Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya aslında biz de endişe ettik epey, ateşten düşer mi antibiyotik bozar mı? ama yapacak bişey yok artık maalesef... kısmetimizde olanı beklicez sanırım, zorlasan da olmuyo bazen:KK43:
bakalım biz eninde sonunda yaptırıcaz bu ay sonu, inşallah problem yoktur, paylaşırım burdan canım gene...
zaten sonuçlar uygun çıkmazsa tedaviye yönelicez sanırım biz de... ne zormuş Yarabbi...
sorma canım ya, ozaman bizde şöyle yapalım bi kaç güne kadar adet olmam lazım (inşallah olmam) olduğumda eşimi göndereyim direk doktora sorsun, doktor yapılır yada yapılmaz der zaten. sende paylaş burdan olurmu doktorun söylediğini hiç değilse bi şekilde destek olalım birbirimize.. kızın olursa ada oğlun olursa Çınarmı olacak? :KK43:(

sorma canım ya, ozaman bizde şöyle yapalım bi kaç güne kadar adet olmam lazım (inşallah olmam) olduğumda eşimi göndereyim direk doktora sorsun, doktor yapılır yada yapılmaz der zaten. sende paylaş burdan olurmu doktorun söylediğini hiç değilse bi şekilde destek olalım birbirimize.. kızın olursa ada oğlun olursa Çınarmı olacak? :KK43:(
canım benim inşallah olmazsın inşallah... var mı belirtin falan? gerçi belirtilere de inanmamak lazım diyolar da... tamam canm gitsin bakalım olursan sorsun, ona göre biz de bakarız durumumuza. ben de yazarım sana tabii destek olalım birbirimize, yoksa insan tek başına kalkamıyor altından...
yok tatlım öylesine aldım o nicki.. isim hiç düşünmedim ben... eğer hamile kalabilirsem bi gün öyle başlicam düşünmeye... ama ada da çınar da çok güzel isimler di mi...

canım benim inşallah olmazsın inşallah... var mı belirtin falan? gerçi belirtilere de inanmamak lazım diyolar da... tamam canm gitsin bakalım olursan sorsun, ona göre biz de bakarız durumumuza. ben de yazarım sana tabii destek olalım birbirimize, yoksa insan tek başına kalkamıyor altından...
yok tatlım öylesine aldım o nicki.. isim hiç düşünmedim ben... eğer hamile kalabilirsem bi gün öyle başlicam düşünmeye... ama ada da çınar da çok güzel isimler di mi...
evet, ablamın çocuğu erkek olsaydı çınar olcaktı ama ada oldu :))) belirtiler bi var gibi bi yok gibi ama hamilelik belirtsiyle adet belirtisi aynı olurmuş ya hiç umutlanmak istemiyorum

evet, ablamın çocuğu erkek olsaydı çınar olcaktı ama ada oldu :))) belirtiler bi var gibi bi yok gibi ama hamilelik belirtsiyle adet belirtisi aynı olurmuş ya hiç umutlanmak istemiyorum
ayy ne güzel ada da çokk güzel bir isim. belli olmaz ama belki de koyarım ben de:)
ay hadi inşallah vardır bişeyler canım... Allahım nasip etsin hepimize... güzel haber verirsin inşallah burdan bize:)

ayy ne güzel ada da çokk güzel bir isim. belli olmaz ama belki de koyarım ben de:)
ay hadi inşallah vardır bişeyler canım... Allahım nasip etsin hepimize... güzel haber verirsin inşallah burdan bize:)
inşallah cümlemiz güzel haber verelim.

Ocak ayındaki spermiyogram testimizde total 6.200.000 olan sonuç pazar gunu itibariyle yaptirdigimiz spermiyogram da total 89.000.0000 ve ml de 33.000.000 allaha sukur Dr tüp bebek demişti bize hatta.

Küre gelirsek 7 8 tane keci boynuzu nu 500 ml kaynayan suda 3 dk kaynatın 20dk altı kapali olarak demledim 7 gün sabah akşam sona gece yatarken atlaamadan içtik bu ibrahim saracoglu tarifidir. Bide eczaneden bal polen karışımı aldık sabah aç karnına dua inanç moral cokcok önemli ben inanıyordum ise yaraycağını ama bu süper bi sonuç tabi:) süre olarak 1 ay diyebiliriz 22 ocakta başladık küre. inşallah herkezde fayda görür

Maşallah:nazar: Rabbim hamile haberi almanı nasip etsin canım çok sevindim.. belkide senin eşinin bünyesi hemen cevap verdi bu takviyelere ..bizim 3 ay kesintisiz kullanmamıza rağmen sayı düştü.. ama yinede inançla başlayacağız ..

Maşallah:nazar: Rabbim hamile haberi almanı nasip etsin canım çok sevindim.. belkide senin eşinin bünyesi hemen cevap verdi bu takviyelere ..bizim 3 ay kesintisiz kullanmamıza rağmen sayı düştü.. ama yinede inançla başlayacağız ..

Teşekkür ederim darısı her isteyen başına inşallah. Bencede tekrar bi denemekte fayda var. Inşallah sizdede başarıya ulaşır bolbol ya Şafi çekin cnm.

merhabalar maaşallah umutlu yüzler var sanki karşımda güzel haberler veririz inşallah peşpeşe:)

Ben dün keçi boynuzu tozu almaya karar vermiştim fakat öğrendim ki toz elde etmek için yüksek ısıda fırınlanıyor ve en faydalı şeyi olan bal o işlemde zarar görüyor bende vazgeçtim almaktan en güzeli kür şeklinde kaynatılması imiş

Ya Bismillah dedik ve yarın yeni bir süreç başlıyor bizim için ..
sabah aç karnına çakşır suyu. Keçiboynuzu kürü. Arginmax men ×2. Evicap ×1.
Yine haftada iki defa nohut veriyorum
Spora devam ve düzenli besleniyor eşim.
Bir ay sonra tekrar test .. inşallah güzel sonuç alırız bu sefer

Ya Bismillah dedik ve yarın yeni bir süreç başlıyor bizim için ..
sabah aç karnına çakşır suyu. Keçiboynuzu kürü. Arginmax men ×2. Evicap ×1.
Yine haftada iki defa nohut veriyorum
Spora devam ve düzenli besleniyor eşim.
Bir ay sonra tekrar test .. inşallah güzel sonuç alırız bu sefer

hadi inşallah canım bizim testte daha 2 aydan çok var 90 gün olmadan yaptırmayacağım eşim anca hazırlar kendini o vakte:KK43: çok zor geliyor test vermek :KK43:

takvim yapamıyormuyuz imza gibi zaman sayardım :)

hadi inşallah canım bizim testte daha 2 aydan çok var 90 gün olmadan yaptırmayacağım eşim anca hazırlar kendini o vakte:KK43: çok zor geliyor test vermek :KK43:

Bende kendi kendime söz verdim eşime test için bir şey söylemeyecem çünkü zorlanıyor ve sonrasında morali bozuluyor:KK43:..93gun sonra nihayet eşim kendi isteğiyle karar vermisti.. açıkçası bende bozuluyorum ama başka da anlaşılmiyor ki..:KK12:

Bende kendi kendime söz verdim eşime test için bir şey söylemeyecem çünkü zorlanıyor ve sonrasında morali bozuluyor:KK43:..93gun sonra nihayet eşim kendi isteğiyle karar vermisti.. açıkçası bende bozuluyorum ama başka da anlaşılmiyor ki..:KK12:

maalesef :KK43:

Buarada bende incir kürüne başladım 21 gün sabah akşam sonra 7 gün ara verecem ve yine 21 gün sabah akşam içeceğim. Öylece 42 gün tamamlamış oluyor. Herkese de tavsiye ediyorum kist varsa önce soğan sonra incir kuru gerçekten çok faydalı ben her 5 ay da mutlaka inciri uygulamaya çalışıyorum.. herkese hayırlı günler dilerim:KK66:

19 milyon sperm..%29 ileri hızlı morf iyi
14 aydır bu degerlerle olmuyor.yaklasık 2 aydır eşime ilaç ve kürler uyguluyorum.yoğurdu bile doğal mayalıyorum.Rabbim vesile kılar insaallah.cok zor bir surec ama eminim ki bu imtihanımızı da rabbimin razı oldugu sekilde vereceğiz.
inanc cok onemli moralimizi yuksek tutalım.
drum doğal yolla olması cok dusuk bir ihtimal diyor.doğal yolla olması içn biz 50-100 milyonları istiyoruz diyor.

kızlar bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun öncellikle biz 1,5 senedir herşey normal ama sebepsiz infertilite olarak biliyorduk tüm tahlillerimiz yapıldı eşim 2 defa sperm testi yaptırdı normal tabiki bende bu süreçte sayısız klomen ve çatlatme iğnesi oldum bugün dr.gidene kadar dr senin hiçbir sorunun yok boşuna bu kadar ilaç kullanmıssn eşinden kaynaklı diyene kadar nasıl yani dedim normal dediler dedim herşey için 13-14 mil.sperm yetersiz olur tabiki ama 5-10 sene bilinmez dedi o yüzden şimdi cmt ürolojiye gidiyoruz :KK43:

19 milyon sperm..%29 ileri hızlı morf iyi
14 aydır bu degerlerle olmuyor.yaklasık 2 aydır eşime ilaç ve kürler uyguluyorum.yoğurdu bile doğal mayalıyorum.Rabbim vesile kılar insaallah.cok zor bir surec ama eminim ki bu imtihanımızı da rabbimin razı oldugu sekilde vereceğiz.
inanc cok onemli moralimizi yuksek tutalım.
drum doğal yolla olması cok dusuk bir ihtimal diyor.doğal yolla olması içn biz 50-100 milyonları istiyoruz diyor.

Bende inanıyorum ki olacak o yüzden zaten dört ele sarılık kürlere..
Sen neler yapıyorsun eşine ?

X