• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm hareketsizligi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bayanlar bende eyer hamile olursam buraya yazicam demiştim ve hamileyim çok çok yeni hemde 2 haftalik 9 aydir olmadi eşimde ileri hareket 3 tu ve morfoloji 2 di ben artık umudu mu cestim dedim anda olmuş Allah okadar büyük ki en önemlisi kafadan atmak bence doktor aşilama hatta tüp bebek demişti ama rabbim ol dedi oldu nasil gecti bu süreç biraz anlatayım önceleri bu şu ay diye diye tam 6 ay geçti esim doktor a gitti iki kere sperm testi yapti ikiside hemen hemen ayni bi ilcaş verdi proxeed pulus diye eşim icti 3 ay sonra hamile oldugumu yani bugun öğrendim olmaz diyordum oldu çok zordu ama oldu hamile olmak icin ilk o akildaki sitresi atin çok etkisi var birde esim keçiboynuzu pekmezi de kullandı bende iki ay düzenli ovalasyon testi kullandim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın buraya yaziyorum ki benim gibi olan bütün arkadaşlarima umut olsun
Eşiniz sigara kullanıyo muydu aceba

Valla tam hatırlamıyorum ama 250 filan galiba bide esinde ne sorun var sende sorun var mi benimde9 ay olmadj yardimci olmak isterim
Bende sorun yok canım eşimin testi böyle cıktı doktor ona ilaç verdi 10 gün kullan gel dedi sol tarafında varikosel cıktı doktor şimdi ameliyat edemem ama degerlerini düzeltmeye çalısalım demiş

Eklentiler

• B45D8634-9A4E-49CC-B186-C1956E855154.jpeg
    B45D8634-9A4E-49CC-B186-C1956E855154.jpeg
    171,6 KB · Görüntüleme: 54
Evet sigara alkol ama birakmadi oldu rabbimin izniyle sizin sorununuz ne soyleyin elimden geldigince yardimci olmak isterim
Bu arada ben bu testi kendi doktoruma da gösterdim .hem kendi hemde eşimin tahlillerini gösterdim bana senin tahlillerin güzel dedi yinede gebelik şansını arttırmak için klomen yazdı bana

Evet sigara alkol ama birakmadi oldu rabbimin izniyle sizin sorununuz ne soyleyin elimden geldigince yardimci olmak isterim
Eşimin ileri hareketliliği 0 çıktı 1 ay önce morfoloji 3 doktor çok iyi değil çok ta kötü değil demişti ayın 7si kontolumüz var ilaç yazacak

Bende sorun yok canım eşimin testi böyle cıktı doktor ona ilaç verdi 10 gün kullan gel dedi sol tarafında varikosel cıktı doktor şimdi ameliyat edemem ama degerlerini düzeltmeye çalısalım demiş
Ilk önce doktorun veridigi ilaclari kullansin eşin sende ovalasyon testi kullan canim birlieşmeden once idrara biraz sıkışık ol idrara sıkışık oldun mu daha rahat ilerliyormuş sperm ama fazlada sıkışık degil birleşmeden hemen sonra sirtini duvara yada yataga yasla ayakllarini en yukari kaldir eşin seni ayaklarjn dan tutup sallasin bunu yaptigim ay hamile kaldim kesin uygula inşallah faydasini görürşun

Bu arada ben bu testi kendi doktoruma da gösterdim .hem kendi hemde eşimin tahlillerini gösterdim bana senin tahlillerin güzel dedi yinede gebelik şansını arttırmak için klomen yazdı bana
Benimde çok guzeldi canim esimde sorun varsi bu yazdiklarimi yaptigim ay hamile kaldim zaten sperm az ya ayakllari sallayinca hepsi gidiyor 1 tanesi bile yetiyor he bide aklimdan attim zateb olmuycak dedim bide ruyalara inananin hamile ruyalari cikiyor

Eşimin ileri hareketliliği 0 çıktı 1 ay önce morfoloji 3 doktor çok iyi değil çok ta kötü değil demişti ayın 7si kontolumüz var ilaç yazacak
Bizede 6 ay ilac kullan olmazsa gel dedi ben olmaz dedim umudimj kestigim anda oldu he birde 7 gun orucu var onu tuttum hamile kalmadan bi ay once

Benimde çok guzeldi canim esimde sorun varsi bu yazdiklarimi yaptigim ay hamile kaldim zaten sperm az ya ayakllari sallayinca hepsi gidiyor 1 tanesi bile yetiyor he bide aklimdan attim zateb olmuycak dedim bide ruyalara inananin hamile ruyalari cikiyor
deniyecem canım inşallah olur ya sağol

Back
X