Sperm hızı ve sayısı

Lara6363737373737373

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
105
16
26
Merhaba arkadaşlar
Tedavi ile sperm sayı ve hızını yükseltip gebelik yaşayan oldumu?
Lütfen bu konuda bilginiz ve her hangi böyle bir durum gören varsa paylaşardınız
Eşimde total hız 36,say 84 mln, canlı sperm 40%

Merhaba arkadaşlar
Tedavi ile sperm sayı ve hızını yükseltip gebelik yaşayan oldumu?
Lütfen bu konuda bilginiz ve her hangi böyle bir durum gören varsa paylaşardınız
Eşimde total hız 36,say 84 mln, canlı sperm 40%
Esiniz sigara kullaniyorsa 3 ay icmesin, abur cubur en onemlisi cipsi tuketmesin. Alkol icecekse bira icmesin onun yerine haftada bir iyi alkollerden biseyler ice bilir. Bir de vitaminler var (Multimen) ice bilir

Esiniz sigara kullaniyorsa 3 ay icmesin, abur cubur en onemlisi cipsi tuketmesin. Alkol icecekse bira icmesin onun yerine haftada bir iyi alkollerden biseyler ice bilir. Bir de vitaminler var (Multimen) ice biliryo
Yok sigara kullanmıyor,dut bekmezi ve kan basıncını iyileşdiren ilaç ve a e vitamini verdi şimdilik doktor
Fakat böyle sorun olupta hamile kalan varmı bilmiyorum,normal gebelik ola bilirmi
Her kes bir şey diyor

bizimde aynı sorun var. yeni üye oldum. eşimim ileri hızlı sperm sayısı 0 , yavaş ileri sayısı 20. geçen ay total sperm sayısı 23.8 ydi . bir ay vitamin kullandı. sonrasında hız oranı değişmedi. sperm sayısı 90 milyona yükseldi. DR iki ay daha kullanması gerektiğini söyledi. eğer hızı etki etmezse tüp bebek deneyeceğiz. diğer açılan konulardan bakarak eşime keçi boynuzu özü içirdim polen kullandık bir ay. inşallah herkes en kısa zamanda sevindirici haberi alır

bizimde aynı sorun var. yeni üye oldum. eşimim ileri hızlı sperm sayısı 0 , yavaş ileri sayısı 20. geçen ay total sperm sayısı 23.8 ydi . bir ay vitamin kullandı. sonrasında hız oranı değişmedi. sperm sayısı 90 milyona yükseldi. DR iki ay daha kullanması gerektiğini söyledi. eğer hızı etki etmezse tüp bebek deneyeceğiz. diğer açılan konulardan bakarak eşime keçi boynuzu özü içirdim polen kullandık bir ay. inşallah herkes en kısa zamanda sevindirici haberi alır
Ama 1 ay cok kisa sure.
Doktorlar 3 ay oneriyor vitamin takviyesini

Ama 1 ay cok kisa sure.
Doktorlar 3 ay oneriyor vitamin takviyesin
Kadın doğum uzamanı direk tüp bebek düşündü. Bir ayda ileri hızlı sperme hiç etki etmedi diye tüp bebek yapalım dedi.Biz biraz bekleyeceğiz. Başka yerlerde okuduğumda vitaminler sayıya etki edip ileri hıza etmçk etmediğini okudum. İnşallah öyle birşey olamz. Ondan birazcık moralim bozuk.

Kadın doğum uzamanı direk tüp bebek düşündü. Bir ayda ileri hızlı sperme hiç etki etmedi diye tüp bebek yapalım dedi.Biz biraz bekleyeceğiz. Başka yerlerde okuduğumda vitaminler sayıya etki edip ileri hıza etmçk etmediğini okudum. İnşallah öyle birşey olamz. Ondan birazcık moralim bozuk.
Haftaya ben de eşimi teste sokup bakacagim. Gercekten ileri hareketlige etki etmiyorsa pehrizin bu sknti olacak(((
Genetik mi acaba bu? Yoksa sigara alkolden mi kaynakli

Ayrintili bizde. Ileri haraketlilik %31, haraketsiz % 26
İyi şükür sizin iyiymiş . İnşallah tez vakitte iyi haber alırsınız. Tabi sizde dr dan öneriler alıyorsunuzdur. Benim kadın doğumcun ilişki sonrası ayağını en az yarım saat kaldır dedi ve o gece hiç yataktan kalkmayacaksın dedi. Sabah duşunu alacaksın dedi. Sizede önerim olsun

Sağlıklı beslenen birisi eşim, sigara alkol yok. Ailesinde öyle birşey de yok. Varikoseli yok. Kategorilenmeyen grup dedi ürolog.
Hmmmm
Benim esim mesela asiri sigara icen biri. 3 aydir icmiyor ama. Saglikli da beslenmez. Normal biri vucut olarak kilolu degil ama hep cipsi falan yerdi. Ona da yasak koydu doktor

İyi şükür sizin iyiymiş . İnşallah tez vakitte iyi haber alırsınız. Tabi sizde dr dan öneriler alıyorsunuzdur. Benim kadın doğumcun ilişki sonrası ayağını en az yarım saat kaldır dedi ve o gece hiç yataktan kalkmayacaksın dedi. Sabah duşunu alacaksın dedi. Sizede önerim olsun
Aaaa gercekten mi?
Ama bana ister benim doktor olsun ister buradaki kizlar olsunn o gercek sey degilmis diyorlar) mantikli degil yani. Zaten giden sperm gidiyor dus alsan da bisey olmaz)

Bizim de iyi degil . 32den dusuk 31)
31 de kotu dedi jinekolog.

Bizim de iyi degil . 32den dusuk 31)
31 de kotu dedi jinekolog.
IMG_2768.jpeg

X