• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm kalitesizliği problemi yüzünden hamile kalamayanlara tavsiyem

Senaayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
124
34
18
8 aydır hamile kalmamıştım. Arkadaşlar eşimde sperm kalitesizliği vardı morfoloji %2 idi ileri hızlı hareketli çok azdı .. En iyi doktorlardan birine gittik ve eşime promen k adında bir takviye edici ilaç verdi kullanmaya başlayalı 1 ay olmadan hamile kaldım. Sağlıksız gebelik olduğu için düşük oldu... ertesi ay ben tekrar hamile kaldım.. Şuan oğluşum 2 aylık... ilaç cidden harika etkiliydi kesinlikle deneyin kesinlikle... eczaneler de falan reçetesiz satılıyor zaten dr a gitmenize bile gerek yok .

8 aydır hamile kalmamıştım. Arkadaşlar eşimde sperm kalitesizliği vardı morfoloji %2 idi ileri hızlı hareketli çok azdı .. En iyi doktorlardan birine gittik ve eşime promen k adında bir takviye edici ilaç verdi kullanmaya başlayalı 1 ay olmadan hamile kaldım. Sağlıksız gebelik olduğu için düşük oldu... ertesi ay ben tekrar hamile kaldım.. Şuan oğluşum 2 aylık... ilaç cidden harika etkiliydi kesinlikle deneyin kesinlikle... eczaneler de falan reçetesiz satılıyor zaten dr a gitmenize bile gerek yok .
Merhaba senin adina cok sevindim esime tam teşhis konulmadi doktor hic sprem yok demis ama e nabizda sonuclarinda mikroskobik incelemede 2-3 cansiz 4-5 canli sprem bulunmuştur diyor genetik test sonuclari ciktiginda tekrar spermiyogram verecek bu ilac hic sperm yoksa dahi etkili olur mu sizce 1 bucuk yıldır evliyiz cok istiyoruz Bizimde evladimiz olsun ise yarar mi acaba

Back