• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm bağışçısı: En az 800 çocuğum var, hedef 1000

anlayamıyorum sperm bağaşçısı ile hamile kalacaklarına bunca sahipsiz ilgiye ihtiyacı olan çocuk var hemde hamilelik doğum gibi dertlerden kurtularak annelik babalık biyolojik anne baba olmak demek değil

anlayamıyorum sperm bağaşçısı ile hamile kalacaklarına bunca sahipsiz ilgiye ihtiyacı olan çocuk var hemde hamilelik doğum gibi dertlerden kurtularak annelik babalık biyolojik anne baba olmak demek değil
Çok doğru fakat insanoğlu çocuk isterken bencilce davranabiliyor, benden bir parça olsun, soyum sürsün... Ölümsüzlük çabası...

hastane de birine doğum ziyaretin de görmüştüm kadının biri sütüm fazla bir iki bebeği emzireyim demişti
oradakiler sadece kızları emzir unutabilirsin senin kızın bebek erkekleri emzirdiğin zaman onun senin kızınla evlenmesi günah olur süt kardeş olurlar falan diye
ilk başta ya nerden olacak kim kimi nerden bulacak demiştim de gayet olabilir bir şey
bu adamın yüzlerce çocuğu var birinden birine denk gelmemesi çok nadir olur

Ne desem az bu sapıklığa..ama durun uygulama batıdaymış cnm sapıklık değildir o ,özgür hayat, tercih ,filan falandır..

Oh maşallah, babaların babası. :)

Çocukların bu adama benziyecegini düşündüm de bi irkilme geldi:rolleyes:

En güzeli romantik yolla hamile kalmak ve babalı çocuk doğurmak.
Etrafta 799 kardeşinin olduğunu ve bunlardan biriyle aşk yaşama ihtimalinin olması bile korkunç her bir çocuk için.
Ensest ilişkiye girer ve anomalili çocuklar dünyaya gelir.
Bu ihtimal belki çok zayıf ama imkansız değil.
Hem onu bunu bırakın babalı doğan çocuklar çok mu matah da babasızı nasıl olacak kimbilir.
Ben olaya seküler gözle bakan biriyim .Ben bile sıcak bakmıyorum.

Back