Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sperm prezarvatifin içinde ne kadar süre canlı kalır ??
Bu nasıl bür yorumdur siz neyi nerden bileceksiniz kardeş istememin sebebi kızıma köle değil otizmli çocuklar hakkında ne kadar bilginiz var nasıl bir yorumdur otizmli çocuklar taklit algılarıyla toparlayabiliyor ve kızıma arkadaş olacak köle değil yorumlarınıza dikkat etmenizi tica ediyorum
Merhabalar Ben henüz yeniyim, 22 yaşındayım evliyim. Bebeğe erken dedik ama sonra istedik. Yaşadığımı anlatmak istiyorum mayıs 15 regl günüm ve çok şiddetli kanamam ağrım olur her ay regl tarihim düzenli seyreder. . Haziran 15 de lekelenmem oldu önce pembe daha sonra kahverengi 3 gün sürdü ama günlük ped kullandim doldurmadı hiç bir zaman köyü kahverengi, ve başıma inanılmaz derecede ağrı giriyor sizce nedir deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi