umarım iyi gelir. sigara kullanıyor bırakma gibi bir isteğide yok. sonucu burdan tekrar yazarım canım

valla canım direk öyle söyledi. ben hemen bi macun aldım keçi boynuzu kürü felanda yapıyorum umarım iyi gelir. sigara kullanıyor bırakma gibi bir isteğide yok. sonucu burdan tekrar yazarım canım
benim esimde kullaniyor ilk ay azaltti degerler yukselince demekki bi sey olmuyor deyip dikkat etmeyide birakti :) siz beslenmeye dikkat edin bn her zaman ayni saatte degil ama haftada 3 4 gun muz nar bitter cikolata havuc yetirdiyorum her sabah aksamda keciboynuzu ozu iciyor bide ilac var iste onun disinda bi sey yapmiyoruz umarim duzelme devam eder. bence ise yariyor.

Canim varikosel varsa ki bakilsin bence bi an omce ertelemiyin benim esimin toplam sayisi 3 milyondu ameliyattn 1 bucuk sene sonra hamile kaldim cook sukur.Rabbim sizlerde bi an once saglkla nasip etsin .Konum vardir 3 mil. 270 mil.diye bende orada yaotiklarimi yazmistm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…