7 gun orucu var tutup suyun ustune dua okuyorsun osuyla iftar ediyorsun7gün orucumu o nedir hiç duymadım hangi ilde gittiniz doktora aceba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesi Sperm hareketsizligi
- Konu Sahibi Ebru56
- Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olsun sen yinede dene seninBizimkide bundan biraz kötü canım
Doktır mu önerdi bu orucu7 gun orucu var tutup suyun ustune dua okuyorsun osuyla iftar ediyorsun
Allah seni kadinlar kulübünde okumustumDoktır mu önerdi bu orucu
Ne bileyim ben herşeyi sorar oldumAllah seni kadinlar kulübünde okumustum
Haklisin canim benim bende oyleydim sana bulup atim istersenNe bileyim ben herşeyi sorar oldum
Bulunca at canım doktora gideyim bi bakalım ona göre orucuda denerim kaç yıldır evlisiniz ne kadar korundunuzHaklisin canim benim bende oyleydim sana bulup atim istersen
11 aydir evliyim 1 ay tek korunduk oda yeni diye sonra hiç korunmadikBulunca at canım doktora gideyim bi bakalım ona göre orucuda denerim kaç yıldır evlisiniz ne kadar korundunuz
Bulunca at canım doktora gideyim bi bakalım ona göre orucuda denerim kaç yıldır evlisiniz ne kadar korundunuz
Eklentiler
Bulunca at canım doktora gideyim bi bakalım ona göre orucuda denerim kaç yıldır evlisiniz ne kadar korundunuz
Eklentiler
Ay bizde 1 ay korunduk ve 12 buçuk aylık evliyim11 aydir evliyim 1 ay tek korunduk oda yeni diye sonra hiç korunmadik
Çok teşekkür ederim bilgiler içinAy bizde 1 ay korunduk ve 12 buçuk aylık evliyim
Hemen hemen ayni canim rica ederim kafandan at daha yeni evlisin zaten takma olurÇok teşekkür ederim bilgiler için
Kafamdan atarım inşallah yeni evliyim ama çok istiyorumHemen hemen ayni canim rica ederim kafandan at daha yeni evlisin zaten takma olur
Kızlar benimde eşimin sonuclarina yorum yaparmisiniz eşimde sperm çıkışı 1 ml hep boyle proxed oncesi sayı 97 milyon ileri hız 27 ileri yavas 3 yerinde hareketli 10 hareketsiz 50 morfoloji yuzde 80di morfolojiye krugerle bakilmami idi 3 kutu proxed ve qenzim 10 sonrası sperm cikisi 1 ml sayi 220 milyon ileri hız 9 ilerı yavas 22 yerinde hareketli 5 hareketsiz 63 morfoloji %9 morfolojiye krugerle bakıldı sizce ilac yaramismi bırakalımmi keciboynuzu pekmezine basladik bugun ve ari sütü bal polen aldim icinde propolis yok basladik gunde 1 cay kasigi sizce durum nedir hic gebelik olmadi ne yapmam lazim esimin karacigerde yaglanmasi var sigarayi gunde 2 ye dusurdu ne yapmaliyiz ilac yaramışmı sizce hareket sorunumuz var
merak ettim inş olumlu sonuçların sonucu bizimle paylaşırsın canım:)1 hafta sonra kontrolü var tekrar test verecek canım o zaman görecez
Bence degerleriniz gebe kalmaya engel değil sizde bir sorun varsa onuda çözün elde edersiniz inşallah gebeliğiKızlar benimde eşimin sonuclarina yorum yaparmisiniz eşimde sperm çıkışı 1 ml hep boyle proxed oncesi sayı 97 milyon ileri hız 27 ileri yavas 3 yerinde hareketli 10 hareketsiz 50 morfoloji yuzde 80di morfolojiye krugerle bakilmami idi 3 kutu proxed ve qenzim 10 sonrası sperm cikisi 1 ml sayi 220 milyon ileri hız 9 ilerı yavas 22 yerinde hareketli 5 hareketsiz 63 morfoloji %9 morfolojiye krugerle bakıldı sizce ilac yaramismi bırakalımmi keciboynuzu pekmezine basladik bugun ve ari sütü bal polen aldim icinde propolis yok basladik gunde 1 cay kasigi sizce durum nedir hic gebelik olmadi ne yapmam lazim esimin karacigerde yaglanmasi var sigarayi gunde 2 ye dusurdu ne yapmaliyiz ilac yaramışmı sizce hareket sorunumuz var
İnşallah gunleri degerlendiremedim bu ay bakalim her sey rabbimdenBence degerleriniz gebe kalmaya engel değil sizde bir sorun varsa onuda çözün elde edersiniz inşallah gebeliği
Cevap icin tesekkur ederim her ay yumurtam buyuyo catliyo ama belki kaliteli degildir bilemiyorumBence degerleriniz gebe kalmaya engel değil sizde bir sorun varsa onuda çözün elde edersiniz inşallah gebeliği