-
- Konu Sahibi gencanneolmakisteyenler
İnsallah bu ikici denemem esimde sorun vardi amalet oldu bulundu sizin eşiniz oldumu biz halil ibramimde oldukUmarım güzel sonuçlar alırsınız ümidimizi kaybetmeyelim
Merhaba tedavinizde sonuça ulaşabildiniz mi sevgilerleTeşekkür ederim uyarınız için ama zaten gücüm olmasa asla düşünmez ve ömür boyu anne olmamayı tercih edebilirdim , kendimi ve çocuğumu ömür boyu taşıyacak bir mesleğim ve maddi manevi gücüm var , bir erkeğe veya bir babaya ihtiyacımız olmaz ilerde eğer kötü bir durum yaşanırsa.
Merhaba donosyana gerek kalmadan eşimden oldu şuan 5+6 gebeliğim varMerhaba tedavinizde sonuça ulaşabildiniz mi sevgilerle
Aynen bende okudum şok oldum insanlar bu kadar olmamalı burada herkesin sorunu aynı anne olabilmek. Tebrik ederim bu mesajınız iiinNeden böyle bir süreç yaşayan bir kadına bu şekilde yaklaşmayı tercih ediyorsunuz neyin tatmini bu çok merak ediyorum. Hanımefendi duygusal olarak hiçbir şey sormamış, sadece tıbbi bilginiz var mı ya da deneyiminiz var mı diye sormuş. Durumu yeterince zor, kim bilir bu noktaya gelene kadar kaç kere düşünmüştür. Tanımadığınız bir kadına ahkam kesip akıl vermeyi kendinize misyon mu edindiniz?
Ne kadar güzel bi haber tebrik ederim sağlıkla gelsin :)Merhaba donosyana gerek kalmadan eşimden oldu şuan 5+6 gebeliğim var
Maşallah Allah bağışlasın eşim azosperm demiştiniz hangi doktorda tedavi oldunuzMerhaba donosyana gerek kalmadan eşimden oldu şuan 5+6 gebeliğim var