- 9 Kasım 2014
- 19
- 8
Arkadaşlar şuan bu konuyu benim durumumda olan herkese yardımcı olmak amacıyla açıyorum.Eşimin sperm sayısı çok düşük ve hareketliliği yok denecek kadar az olduğu için hamile kalamazsın dedi doktorlar kısırlık teşhisi bile konuldu. İlaçlar ameliyatlar önerildi ben bunların hepsinden önce bitkisel ürünleri araştırmaya başladım ve Ahmet Marankinin bir kürünü bulup uyguladım. 1 ay kullandıktan sonra sperm tahlili için hastaneye gitmeden hamile kaldığımı öğrendim ALLAHım tüm isteyen herkese nasip etsin inşallahh. ALLAHın izniyle şifalarda ALLAHın yarattıklarında neden değerlendirmeyelim deil mi :) aşağıya yazıyorum tarifi dularım sizinle :*
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin. (taze taze tüketilsin diye biz bunun 3te 1ini yaptırdık )
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin. (taze taze tüketilsin diye biz bunun 3te 1ini yaptırdık )