- 17 Ekim 2018
- 460
- 456
- 34
- Konu Sahibi menekse_234
Siz hangi doktora gidiyorsunuz hasar içinBize de çok gerek yok denmişti. Sonra test yaptık ve hasar çıktı. Bence tedaviye başlamadan tüm testleri yaptırın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz hangi doktora gidiyorsunuz hasar içinBize de çok gerek yok denmişti. Sonra test yaptık ve hasar çıktı. Bence tedaviye başlamadan tüm testleri yaptırın.
Tansel kaplancan ile görüştük bazı testler istedi ona göre tedavi planlayacak.Siz hangi doktora gidiyorsunuz hasar için
Memnun musunuz ben de onu araştırdım girmeye niyetlendik ama bilemedimTansel kaplancan ile görüştük bazı testler istedi ona göre tedavi planlayacak.
Sadece 1 kere görüştük ama iyi gibi geldi. Mutlaka bir sebebi vardır onu bulmak lazım dedi. Başka doktordan da fikir almak istiyorum ama eşim sürekli izin alamıyor.o yüzden kendisi ile devam edecez gibi görünüyor.Memnun musunuz ben de onu araştırdım girmeye niyetlendik ama bilemedim
Bende bu fikirdeyim gerçekten artık üzülmekten yoruldumt
testi ben istanbuldan bir kaç yere sordum ortalama 3250 fiyat verdi tekirdağ tarafında ailem olduğu için orayada sormak istedim 1400 tl fiyat verdiler biltek sağlık kuruluşu diye bir yer. daha önce tekirdağ üniversite hastanesindeki üroloji doktoru sperm testi için eşimi buraya göndermişti fiyatlar başka yerlere göre çok uygun geldi ama ucuz diye de artık insan şüpheye düşüyorBende bu fikirdeyim gerçekten artık üzülmekten yoruldum
Muayene ücreti ne acaba? Bir de ücretsiz ön görüşme yapıyor mu doktor biliyor musunuz?Sadece 1 kere görüştük ama iyi gibi geldi. Mutlaka bir sebebi vardır onu bulmak lazım dedi. Başka doktordan da fikir almak istiyorum ama eşim sürekli izin alamıyor.o yüzden kendisi ile devam edecez gibi görünüyor.
Zaten gerçekten elini veren kolunu kaptırıyor bu tüp bebek olayında, çocuğum olsun diye onu yapalım diyorlar kabul ediyoruz bu da olsun diyorlar kabul ediyoruz. Çaremiz yok onlarda farkında bunun malesef.testi ben istanbuldan bir kaç yere sordum ortalama 3250 fiyat verdi tekirdağ tarafında ailem olduğu için orayada sormak istedim 1400 tl fiyat verdiler biltek sağlık kuruluşu diye bir yer. daha önce tekirdağ üniversite hastanesindeki üroloji doktoru sperm testi için eşimi buraya göndermişti fiyatlar başka yerlere göre çok uygun geldi ama ucuz diye de artık insan şüpheye düşüyor
evet maalesef maddi manevi yıpranıyor insanZaten gerçekten elini veren kolunu kaptırıyor bu tüp bebek olayında, çocuğum olsun diye onu yapalım diyorlar kabul ediyoruz bu da olsun diyorlar kabul ediyoruz. Çaremiz yok onlarda farkında bunun malesef.
Muayene ücreti 3800. Ön görüşme ücretsiz ,muayene olursa para alırız diyorlar ama muayene ediyor doktor.Muayene ücreti ne acaba? Bir de ücretsiz ön görüşme yapıyor mu doktor biliyor musunuz?
Bu konuda kimden yardım aldınız isim verir misiniz diyetisyen olarakŞöyle oldu bana sağlıklı beslenme ve kan testleri sonucu eksik vitamin takviyesi önerdiler ben üç ay kadar infertilite konusunda uzman bir diyetisyenden danışmanlık aldım eşli vitamin kullandık ardından çok şükür iki tane sağlıklı geldi
Diyetisyen Fatma Kevser Kurnaz’dan online danışmanlık aldımBu konuda kimden yardım aldınız isim verir misiniz diyetisyen olarak