- Konu Sahibi caprediem86
Bizimki biraz garantici sanırım. O şekilde konuşunca bizi de etkiledi ister istemez. Sizde sorun çıkmış mıyıd hsgde?Ben hsg çekildikten sonra korunmadım korunun demed doktorum çok problem olacağını sanmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki biraz garantici sanırım. O şekilde konuşunca bizi de etkiledi ister istemez. Sizde sorun çıkmış mıyıd hsgde?Ben hsg çekildikten sonra korunmadım korunun demed doktorum çok problem olacağını sanmam
Çok teşekkür ederim, sağolun. Değerler gayet iyi. Yumurta takibi yapın yada akışa bırakın. Alın yazısı ne zaman yazıldıysa öyle geliyor sonuçta.Merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Eşimin ilk sperm testi sonucunda hızı %32, morfoloji %9, baş anomalisi %86 idi.3 aylık keçiboynuzu ve doğal beslenmeyle sayımız da arttı. ileri hızımız %45, morfoloji %15 baş anomalisi %80e geriledi. 1 yılı geçtik ben bu ay rahim filmi çekildim beklemedeyim. Şu an propolis bal polen karışımı kullanıyor eşim. İnşallah güzel sonucu bizde alırız, amin
Allah bizlere de nasip etsin inşallah. Dualarınızda bizi de unutmayınÇok teşekkür ederim, sağolun. Değerler gayet iyi. Yumurta takibi yapın yada akışa bırakın. Alın yazısı ne zaman yazıldıysa öyle geliyor sonuçta.
Açıkçası hayır, raporumda sorunsuz yazıyor. Ben 11. Ayda aşılama denedim negatif oldu, bu ay dinlenme gelecek ay gene aşılamam var.Bizimki biraz garantici sanırım. O şekilde konuşunca bizi de etkiledi ister istemez. Sizde sorun çıkmış mıyıd hsgde?
Allah emeklerimizi gayretimizi boşa çıkarmasın, sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese inşallahAçıkçası hayır, raporumda sorunsuz yazıyor. Ben 11. Ayda aşılama denedim negatif oldu, bu ay dinlenme gelecek ay gene aşılamam var.
UmarımAllah emeklerimizi gayretimizi boşa çıkarmasın, sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese inşallah