Sperm prezarvatifin içinde ne kadar süre canlı kalır ???
Var bi bit yenigi copten alip içine akitcak herhalde. 72 saat vajinada canli kalir ama disarida havayla temastan ölurler. Yani prezervatifteki meni ilk bir kac dakika yaşar birazi oda.İlginç bir soru. İçeriği kullanma düşüncesiyle sormuyorsunuzdur umarım.
Test yapmak için aldıkları spermleri yarım saat içinde bakıyorlar. O kadar hızlı öldüğünü sanmam. Öyle olsa testler hatalı olurdu. Sonuçta aldıkları kap da havayla temas eden saçma sapan bi kapVar bi bit yenigi copten alip içine akitcak herhalde. 72 saat vajinada canli kalir ama disarida havayla temastan ölurler. Yani prezervatifteki meni ilk bir kac dakika yaşar birazi oda.
Evet olabilir ama onu ona uygun kap ve ortama uygun sakliyolar bence. İnternette ilk bir kac dakika icerisinde kiyafet carsaf ölur diyorTest yapmak için aldıkları spermleri yarım saat içinde bakıyorlar. O kadar hızlı öldüğünü sanmam. Öyle olsa testler hatalı olurdu. Sonuçta aldıkları kap da havayla temas eden saçma sapan bi kap
Vardır illaki laborant değilim, kendimce aklı yürütüyorum yalnızcaEvet olabilir ama onu ona uygun kap ve ortama uygun sakliyolar nabersicaklik derecesi vs bir suru patametresi var
Var bi bit yenigi copten alip içine akitcak herhalde. 72 saat vajinada canli kalir ama disarida havayla temastan ölurler. Yani prezervatifteki meni ilk bir kac dakika yaşar birazi oda.
Şöyle ki bebeğimi kaybettim ve eşim şuan psikolojimin bozulduğunu düşünüyor doktor bir kaç ay sonra yapmamızı söyledi ama ben beklemek istemiyorumİlginç bir soru. İçeriği kullanma düşüncesiyle sormuyorsunuzdur umarım.
Şöyle ki evet evliyim bir kızım var 5 yaşında ve daha yeni bir bebek kaybettik doktor şuan olmasını yitavsiye etmiyor eşimde istemiyor o yüDen korunuyor bende beklemek istemiyorum bir bit yeniği ne olabilir ki kızım otizm ve bir kardeşe ihtiyacı var kötü amaç ne olabilir bu kadar ön yargılı olmayınBir bit yeniği var gibi duruyor ancak amacı anlayamadım.
Üye bir ayrılık yaşanmadıysa, 2 yıl önceki mesajlarına göre evli ve neredeyse 5 yaşında da bir kızı var.
İyi niyetle düşünerek eş yanındayken neden içerik sorusu sorduğunu anlayamadım.
Son 10 gündür foruma hamilelik testi ile alakalı sorular sormuş. Bir sorusundan hamilelik istiyor , diğerinden istemiyor olarak anlaşılıyor.
En son perşembe hamilelik var mı gerçekten demiş.
Ancak korunma yöntemleri geri çekilmeymiş. Bu durumda prezervatif konuya nasıl dahil oldu ?
Şimdi de içerik sağlam mıdır ? sorusu gelince ne düşünülmeli , anlam veremedim.
Yani eşinizden habersiz çocuk yapacaksınızŞöyle ki bebeğimi kaybettim ve eşim şuan psikolojimin bozulduğunu düşünüyor doktor bir kaç ay sonra yapmamızı söyledi ama ben beklemek istemiyorum
Ben şokkkk, hamile kalmak için eşinizden gizli spermlerini mi kullanacaksınızSperm prezarvatifin içinde ne kadar süre canlı kalır ???
Valla beni kardeşime bakmak için doğursunlar istemezdim. Otizmli kardeşi olmasını çoğu kişi de istemez bence. Siz çocuğunuza iyi eğitim verip geleceği için para biriktirseniz daha iyi olur. Kardeşler birbirinin kahrını çekecek diye bir kural yok bu dünyada. Ayrıca diğer çocuğun da otizmli olma ihtimali yüksek olabilirŞöyle ki evet evliyim bir kızım var 5 yaşında ve daha yeni bir bebek kaybettik doktor şuan olmasını yitavsiye etmiyor eşimde istemiyor o yüDen korunuyor bende beklemek istemiyorum bir bit yeniği ne olabilir ki kızım otizm ve bir kardeşe ihtiyacı var kötü amaç ne olabilir bu kadar ön yargılı olmayın
Yani aslında herşeyi geçtim de prezervatif ten kendinize akitiginiz spermler ne kadar sağlıklı bir coçuk verebilirki benim size tavsiyem doktorunuzun dediği gibi bekleyin biraz en azından sağlıklı bir bünyeye ve sağlıklı bir duygu durumuna kadar kendinize biraz zaman verin ayrıca bu hayyatta ne oluyorsa insan oğlunun hayrına oluyor geçmiş olsunValla beni kardeşime bakmak için doğursunlar istemezdim. Otizmli kardeşi olmasını çoğu kişi de istemez bence. Siz çocuğunuza iyi eğitim verip geleceği için para biriktirseniz daha iyi olur. Kardeşler birbirinin kahrını çekecek diye bir kural yok bu dünyada. Ayrıca diğer çocuğun da otizmli olma ihtimali yüksek olabilir
Bu nasıl bür yorumdur siz neyi nerden bileceksiniz kardeş istememin sebebi kızıma köle değil otizmli çocuklar hakkında ne kadar bilginiz var nasıl bir yorumdur otizmli çocuklar taklit algılarıyla toparlayabiliyor ve kızıma arkadaş olacak köle değil yorumlarınıza dikkat etmenizi tica ediyorumValla beni kardeşime bakmak için doğursunlar istemezdim. Otizmli kardeşi olmasını çoğu kişi de istemez bence. Siz çocuğunuza iyi eğitim verip geleceği için para biriktirseniz daha iyi olur. Kardeşler birbirinin kahrını çekecek diye bir kural yok bu dünyada. Ayrıca diğer çocuğun da otizmli olma ihtimali yüksek olabilir
Yani bende çok memnun değilim bu durumdan amaBen şokkkk, hamile kalmak için eşinizden gizli spermlerini mi kullanacaksınız
Biliyorum evet ama kızımın psikoloğu bir kardeşin ona iyi geleceğini tek olmaması gerektiğini söylediDoktorunuz beklemenizi söylemiş,sağlıklı bir gebelik oluşmama ihtimaline karşı,doktorunuzu dinleyin.Kızinizin kardeşten çok annesine ihtiyacı var siz de değerlisiniz.
Mecbur hissettiğim için kendimi böyle düşündüm kızımıda düşünmek zorundayımYani eşinizden habersiz çocuk yapacaksınız
Bir psikolog gibi bu uzman değilim fakat öğretmenim,kaynastirma 3 otizmli öğrencilerim oldu.3 u de birbirinden farklı özelliklere sahipti.Yeri geliyordu velilerim sabahtan öğleden sonraya kadar beklemek zorunda kalıyorlardi.Belki bu okul süreci atlattiktan sonra tekrar düşünürsünüz.Acele etmeyin..Biliyorum evet ama kızımın psikoloğu bir kardeşin ona iyi geleceğini tek olmaması gerektiğini söyledi
Eşiniz doğru düşünüyor. Normal değilsiniz.Şöyle ki bebeğimi kaybettim ve eşim şuan psikolojimin bozulduğunu düşünüyor doktor bir kaç ay sonra yapmamızı söyledi ama ben beklemek istemiyorum