• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm Kalitesizliği Hk.

basak1992

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
6
11
8
32
Merhabalar,
Yaklaşık 1,5 senedir çocuk istiyoruz fakat rabbim henüz nasip etmedi. Eşimin sperm sayısı 7 milyon civarında ve hareketliliği çok düşük klomen, tamoxifen gibi ilaçlar kullandı fakat etki etmedi. Şu an incir kürü yapmaya başladım ayrıca ımprly kullanıyor, tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,
Yaklaşık 1,5 senedir çocuk istiyoruz fakat rabbim henüz nasip etmedi. Eşimin sperm sayısı 7 milyon civarında ve hareketliliği çok düşük klomen, tamoxifen gibi ilaçlar kullandı fakat etki etmedi. Şu an incir kürü yapmaya başladım ayrıca ımprly kullanıyor, tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? Şimdiden teşekkürler.
Benim eşiminde hareketlilik falan iyiydi ama sayısı sizinki gibiydi. 3 çatlatma iğnesi 2 aşılama denedik olmadı ilk tüp bebek denememizde tuttu şükür. Tavsiyem aşılama vs denemeyin bu sayılara pek şans yokmuş bizde boşa para döktük direk tüp bebek deneyin derim. Eşim proxeed plus kullandı sadece ilaç kullanırken kür vs yapmadık ters etki olabiliyor dedi doktorumuz çünkü.

Benim eşiminde hareketlilik falan iyiydi ama sayısı sizinki gibiydi. 3 çatlatma iğnesi 2 aşılama denedik olmadı ilk tüp bebek denememizde tuttu şükür. Tavsiyem aşılama vs denemeyin bu sayılara pek şans yokmuş bizde boşa para döktük direk tüp bebek deneyin derim. Eşim proxeed plus kullandı sadece ilaç kullanırken kür vs yapmadık ters etki olabiliyor dedi doktorumuz çünkü.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alacağım. Umarım sizin gibi iyi haberler alırız bizde yakın vakitlerde 🙏

Benimde eşimin sperm sayısı azdı, kürle mürle hiç uğraşmadık. Hiç bi doktor da şunu deneyin bunu deneyinde demedi Zaten gittiğimiz her doktor direk tüp bebek dedi. Tüp Bebek de 3. Denemenizde tuttu çok şükür. Allah'ım isteyen herkese versin insallah. Kolaylıklar diliyorum.

Merhabalar,
Merhabalar, bizde sayı iyiydi ama kalite ve hızda düşüklük vardı. Eşim her gün Koenzim Q10, Evicap E vitamini, Proxeed Plus kullandı yaklaşık 5 ay. Akşamdan zeytinyağına koyduğumuz inciri yedi her sabah. Bununla birlikte yaklaşık 2 ay kadar her akşam havuç suyu içti. İçemediği durumlarda yedi. 2,5 senedir olmuyordu bizim de. Bu tedaviler sonucunda oldu. Ben bu yediklerinin etkisi olduğuna inanıyorum.

Back